Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

(( ben dün duş aldim, duştan ciktindan sonra yaranın üzerine yapistirdigim silikon bantın altında bir noktada beyazlık fark ettim bantı cikarayimda ıslak yara kurusun dedim ve bantı çıkarttım. bantla birlikte o beyazlamis kısımda geldi ve bir delik açıldı, içinden iltlhapla karışık kan çıktı. Suanda delik orası ve ilaç sürmeye başladım.

Son düzenleme:
Çoğunluğun olduğu gibi bende Ercan Karacaoğluna ameliyat oldum. Hatta kontrol sırasında tlbtlb ile karşılaştık hastanede. Neredesin tlbtlb bir cevap ver, sende de bendeki gibi sıkıntılar varmı??

Burda ki cogu kisi sanirim Ercan beye ameliyat olmus. Siz memnunmusunuz?

Burda ki cogu kisi sanirim Ercan beye ameliyat olmus. Siz memnunmusunuz?

Henüz 5.5 hafta oldu. Karnim hala kocaman, Ercan beyin dediğine göre duzelecek. Heyecanla dümdüz olmasını bekliyorum. Fakat iyileşme sürecini çok rahat geçirdim. Öyle cok ağrım sizim olmadı. Bana göre en zoru ilk birkaç gün ağırlıklı olmak üzere ilk hafta. Ondan sonra hergun daha ıyi hissettim kendimi.

arkadaşım oranın üstüne açık bırak ampül hemen kapatır geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım. can sıkıcı maalesef ama benimde göğsümün altında var.. benim de doktorum geçecek dedi...ne ilaç sürüyorsun.:44:

Kizlar cuma oglen ameliyatim var. Hem cok istiyorum hem gittikce korkuyorum ay yanimda da kimse yok ya korkumu bile paylasamicam. İnsallah pisman olmam yaptrdgma.

Kizlar cuma oglen ameliyatim var. Hem cok istiyorum hem gittikce korkuyorum ay yanimda da kimse yok ya korkumu bile paylasamicam. İnsallah pisman olmam yaptrdgma.

cnm benimde eşim vardı refakatçi olarak
ama kızımı babaanneye bıraktığımız ve ilk defa ayrı kaldığım için içim rahat etmedi
geceleri eşimi eve gönderdim gündüzleri geldi gitti
idare edersin hemşireler var
zaten ilk gün sonda oluyor
sonra wc ye hemşireler yardım eder
yemek yatağına geliyor vs
üzülme iyi olacak
ilk günler pişman olacaksın ne yaptım ben diyeceksiz sayısız defa
ama 1 hafta sonra toparlandıkça bu duygu geçecek emin ol :)

Son düzenleme:
olsun canım yaa sonuç iyi olsunda..
bak hepimiz bazı sıkıntıları yaşadık benim de bronşit olacağım tuttu :)
öksür öksür geberdim

Çok geçmiş olsun canım yaa. Havalar da bir garip tam hastalık havası. BAl, limon. zencefil karışımı kullan öksürüğe çok iyi geliyor. Mutlaka bir aksilik çıkıyor işte ne yazıkki. Allah beterinden korusun hepimizi....

olsun canım yaa sonuç iyi olsunda..
bak hepimiz bazı sıkıntıları yaşadık benim de bronşit olacağım tuttu :)
öksür öksür geberdim

Çok geçmiş olsun canım yaa. Havalar da bir garip tam hastalık havası. BAl, limon. zencefil karışımı kullan öksürüğe çok iyi geliyor. Mutlaka bir aksilik çıkıyor işte ne yazıkki. Allah beterinden korusun hepimizi....

iyilesme sürecinin bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum,sizlerin anlatimlarini okudukca hemen ameliyat olasim geliyor :) Bundan 5-6 yil önce arkadasim hem meme kücültme hemde karin germe ameliyati oldu. Ölüp tekrar dirildigini akli olanin bu ameliyati olmamasi gerektigini söylüyordu. Vayy be 6 sene de gelisen teknolojiye hayranim :)

canım yaa çok geçmiş olsun.dr unu aradın değilmi?
onun verdiği ilacı kullanıyorsundur...ya işte ben bu durumdan korktuğum için silikon bantları biraz farklı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…