- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 34
Ya benim gögüslerim de de zararsiz ici su dolu kistlerden var. Gecen Esime olayi citlattim sesini cikarmadi ama is ciddiye binince bakalim tepkisi ne olacak :))
Yarın sabah 8.30 da hastahanede olmam lazım. Korkuyorum. Vaz mı geçsem diyorum. Ya işler yolunda gitmezse? İstediğim görüntüyü elde edemezsem . Bütün eziyet boşa gidecek, izler de cabası
Ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde olacağım. Doktorum Yakup Karabağlı. Ona güveniyorum.
lazer liponun olumsuz veya olumsuz yan etkisini tecrübe eden var mı?
Tatlım ben senden sonra yine gittim, 2.ayim dolunca tekrar gidicem..
Kontrole gelmiyecekmisin srtik hiiicccc
ist.yeditepe hast.doç.dr.can çınar
hatta komik belki ama bende his arttı diyebilirim
çünkü sarkık göğüslerimde vücudumla bağlantı kalmamıştı toplanınca kendine geldi :)
Ben 2 sene önce karın germe oldum. İnanmıycaksın yorulduğum zaman hala şişiyorum. Evet sarkık et parçası artık yok. Allaha sükür ama yine böyle çok çabuk karar verdim. Gerçi Ercan Bey ile sıkıntı yaşayan yok. 2 senedir elimden geldiğince takip ediyorum . Yarın göğüs dikleştirme lazer lipo var. Hakkımda hayırlısı olur inşallah.
Evet. İnşallah doc. sahah 8.30 da gel dedi ama aml kaçta olacak bilmiyorum. 1. doc herşey super olacak yanlar gidecek demişti ama nerdeeee.
Kızlar ya ben yazdiginiz yazıların altına yorum yapamıyorum olmuyor alıntı ile cevapla yazıyo oraya yaziyorum yorumu ama yinede olmuyor yanlış bişey mi yapıyorum acaba
peki doktorun ne diyor bu konuda?
belki senin vücudunla alakalı bir durumdur...mesela şişme olayı bende fazlaca olur.bir kase yoğurt yesem yada üst üste iki bardak su içsem şişerim.safra kesemde taş vardı.o dönemlerde başladı şişmeler.keseyi aldırdım ama durum hala aynı.
doktorun konu ile ilgili bir şey dedimi? Ben de, sabah kalktığımda şiş yok ama günün ilerleyen saatlerinde pufff.
cym ben bu yazıyı anlayamadım canım
lipo yapmamaışmı sonra yeniden kilo mu aldın?
Bu arada sigara içmiyorum yani öyle sayılir ama 5hafta oldu hala geçmedi yaralar bi de çok kasiniyo
karın germe oldu lipo olmadı. 63 kg ile amleliyata girdim. 65 kg ile ameliyattan çıktım. baktığında söyleyemezsin ama 69 kg.im şu anda
ercan bey mi yaptı ameliyatını?
ben ilk başlarda ödemden lipo yapılıp yapılmadığından emin değildim:) hatta gittiğimde doktoruma sordum bana lipo yaptınızmı diye :)
şu an yan simitlerin olduğu bölgeye dokununca elime sadce kemikler geliyor :))
birde canım ercan bey bana ısrarla kilo alma dedi.sanırım kilo almamızda sonucu olumsuz etkiliyor...
amanın cadı gelmişgeçti tabi acısı ilk gün ağlıyordun, yeni estetik ameliyatlarında da acı hiç olmasın canım
dememmii :)
seviyorum hepiniz yaa :)
mutluluk her kezle paylaşılıyor ama biz burda üzüntülerimizi heyecanımızı tedirginliklerimizi paylaşıyor bir birimize destek oluyoruz üstelik hiç tanışmamış olmamıza rağmen:)
Ben de nasıl da kaçırmışım anlamadım oysaki devamlı yazmasam da takipteyim .
Canım durumun nasıl dikiş atıldı mı?
yok canım cymnin önceki doktoru başka bir doktor...
senin adına çok sevindim kemikleri say dur maşallah
canım senin ameliyatiinin üzerinden ne kadar geçti ki hala kırmızı? ?
Evet canım atıldı, 1.5 saat sürdü. Şimdi daha çok dikkat ediyorum kendime. Aynı şeyleri bir daha yaşicam.
Ne yapalım hayırlısı... Sen normal hayatına döndünmü canım? Diyete başladın hh.