Cok gecmis olsun ..... haberkerinizi bekliyorum. Annen kac yasinda?
Sevgilerimi ilet kendisine...
Canım ameliyat öncesi kilo vermeyi pek önermiyolar. Bunu sorasına bırak bence. Topiğin başından itibaren okudum
ben bu sonuca vardım. İstersen bir araştır sen de.
çok teşekkürler.annem 43 yaşında drenler çıktı şimid rahat uyuyabiliyor sağına soluna dönüyor ve sürekli yürüyor.ödemlerin gitmesine de yardımcıymış yürümek.doktor iz bile kalmayacağını söyledi .
Canım ameliyat öncesi kilo vermeyi pek önermiyolar. Bunu sorasına bırak bence. Topiğin başından itibaren okudum
ben bu sonuca vardım. İstersen bir araştır sen de.
ercan bey mi yaptı ameliyatını?
ben ilk başlarda ödemden lipo yapılıp yapılmadığından emin değildim:) hatta gittiğimde doktoruma sordum bana lipo yaptınızmı diye :)
şu an yan simitlerin olduğu bölgeye dokununca elime sadce kemikler geliyor :))
birde canım ercan bey bana ısrarla kilo alma dedi.sanırım kilo almamızda sonucu olumsuz etkiliyor...
Kizlar cuma oglen ameliyatim var. Hem cok istiyorum hem gittikce korkuyorumay yanimda da kimse yok ya korkumu bile paylasamicam. İnsallah pisman olmam yaptrdgma.
canım yaa çok geçmiş olsun.dr unu aradın değilmi?
onun verdiği ilacı kullanıyorsundur...ya işte ben bu durumdan korktuğum için silikon bantları biraz farklı kullanıyorum
ama hala korkuyorum arkadaşım..2 aydan sonra dikişlerinde sorun yaşayanlar var...Allah korusun..
çok teşekkürler.annem 43 yaşında drenler çıktı şimid rahat uyuyabiliyor sağına soluna dönüyor ve sürekli yürüyor.ödemlerin gitmesine de yardımcıymış yürümek.doktor iz bile kalmayacağını söyledi .
benim doktorum da ameliyata kadar ne kadar kilo verirsem o kadar iyi olacağını söyledi. hemen diyete başladım ben de...fakat "sakın şu çok popüler diyetlerden yapma" diye de sıkı sıkı tembihledi. "çünkü verdiğinden daha fazlasını kısa sürede alırsın" dedi.artık sofradan doymadan kalkmayı bir yaşam biçimi haline getirmem gerektiğini söyledi.
bunlar benim zaten bildiğim şeyler ama, işte yıllardır ne kadar kilo verirsem vereyim, o koca göbek ve memeler yerinde durduğu için her seferinde diyeti bırakıp eski alışkanlıklarıma geri dönen bir kısır döngü yaşıyordum. şimdi artık maddi manevi bu kadar risk aldıktan sonra yeme alışkanlıklarımı tamamen değiştirmek benim için hiç zor olmayacak. :)
kızlar ameliyat kesisi izinde sorun yok göbek deliği etrafı daha fazla kırmızı sizde de öylemi
Nasıl bir yöntem uyguluyorsun.. paylaşırmısın bizimle ?
Benim göbek deliği de kesi yeri de hala kıpkırmızı
16 Aralıkta oldum canım hem karın germe hem meme protezi. sen ? ne zaman olmuştun ?
tatlım telden giriyorum direkt yazının altına yazamıyorum cevabını olmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?