Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsun canım. can sıkıcı maalesef ama benimde göğsümün altında var.. benim de doktorum geçecek dedi...ne ilaç sürüyorsun.:44:

Kızlar benim de karnımda siyahlıkların olduğu yerde önce beyazlık oluştu sonra dikişlerin arası açıldı arasından sıvılar akmaya başladı. Bir an önce doktora gösterin bence.

Ben hala bir adet kalas....bakalım nasıl olacağım... sabır sabır sabır ...

massal doktorun geçecek diyorsa geçecektir.
hadi diyelim olmadı istediğin sonucu alamadın gider anlatırsın memnun omadığını.elbette bir çözümü bulunur.

konuştuğunda benim de sevgilerimi ilet lütfen sabırsızlıkla iyi haberlerini almayı bekliyoruz...

tabikii iletirim :)

öğleden sonra konuştuk biraz yorgundu.henüz ayağa hiç kalkmamıştı korkuyordu hemşireler her an gelip kaldıracaklar diye :)
noolur gelmesinler diyordu :)

genel anlamda güzel geçmiş ameliyat.inşaallah sonuçlarda beklediği gibi olur :)

sağol canım..amin...

Canım ameliyatın doğru yapıldıysa 6. Ayda tam şeklini alıyor. Ama benimki gibi bi baytar yaptıysa inmiyor şişlik tekrar mini germe yapılıyor. Umarım 6. Ayda memnun olursun

Hiç bunu duymamıştım. sen şimdi yeniden mini gerdirme mi yaptırdın? çok geçmiş olsun. bir de mahsuru yoksa doktorun kimdi?

Nasıl kullanıyorsun beyaz bantları ?

şöyle:diyelimki bu gün bantları yapıştırdım 3 gün kalıyor,sonra çıkarıyorum 2 gün öyle kalıyor bantsız sonra tekrar bantlıyorum..
normalde 5 gün kalıyormuş dr öyle söylemişti 5 günd e bir değiştir demişti ama valla gözüm yemiyor korkuyorum bir sorun fln çıkar diye.
bu arada sen yinede doktorunun önerdiği şekilde kullan:)

Haklısın ama bak ne güzel maşallah da diyelim sende dikişler güzel iyileşiyor. Onun için senin yöntemin sanki daha mantıklı gibi geliyor bana da.

Haklısın ama bak ne güzel maşallah da diyelim sende dikişler güzel iyileşiyor. Onun için senin yöntemin sanki daha mantıklı gibi geliyor bana da.

ama hala korkuyorum arkadaşım..2 aydan sonra dikişlerinde sorun yaşayanlar var...Allah korusun..

tatlimmm sikma caninii hersey olucana varir.bazen dr lar nrler neler soyluoo bosver tskma sakin.ve vazgecme asla hemde.bende oldum bu ameliyati 20 gun olucsk nerdeyse ve sonuc mukemmel.herseyi unutturuo ve buna degio inan.simdiden gecmis olsun :)

merhabalar egeli bu yaşar babür ertem gögüs büyütme operayonuda yapıyormu fiyatlar konusunda bi bilgin varmı bn görüşmeye gidicem 1 bucuk yasınd akızım var emzirdiğim için sarktı ve küçüldü

Kızlar, ameliyattan sonra ödem giderici önereceğiniz bir ürün var mı? Ya da doktorunuzun önerdiği?
Benim ödemler felaket:26:

Hiç bunu duymamıştım. sen şimdi yeniden mini gerdirme mi yaptırdın? çok geçmiş olsun. bir de mahsuru yoksa doktorun kimdi?

Ben Konya'da bi doktora aml oldum geçen yıl memnun kalmadım Ercan bey minigermeyle düZeleceğini söyledi 1 Şubat aml günüm

Evet canım atıldı, 1.5 saat sürdü. Şimdi daha çok dikkat ediyorum kendime. Aynı şeyleri bir daha yaşicam.
Ne yapalım hayırlısı... Sen normal hayatına döndünmü canım? Diyete başladın hh.

CNm benim aml 1 Şubat'ta aldığım 8 kilonun 5 ini verdim 3 kaldı 9 güne kadar biraz daha vermeyi planlıyorum

Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, bilgilendirdiğiniz için. Umarım görüşürüz :18:

Biraz umutsuzluk mu var ne? Aynı duyguları operasyon öncesi hepimiz yaşadık. Acılarını, umutlarını konuşucaz sonra da merak etme.
Dualarımız seninle arkadaşım. :)

CNm benim aml 1 Şubat'ta aldığım 8 kilonun 5 ini verdim 3 kaldı 9 güne kadar biraz daha vermeyi planlıyorum

Canım ameliyat öncesi kilo vermeyi pek önermiyolar. Bunu sorasına bırak bence. Topiğin başından itibaren okudum
ben bu sonuca vardım. İstersen bir araştır sen de.

Ben de karnımı yaptırmayı düşünüyorum ama önce göz altı torbaları ve üst göz kapağı ameliyatını istiyorum. Bir süredir burayı takip ediyorum. Operasyondan ötürü mü şişkinler?? Her karın ameliyatından sonra oluyor mu?? Zayıfım ama karnım fermuarın arasına büzüştükçe sinir oluyorum.. Galiba artık toplatma yaşı geldi..Ne kadar zamanda yara renk değişikliği dahil tüm sıkıntılar bitiyor.. Cevaplara şimdiden teşekkürler, sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…