Ben fiyat verme konusunda sizlere katılamıyorum. Şahsen ben fiyatı saklama ihtiyacı duymazdım çünkü gerçekten ameliyatın başarısı kadar bence fiyat da önemli ama elbette bu benim fikrim. Sizlerin fikrinede saygı duyuyorum, elbette sizinde bir sebebiniz vardır. Yardımların için teşekkürler sevgiler canım
Cicim sen dün ercan beyle görüşmeye gittinmi? Ne dedi? Ne işlem yapılacak? Ve madem senin için sakıncası yok ne fiyat verdi? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim:)
Cicim sen dün ercan beyle görüşmeye gittinmi? Ne dedi? Ne işlem yapılacak? Ve madem senin için sakıncası yok ne fiyat verdi? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim:)
Burdan kimse bana ulaşmadi sağolsun benim kendi doktorum ömer ekin çok yardımcı oldu kelebeklıyi bulmamda çünkü ismini dahi bilmediğim birinin yanına gittim
Hayatım randevum bugün akşam 18:15 de inşallah. Kendisi ile görüşeyim hemen sizlere bilgi vereceğim elbette fiyatı da
önceden foruma yazdımmı hatırlamıyorum ama düşününce fiyat vermek doğru gelmiyor
herkese uygulanan işlem farklı, hastanede kalış süresi ve korseydi sütyendi vs... ayrıca paket ve tek fiyat arasındada fark var
en iyisi doktordan fiyat almak
Çok teşekkürler kızlar 10 gün boyunca hergün sıkı bir pansuman olucakmışım oksijenli filan eğer o da fayda etmezse
vakum uygulayalım dedi doktorum ona ben kesin güveniyorum dedi. Umarım ona gerek kalmaz çünkü hastaneye yatmam gerekiyormuş.
Sigara kullanmadım ama şimdi canım çok sıkıldığı için 2 paket sigara içtim kızlar ne yazıkki. Ama paket bitince içmeme kararı aldım.
bende sıgarayı bırakamayanlardanmdrumda bırak demedı. hatta amelıyattan 4 saat once ızın aldm drdan ındm asagı sıgara ıctım ve hala ıcıorum tam gaz devam..ve bı sorun cıkcak dıe ölüyorum korkudan
ölürüm de sigarayı bırakamam diyen ben 4 yıldır içmiyorum. champix i denemelisin eğer gerçekten bırakmak istiyorsan.
merhaba kizlar. size hala hacettepeden yaziyorumbirakmadilar hala. kacicam sonunda. durumum iyi gibi. gogsumdeki tup ckti dun. ama gozlem altinda tutmak istiyolar. sesim hala yok buna cok canm skliyo. her ameliyatta bsyleri kaybettim ya bahtsz bedevi mi desem kendime pismis tavuk mu bilmem. cok cnm skldi artk burdan. bi de hergun bilmemne tetkigi yapcaz diye yemek yok acliktan olcem yakinda. gece uyutmazlar yemek vermezler sonra hastalar iyilessin diye beklerler.
Canim geçmiş, gitmis, bitmiş olsun inşallah. Bayağı korkuttun bizi, şükür şimdi iyisin. Allah beterinden saklasin.
Yok yok bende bi gariplik var kesemiyorum boğazımı hele bi de çikolata pasta olunca.. Yazııkkk banaaaaa
Kızlar kelebekliyi gördüm çok tatlı ve cana yakın birisi. çok sıkıntılar yaşamış ama şükür ki atlatmis sali günü de çıkacakmis galiba
Ben fiyat verme konusunda sizlere katılamıyorum. Şahsen ben fiyatı saklama ihtiyacı duymazdım çünkü gerçekten ameliyatın başarısı kadar bence fiyat da önemli ama elbette bu benim fikrim. Sizlerin fikrinede saygı duyuyorum, elbette sizinde bir sebebiniz vardır. Yardımların için teşekkürler sevgiler canım
begonya bunlar beleşe getirdiler ameliyatları da bize çaktırmıyorlar bacım
üstlerine gidelim itirafa zorlayalım :))))
aslında hepimizde farkındayız ki vücut tiplerimiz yapılacak işlemler farklı,ama üç aşağı beş yukarı ortalama fiat öğrenmek istiyor insan :)))
Kızlar yıldayım Bolu'da :) Ercan bey aradı sabah 8 buçuk 9 da ameliyata alacağını söyledi.heyecanlıyım dedim.niye heyecanlanıyorsun ki ameliyatı sen mi yapıcan dedi:) heycanlanması gereken benim sen yatıcaksın uyuyacaksın dedi:) gece 1 de son kez suyunu iç dinlen dedi:) ama ben hem mutluyum hem korkulu:) dua edin nolur kendimi iyi hissedince yazarım. Bu arada jelesecim canım gülüm kk nın 1 numarası en taş hatunu şekerleri unuttum:) valla Ankara'da aklıma geldi:)
merhaba kizlar. size hala hacettepeden yaziyorumbirakmadilar hala. kacicam sonunda. durumum iyi gibi. gogsumdeki tup ckti dun. ama gozlem altinda tutmak istiyolar. sesim hala yok buna cok canm skliyo. her ameliyatta bsyleri kaybettim ya bahtsz bedevi mi desem kendime pismis tavuk mu bilmem. cok cnm skldi artk burdan. bi de hergun bilmemne tetkigi yapcaz diye yemek yok acliktan olcem yakinda. gece uyutmazlar yemek vermezler sonra hastalar iyilessin diye beklerler.
Selam canlarım. Az önce Ercan beyden geldim. Ve bende ameliyat günümü almış bulunuyorum 13 şubatBenim Ercan beyle tanışmama vesile olan burdaki arkadaşlar çok teşekkür ederim. Ercan bey harika bir insan. Çok cana yakın herşeyi detayları ile anlatan artısı ve eksileri ileve fotolarla izah eden ve en önemlisi bana feci güven verdi. Karın germe ile ilgili, benim karnım gerilmeye uygunmuş ve resimlerde görüyordum bir leğen kemiğinden diğerine uzanan kesiklerden çok korkuyordum neyseki benim kesik o kadar uzun olmayacakmış buna sevindim. Göğüslermi dikleştirmek istiyordum ama hacmi az olduğundan büyütmek gerekecek dedi. Alt kasa slikon takviyesi yapacak ben B cup istedim fakat kendisi C sana uygun dedi ve biz B ile C cup arasında karar kıldık Ameliyat 4 saat sürecekmiş. fiyata gelince en uygun fiyatı veriyorum dedi ve bir fiyat verdi ben gerçi pek pazarlık yapmayı beceremediğimden biraz indirim yaparmısınız dedim ve sağolsun oda biraz direndi ama sonra indi. Fiyatı 13.5. Türm ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar duyrulur. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah allah sorunsuz ameliyat yaşatsın herbirimize
Allah yardımcın olsun canım. Sorunsuz harika bir ameliyat geçir inşallah. Sonrada taş gibi ortalıklarda dolaş
Begonyacım senin fiyatın benimkinden 500 fazla olmuş
Kızlar ya siz izlerin geçmesi için hangi kremi kullandıniz doktormn yazdığı kremi sigorta karşılamıyor bana biraz pahalı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?