• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım ödemin tabiki de safra kesenle alakalıdır.mutlaka geçecek .gösterdiğimiz cesaret kadar bir de sabırlı olsak ...

dimiyaa...ben zaten sabırsızımdır.olacak olacak bende beklemeye tahammülüm yok.ama bu günlerde iyice sabırsız oldum :)
ameliyatın yan etkisimidir ne :27: :1:

doğru bilmişim ben de 14.aralık oldum.. ben eczaneden bepanten aldım diye düşünürken ve kullanırken hiç dikkat etmemişim dün farkına vardımki bepanthol muş meğer ama herhalde aynı şeyler diye düşünüyorum..
Bugün sanki daha bir dikeldim olabilirmi dünden bugüne.. ama lastik çekme devam ediyor:19:
Veee göğüslerim hala sızlıyor. Galiba bunaldığım günlerden birindeyim...

massal 1 saatte bile değişiyor insan :)
yorma kendini dikkatli ol.yorulunca daha çok çeker o lastikler :)
ve emin ol çoğu gittti azı kaldı :119:

Son düzenleme:
offf sistem değişmiş beğeniler gitmiş çözemedim daha uğraş dur :ssz:

yeni ameliyat olan arkadaşlar kendinizi iyi hissedip fazlaca işe dalmayın geçmişte böyle yapanlarda 1.ay sonrası bile dikiş açılması olmuştu

Hacettepede ameliyat olanlara bir sorum var odemeyi nasil yaptiniz pesin mi? Kredi kartina taksit falan yapiyorlar mi? Ameliyattan sonra hastane cikisinda mi yapiliyor odeme. Bir de ne kdr odediniz?

Karın germe ve orta yüz germe oldu bentoprak arkadaşımız :31:

Jeleseccim sağol verdiğin bilgi için... Biraz bilgi verebilirmisin nasıl bir ameliyat ??

Beğen sağ tarafta idi şimdi solda bir yıldız var orası ama daha önce görünürdü şimdi beğen yapıyorsun nerede görülüyor ben de çözemedim:17:

offf sistem değişmiş beğeniler gitmiş çözemedim daha uğraş dur :ssz:

yeni ameliyat olan arkadaşlar kendinizi iyi hissedip fazlaca işe dalmayın geçmişte böyle yapanlarda 1.ay sonrası bile dikiş açılması olmuştu

kesinlikle sana katılıyorum jelesec başta herşey harika gidiyordu 20 gün sonra sorun yaşamaya başladım halaaa kurtulmuş değilim benim gibi ameliyat olup10 gün sonra amann ben iyileştim ne varmış abartıyorlar deyipte kendinizi sokağa atmayın kızlar sonrası çok kötü oluyor dikkat edin kendinize

kesinlikle sana katılıyorum jelesec başta herşey harika gidiyordu 20 gün sonra sorun yaşamaya başladım halaaa kurtulmuş değilim benim gibi ameliyat olup10 gün sonra amann ben iyileştim ne varmış abartıyorlar deyipte kendinizi sokağa atmayın kızlar sonrası çok kötü oluyor dikkat edin kendinize

Gecmis olsun! 20 gun sonra nasil bir problem yasadin?

son 10 gun :(( ölüyorum korkudan:(( sormak ıstedıklerım oldugu halde buraya bıle gırmek ıstemıorum :( kafayı yeme noktasındaym :( gogus dıklestrme yada buyutme olanlar bana soylemek ıstedıgınız yada vermek ıstedıgınız bılgıler var mı? bu konuyu hıc arastrmadan pat dıe son anda karar verdık karın germe ıle bırlıkte kombıne olcak..ama damla sılıkon mu koncak ne koncak ?yada dra sormam gerekn solemem gereken bısey var mı?hıc bısey bılmıorum :( yardmcı olur musunuz? salı gunu gorusmem var drla..

Kızlar heyecan başladı:) 3 gün kaldı oradayım:)

şekerim yağ felan lazım olursa :) çekinme yani haber et koşar geleriz :1:

canım sorun slikon bantmıydı?
şu an ne durumdasın ?

son 10 gun :(( ölüyorum korkudan:(( sormak ıstedıklerım oldugu halde buraya bıle gırmek ıstemıorum :( kafayı yeme noktasındaym :( gogus dıklestrme yada buyutme olanlar bana soylemek ıstedıgınız yada vermek ıstedıgınız bılgıler var mı? bu konuyu hıc arastrmadan pat dıe son anda karar verdık karın germe ıle bırlıkte kombıne olcak..ama damla sılıkon mu koncak ne koncak ?yada dra sormam gerekn solemem gereken bısey var mı?hıc bısey bılmıorum :( yardmcı olur musunuz? salı gunu gorusmem var drla..

canım karında hiç abartacak bir şey yok.sadece başkalarına biraz muhtaç oluyorsun :1:
sen bol bol uyuyacaksın zaten...ama göğüs işini bilemiyorum tabi :)
benimde göğüs araştırması yapmam lazım :)

Sorularimin cevaplarini bilen yok mu :( atada kaynamasn mesajim.

canım vardır illaki ameliyat olan ama burada değiller demekki.yoksa mutlaka cevap yazarlar

arkadaşım ben içiyorum :(
sıkıntılıyım zaten eve hapsolmuş gibi hissediyorum kendimi.kitap okuyorum tv seyrediyorum pc takılıyorum fln ama sıkıntım geçmiyor:)ya pskolojim bozulacak ya da belirgin ameliyat izim olacak.ikincisini tercih ettim :)

:-( Aman aman allah korusun ruh sağlığı herşeyden önde gelir...

Bana da dr. son anda göğsü ilave etti.. henüz sonuç tam bilemiyorum şu anda çok iyi görünüyor.. göğüs dokum yeterli olduğu için sadece dikleştirme yaptı.. hala zaman zaman sızlamalar oluyor göğüslerimde. karnımda pek bişey hissetmiyorum artık.. bir göğsümde azda olsa küçültme yapıldı birbirine eşitlemek için..silikon takılmadı o yüzden silikonun sonuçlarını bilemiyorum.. ama takılan arkadaşlar tecrübelerini paylaşacaklardır.. Şunu söyliyebilirim korkulacak hiçbişey yok...

Back