Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ya benim gögüslerim de de zararsiz ici su dolu kistlerden var. Gecen Esime olayi citlattim sesini cikarmadi ama is ciddiye binince bakalim tepkisi ne olacak :))

geçmiş olsun :)
yavaş yavaş işlersen tepkiler sonunda olumlu olur :)

Yarın sabah 8.30 da hastahanede olmam lazım. Korkuyorum. Vaz mı geçsem diyorum. Ya işler yolunda gitmezse? İstediğim görüntüyü elde edemezsem . Bütün eziyet boşa gidecek, izler de cabası…

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım...

Ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde olacağım. Doktorum Yakup Karabağlı. Ona güveniyorum.

doktoruna güvenmen çok güzel:)

lazer liponun olumsuz veya olumsuz yan etkisini tecrübe eden var mı?

canım ben kol lipo oldum.bildiğim ya da beni etkileyen tek şey şişme oldu :))))

Tatlım ben senden sonra yine gittim, 2.ayim dolunca tekrar gidicem..

anamm bu doktor beni görmek istemiyor diycemdee
ben şehir dışından geldiğim için yormayayım sizi dedi :)
gittiğinde mutlaka sor aklına takılanları.

Kontrole gelmiyecekmisin srtik hiiicccc

mart başı gelicem galiba :) bakalım nasip..

ist.yeditepe hast.doç.dr.can çınar
hatta komik belki ama bende his arttı diyebilirim
çünkü sarkık göğüslerimde vücudumla bağlantı kalmamıştı toplanınca kendine geldi :)

senin bu lafını hiç unutmuyorum :)
inşallah bende de öyle olur :)

Kızlar ya ben yazdiginiz yazıların altına yorum yapamıyorum olmuyor alıntı ile cevapla yazıyo oraya yaziyorum yorumu ama yinede olmuyor yanlış bişey mi yapıyorum acaba

peki doktorun ne diyor bu konuda?
belki senin vücudunla alakalı bir durumdur...mesela şişme olayı bende fazlaca olur.bir kase yoğurt yesem yada üst üste iki bardak su içsem şişerim.safra kesemde taş vardı.o dönemlerde başladı şişmeler.keseyi aldırdım ama durum hala aynı.

Evet. İnşallah doc. sahah 8.30 da gel dedi ama aml kaçta olacak bilmiyorum. 1. doc herşey super olacak yanlar gidecek demişti ama nerdeeee.

cym ben bu yazıyı anlayamadım canım
lipo yapmamaışmı sonra yeniden kilo mu aldın?

Kızlar ya ben yazdiginiz yazıların altına yorum yapamıyorum olmuyor alıntı ile cevapla yazıyo oraya yaziyorum yorumu ama yinede olmuyor yanlış bişey mi yapıyorum acaba

canım telefondan giriyorsan bu gün banada oldu.pc e geçtim hemen sorun düzeldi :)

Bu arada sigara içmiyorum yani öyle sayılir ama 5hafta oldu hala geçmedi yaralar bi de çok kasiniyo

karın germe oldu lipo olmadı. 63 kg ile amleliyata girdim. 65 kg ile ameliyattan çıktım. baktığında söyleyemezsin ama 69 kg.im şu anda

Bu arada sigara içmiyorum yani öyle sayılir ama 5hafta oldu hala geçmedi yaralar bi de çok kasiniyo

bu birazda senin teninle alakalı canım.normalde bende pek iz kalmaz ama sigara içtiğim için karnımda ki iz şu an baya bayaa kırmızı.
hem senin daha çok yeni.geçer elbet sabırlı olalım :)

kızlar inanmiycaksınız ama benim karnımın içi kaşınıyor :)))
dikişleri ayırıp kaşıyasım var :)

Son düzenleme:
karın germe oldu lipo olmadı. 63 kg ile amleliyata girdim. 65 kg ile ameliyattan çıktım. baktığında söyleyemezsin ama 69 kg.im şu anda

ercan bey mi yaptı ameliyatını?

ben ilk başlarda ödemden lipo yapılıp yapılmadığından emin değildim:) hatta gittiğimde doktoruma sordum bana lipo yaptınızmı diye :)
şu an yan simitlerin olduğu bölgeye dokununca elime sadce kemikler geliyor :))

birde canım ercan bey bana ısrarla kilo alma dedi.sanırım kilo almamızda sonucu olumsuz etkiliyor...

yok canım cymnin önceki doktoru başka bir doktor...

senin adına çok sevindim kemikleri say dur maşallah

amanın cadı gelmiş geçti tabi acısı ilk gün ağlıyordun, yeni estetik ameliyatlarında da acı hiç olmasın canım

umarım canımmm en çok yuz germeden korkuyom kabusum oldu resmen biliyosun bakalım cesareti bi toplim usuf yusuf ettiğim için bazen vazgeciyorum ama yaptırınca basarılı olursa cok mutlu olcagımıda biliyorum bakcaz artıkın mcxx

Ben de nasıl da kaçırmışım anlamadım oysaki devamlı yazmasam da takipteyim .

Canım durumun nasıl dikiş atıldı mı?

Evet canım atıldı, 1.5 saat sürdü. Şimdi daha çok dikkat ediyorum kendime. Aynı şeyleri bir daha yaşicam.
Ne yapalım hayırlısı... Sen normal hayatına döndünmü canım? Diyete başladın hh.

Evet canım atıldı, 1.5 saat sürdü. Şimdi daha çok dikkat ediyorum kendime. Aynı şeyleri bir daha yaşicam.
Ne yapalım hayırlısı... Sen normal hayatına döndünmü canım? Diyete başladın hh.

olsun canım yaa sonuç iyi olsunda..
bak hepimiz bazı sıkıntıları yaşadık benim de bronşit olacağım tuttu :)
öksür öksür geberdim

kızlar smyylmz mesaj yazdı nihayet :)
6 saat sürmüş ameliyatı..henüz yürütmemişler.

aramak istemedim belki uyuyordur diye :)
biraz toparlasın ayrıntıları alırız :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…