Çok geçmiş olsun canım. can sıkıcı maalesef ama benimde göğsümün altında var.. benim de doktorum geçecek dedi...ne ilaç sürüyorsun.:44:
Kizlar cuma oglen ameliyatim var. Hem cok istiyorum hem gittikce korkuyorumay yanimda da kimse yok ya korkumu bile paylasamicam. İnsallah pisman olmam yaptrdgma.
Ben hala bir adet kalas....bakalım nasıl olacağım... sabır sabır sabır ...
konuştuğunda benim de sevgilerimi ilet lütfen sabırsızlıkla iyi haberlerini almayı bekliyoruz...
Çok geçmiş olsun canım yaa. Havalar da bir garip tam hastalık havası. BAl, limon. zencefil karışımı kullan öksürüğe çok iyi geliyor. Mutlaka bir aksilik çıkıyor işte ne yazıkki. Allah beterinden korusun hepimizi....
canım yaa çok geçmiş olsun.dr unu aradın değilmi?
onun verdiği ilacı kullanıyorsundur...ya işte ben bu durumdan korktuğum için silikon bantları biraz farklı kullanıyorum
Canım ameliyatın doğru yapıldıysa 6. Ayda tam şeklini alıyor. Ama benimki gibi bi baytar yaptıysa inmiyor şişlik tekrar mini germe yapılıyor. Umarım 6. Ayda memnun olursun
Nasıl kullanıyorsun beyaz bantları ?
Kizlar cuma oglen ameliyatim var. Hem cok istiyorum hem gittikce korkuyorumay yanimda da kimse yok ya korkumu bile paylasamicam. İnsallah pisman olmam yaptrdgma.
şöyle:diyelimki bu gün bantları yapıştırdım 3 gün kalıyor,sonra çıkarıyorum 2 gün öyle kalıyor bantsız sonra tekrar bantlıyorum..
normalde 5 gün kalıyormuş dr öyle söylemişti 5 günd e bir değiştir demişti ama valla gözüm yemiyor korkuyorum bir sorun fln çıkar diye.
bu arada sen yinede doktorunun önerdiği şekilde kullan:)
Haklısın ama bak ne güzel maşallah da diyelim sende dikişler güzel iyileşiyor. Onun için senin yöntemin sanki daha mantıklı gibi geliyor bana da.
ama hala korkuyorum arkadaşım..2 aydan sonra dikişlerinde sorun yaşayanlar var...Allah korusun..
tatlimmm sikma caninii hersey olucana varir.bazen dr lar nrler neler soyluoo bosver tskma sakin.ve vazgecme asla hemde.bende oldum bu ameliyati 20 gun olucsk nerdeyse ve sonuc mukemmel.herseyi unutturuo ve buna degio inan.simdiden gecmis olsun :)
Hiç bunu duymamıştım. sen şimdi yeniden mini gerdirme mi yaptırdın? çok geçmiş olsun. bir de mahsuru yoksa doktorun kimdi?
Evet canım atıldı, 1.5 saat sürdü. Şimdi daha çok dikkat ediyorum kendime. Aynı şeyleri bir daha yaşicam.
Ne yapalım hayırlısı... Sen normal hayatına döndünmü canım? Diyete başladın hh.
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, bilgilendirdiğiniz için. Umarım görüşürüz :18:
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, bilgilendirdiğiniz için. Umarım görüşürüz :18:
CNm benim aml 1 Şubat'ta aldığım 8 kilonun 5 ini verdim 3 kaldı 9 güne kadar biraz daha vermeyi planlıyorum
CNm benim aml 1 Şubat'ta aldığım 8 kilonun 5 ini verdim 3 kaldı 9 güne kadar biraz daha vermeyi planlıyorum
çok geçmiş olsun anneciğine :)