Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cok gecmis olsun ..... haberkerinizi bekliyorum. Annen kac yasinda?
Sevgilerimi ilet kendisine...

çok teşekkürler.annem 43 yaşında drenler çıktı şimid rahat uyuyabiliyor sağına soluna dönüyor ve sürekli yürüyor.ödemlerin gitmesine de yardımcıymış yürümek.doktor iz bile kalmayacağını söyledi .

Canım ameliyat öncesi kilo vermeyi pek önermiyolar. Bunu sorasına bırak bence. Topiğin başından itibaren okudum
ben bu sonuca vardım. İstersen bir araştır sen de.

benim doktorum da ameliyata kadar ne kadar kilo verirsem o kadar iyi olacağını söyledi. hemen diyete başladım ben de...fakat "sakın şu çok popüler diyetlerden yapma" diye de sıkı sıkı tembihledi. "çünkü verdiğinden daha fazlasını kısa sürede alırsın" dedi.artık sofradan doymadan kalkmayı bir yaşam biçimi haline getirmem gerektiğini söyledi.

bunlar benim zaten bildiğim şeyler ama, işte yıllardır ne kadar kilo verirsem vereyim, o koca göbek ve memeler yerinde durduğu için her seferinde diyeti bırakıp eski alışkanlıklarıma geri dönen bir kısır döngü yaşıyordum. şimdi artık maddi manevi bu kadar risk aldıktan sonra yeme alışkanlıklarımı tamamen değiştirmek benim için hiç zor olmayacak. :)

Canım ameliyat öncesi kilo vermeyi pek önermiyolar. Bunu sorasına bırak bence. Topiğin başından itibaren okudum
ben bu sonuca vardım. İstersen bir araştır sen de.

Doktoruma görüşmeye gittiğimde sormuştum oda verirsem daha iyi olacağını söyledi bu nedenle dikkat ediyorum

ödemlerin neden bu kadar geç geçtiğini sonunda mantığım kabul etti.kasık ve karın bölgesindeki lenf damarları kesildiği için ödemler karın bölgesinde birikiyor .bu damarların iyileşip eski halini de alması 6 ay kadar sürebiliyor.bazılarında daha erken bazılarında daha geç.e be doktor bunu ilk gün söylesende bu kadar canımı sıkmasam olmazmı.sabah kalkınca olmuyor şişlik bunun da nedeni yatınca ödemler bütün vücuda yayılıyor.gün içinde de ayakta durunca ödem karın bölgesinde birikiyor.inşallah geçer hergün daha da azaldığını görüyorum.ama bir an önce sonucu görmek istiyorum.bu soruyu 6 ay boyunca doktora soracağım sanırım neden geçmiyor bu ödemler diye.

canım çok sevindim.daha güzel sonuçlarımız olsun inşallah :)

Kizlar cuma oglen ameliyatim var. Hem cok istiyorum hem gittikce korkuyorum ay yanimda da kimse yok ya korkumu bile paylasamicam. İnsallah pisman olmam yaptrdgma.

Kelebekli dua ederiz senin için tatlım merak etme... venividivici nin yazdıklarının tamamına katılıyorum.. hastane sonrasında birileri olsun daha önemli bence de...

canım yaa çok geçmiş olsun.dr unu aradın değilmi?
onun verdiği ilacı kullanıyorsundur...ya işte ben bu durumdan korktuğum için silikon bantları biraz farklı kullanıyorum

Benim doktorum bana silikon bant vermedi.. hep yazıyorsunuz ama ne olduğunu nasıl bişey olduğunu bir türlü anlamadım.. adı sanı markası nedir bu bantların???

Oh çok sevindim.. Böyle iyi haberler alınca insan kendi yaşadığı sıkıntıları bir nebze unutuyor...

Nasıl bir yöntem uyguluyorsun.. paylaşırmısın bizimle ?

Nasıl bir yöntem uyguluyorsun.. paylaşırmısın bizimle ?

öncelikle şekeri, tatlı gıdaları, hamurişini, abur cuburu,kızartmayı,turşuyu,patatesi,kaşarı tamamen kestim. yemekleri daha az yağlı yapıyorum, pilav,dolma,sarma, makarnayı şimdilik hiç yemiyorum. istediğim kiloya ulaştıktan sonra arada sırada birkaç kaşık yiyebileceğimi düşünüyorum. çok az yağlı bol salata yiyorum. sabah kahvaltısı dışında hiç ekmek yemiyorum. yağlı et ve işlenmiş etlerden (sucuk,sosis vs.) uzak duruyorum. öğün sayımı artırdım, üç ana üç ara öğün yiyorum. ara öğünlerimde meyve, çiğ badem, fındık, ceviz, kuru meyve filan yiyorum. kefir içiyorum. (kefiri şiddetle öneriyorum çünkü her derde deva mucizevi birşey) akşam yemeklerini mümkün olduğunca erken yemeye çalışıyorum ve sonrasında sadece biraz meyve tüketiyorum. bol su içiyorum. günde 2 bardak yeşil çay içiyorum...tüm bu yemediklerimin yanında öğünlerimi de mümkün oldukça çeşitlendirmeye çalışıyorum. ızgaralar, zeytinyağlı yemekler, çeşit çeşit çorbalar, salatalar filan benim için sorun olmuyor zaten hepsi çok sevdiğim şeyler...tabii bunları da eskiden olduğu gibi koca bir porsiyon dolusu tüketmiyorum. doktorumun dediği gibi tam doymadan kalkıyorum sofradan...

16 Aralıkta oldum canım hem karın germe hem meme protezi. sen ? ne zaman olmuştun ?
tatlım telden giriyorum direkt yazının altına yazamıyorum cevabını olmuyor yani

16 Aralıkta oldum canım hem karın germe hem meme protezi. sen ? ne zaman olmuştun ?
tatlım telden giriyorum direkt yazının altına yazamıyorum cevabını olmuyor yani

ben daha olmadım tatlım ama bu forumlarda ve doktorların açıklamalarında okuduğuma göre dikişlerindeki kızarıklıkların geçmesi için birkaç ay daha lazımmış... ben şubat 18 de olacağım...moralini yüksek tut, sen işin en zor kısımlarını atlatmışsın bile.. bak ben daha nerelerdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…