bu birazda senin teninle alakalı canım.normalde bende pek iz kalmaz ama sigara içtiğim için karnımda ki iz şu an baya bayaa kırmızı.
hem senin daha çok yeni.geçer elbet sabırlı olalım :)
kızlar inanmiycaksınız ama benim karnımın içi kaşınıyor :)))
dikişleri ayırıp kaşıyasım var :)
cnm amelıyat yarın gazıde ..sabah 7 de orda olcam..cok korkuyorum kalbım yerınden cıkcak..aglamaktan perısan oldm( dua edın bana lutfennn
Çoğunluğun olduğu gibi bende Ercan Karacaoğluna ameliyat oldum. Hatta kontrol sırasında tlbtlb ile karşılaştık hastanede. Neredesin tlbtlb bir cevap ver, sende de bendeki gibi sıkıntılar varmı??
Burda ki cogu kisi sanirim Ercan beye ameliyat olmus. Siz memnunmusunuz?
(( ben dün duş aldim, duştan ciktindan sonra yaranın üzerine yapistirdigim silikon bantın altında bir noktada beyazlık fark ettim bantı cikarayimda ıslak yara kurusun dedim ve bantı çıkarttım. bantla birlikte o beyazlamis kısımda geldi ve bir delik açıldı, içinden iltlhapla karışık kan çıktı. Suanda delik orası ve ilaç sürmeye başladım.
Evet canım atıldı, 1.5 saat sürdü. Şimdi daha çok dikkat ediyorum kendime. Aynı şeyleri bir daha yaşicam.
Ne yapalım hayırlısı... Sen normal hayatına döndünmü canım? Diyete başladın hh.
tamam canım ben yanlış anlamışım :)
valla yaa leğen ve bel kemiklerim varmış benim kızlarrrrr
bir kaç gün sonra 7 hafta olacak :)
(( ben dün duş aldim, duştan ciktindan sonra yaranın üzerine yapistirdigim silikon bantın altında bir noktada beyazlık fark ettim bantı cikarayimda ıslak yara kurusun dedim ve bantı çıkarttım. bantla birlikte o beyazlamis kısımda geldi ve bir delik açıldı, içinden iltlhapla karışık kan çıktı. Suanda delik orası ve ilaç sürmeye başladım.
kızlar smyylmz mesaj yazdı nihayet :)
6 saat sürmüş ameliyatı..henüz yürütmemişler.
aramak istemedim belki uyuyordur diye :)
biraz toparlasın ayrıntıları alırız :))
Kizlar cuma oglen ameliyatim var. Hem cok istiyorum hem gittikce korkuyorumay yanimda da kimse yok ya korkumu bile paylasamicam. İnsallah pisman olmam yaptrdgma.
aydaxx cığım çok geçmiş olsun canım. gerçekten geçip gitmiş olsun...
olsun canım yaa sonuç iyi olsunda..
bak hepimiz bazı sıkıntıları yaşadık benim de bronşit olacağım tuttu :)
öksür öksür geberdim
olsun canım yaa sonuç iyi olsunda..
bak hepimiz bazı sıkıntıları yaşadık benim de bronşit olacağım tuttu :)
öksür öksür geberdim
Henüz 5.5 hafta oldu. Karnim hala kocaman, Ercan beyin dediğine göre duzelecek. Heyecanla dümdüz olmasını bekliyorum. Fakat iyileşme sürecini çok rahat geçirdim. Öyle cok ağrım sizim olmadı. Bana göre en zoru ilk birkaç gün ağırlıklı olmak üzere ilk hafta. Ondan sonra hergun daha ıyi hissettim kendimi.
Ben hala bir adet kalas....bakalım nasıl olacağım... sabır sabır sabır ...
Kizlar cuma oglen ameliyatim var. Hem cok istiyorum hem gittikce korkuyorumay yanimda da kimse yok ya korkumu bile paylasamicam. İnsallah pisman olmam yaptrdgma.