Kabul etmemeleri için bir neden yok aslında... Kime ve nerede olacaksın..
Merhaba. Ben de yazdıklarınızı okudum. Ameliyat olan birkaç kişiye arkadaşlık isteği gönderdim umarım kabul ederler fotoğraflarını görmeyi çok isterim. Ben de ocak sonu gibi göğüs dikleştirme ve karın germe ameliyatları olacağım hacettepede. Çok korkuyorum. bir de bekarım ileride karın hamilelikte göğüs emzirmede sorun çıkarır mı diye korkuyorum
bu yazıyı okuyunca sesle güldüm yeminlearadan nasıl cımbızlamış nolacın yazıyı uyanık tlbtlb
Week 5 Tummy Tuck pt7 -Month 10 Tummy Tuck pt8 canım ikisinide izle youtubeden önce 5 haftalık sonra 10 aylık hali.sanırım şişliklerimiz geçecek :))) yalnız bu kızcağızın izi pek fena
kızın adı heather collins
Merhaba. Ben de yazdıklarınızı okudum. Ameliyat olan birkaç kişiye arkadaşlık isteği gönderdim umarım kabul ederler fotoğraflarını görmeyi çok isterim. Ben de ocak sonu gibi göğüs dikleştirme ve karın germe ameliyatları olacağım hacettepede. Çok korkuyorum. bir de bekarım ileride karın hamilelikte göğüs emzirmede sorun çıkarır mı diye korkuyorum
tatlım merhaba
kaç yaşındasın ?
çocuk doğurmadan bu amlytı olmak istemen büyük cesaret...başka yöntemler denesen???
tlbtlb
ben yürüyüş yaparken, çok çabuk yoruluyorum ve de kalbim çok hızlı atıyor, nefes nefese kalıyorum. Oysa ben günde 5-6 km yürüyüş yapardım, hiç de bişey olmazdı. Sen ne durumdasın varmı sende de böyle şikayetler canım ?
Ameliyat sırasında ciğerler işlev görmüyormuş, makinaya bağlanıyormuşuz. Ciğerlerin kendine gelmesi biraz zaman alıyormuş , kasların da keza öyle.
24 yaşındayım. lise döneminde çok kiloluydum üniversite dönemimde 30 kilo verdim ve sarktım. Utandığım bi vücudum var, hiç bi zaman bi 'genç kız' vücuduna sahip olamamak inanın çocuktan sonra sarkmaktan çok daha acı. Bu yüzden istiyorum. Ama korkuyorum da elbette. Başka yöntemlerin işe yarayacağını sanmıyorum çok uğraştım spordu kremdi masajdı olmadı...
canımmm ben yürüyüşe başlamadım.başlayamadım yani...hattaaa güleceksin ama ben amlyt olduğumdan beri hiç dışarı çıkmadım.yani sadce arabaya bindim istanbula gittim muayne için,tekrara arabaya binip geri geldim :)
şunuda söyleyeyim bu gün biraz detaylı temizlik yaptım.mecburen yaptım yardıma gelen bayan beni sinir ediyorve fark ettimki ciddi bir performans düşüşü var kızdım kendime niye bu kadar çabuk yoruluyorsun tembelliğe alıştın galiba dedim :)
ama ben sıkı bir sigara tiryakisiyim belki onunda etkisi vardır diyordum.demekki normalmiş :)))
doktorun bu konuda ne düşünüyor?
korkulacak bir durum yok tatlım rahat ol.bak kaç kişi burada tecrübelerini paylaşmış.eğer çok zor bir amlyt olsaydı emin ol bu kadar kişi olmazdı :)
ama iyi düşünüp karar vermek lazım.yapacağın tek şey doktorunu iyi araştırmak.sonrası sabır...
bu gün benim 32.günüm :)
biraz fazla yordum kendimi sanırım karnım normalden biraz daha fazla şişti...onun dışında rahatım.eski hayatıma tamamen olmasada geri döndüm diyebilirim:)
canım merak ediyoruz seni
inşalllah keyfin yerindedir.bizi habersiz bırakma
Ameliyattan sonra hiç büyük temizliğe girişmedim niyetim de yok. Bugün 27. günümdü. Sigarayı içme be yavrum. En azından dikişler iyileşene kadar. Ben ameliyattan sonra hiç içmedim. İçmediğim halde nefes nefeseyim. Bir de içsem hh hiç nefes alamicam.
Doktorum bana bol yürüyüş önermişti. Sen de yürüyüş yapsan iyi olur arkadaşım. İyi sonuçları elde etmek için sadece ameliyat yeterli değil bence doktorun dediklerini de uygulamak gerekli :)
Bir de ne sürüyorsun karnına merak ettim. Ben pansuman yapmaya devam ediyorum. İyileşen yaraların izine ve göbeğe contratubex sürüyorum. Dikişlerin orta kısımlarında siyahlıklar duruyor hala. Doktorum 10-15 gün sonra geçer onlar da diyo ama bakalım. Senin nasıl dikişlerin canım?
Doktorum hamileliğe engel değil ama hamilelikten sonra yine sarkma ihtimali var diyo. Ben iyileşme döneminden korkuyorum kaç gün içinde kendi başımın çaresine bakar hale gelirim?
Selam canim! Erkenden hastenedeyim yine. Drenlerim cikicak. Bu gun 6 ci gunum. Bu derenlerle tranvay, vapur, otobusle geldim.))) hic rahatsizda olmadim.) Bende hic odem olmadi sanki, o konuda rahatim shimdilik. Dren cikdikdan sonra odem daha fazlami olucak? Eyik yurumek ve hep evde oturmak disinda canimi sikan bir sey yok. Hala dikelmeye korkuyorum, 80 yasinda biri gibi yuruyorum.))) dikislerim genislenmesinden korkuyorum.)
tlbtlb...
korkulacak bir durum yok tatlım rahat ol.bak kaç kişi burada tecrübelerini paylaşmış.eğer çok zor bir amlyt olsaydı emin ol bu kadar kişi olmazdı :)
ama iyi düşünüp karar vermek lazım.yapacağın tek şey doktorunu iyi araştırmak.sonrası sabır...
bu gün benim 32.günüm :)
biraz fazla yordum kendimi sanırım karnım normalden biraz daha fazla şişti...onun dışında rahatım.eski hayatıma tamamen olmasada geri döndüm diyebilirim:)
canım dr bana yürüyüş yap fln demedi.aynı dönem amlyt olan bir kaç arkadaş var onlara ödem çayı yürüyüş vermiş.ama bana vermedi.bana ısrarla kilo alma dedi hepsi bu :)
ama bende yürüyüşe başlamak istiyorum çünkü hala ya ödemim var ya da kilo aldım :)
eski kıyafetlerim hala olmuyor ve sanki basenlerim büyümüş gibi :)))
yok bana kremde vermedi.bir kaç gün bepanthen sür dedi.sonrada silikon bantlara başladım.yani bir kaç gün evvel.
dikişlerimde ki o kabuklanma fln geçti artık.şu an çok krmızı bir iz var.o da dediğim gibi sigaradan kaynaklanıyor.dr sigaraya devam edersem böyle olabileceğini söylemişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?