• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım ben de drenlerle taburcu olmuştum. Biri 6. günde diğeri 9. günde çıkarılmıştı. Bir süre sonra alışıyorsun onlarla yaşamaya. Çıkarıldığında da oh be dünya varmış diyorsun. Önemli olan sağlığımıza yeniden kavuşmak...

Haklisin canim. Bir sure katlanirik bu eziyyete, yeterki her sey iyi olsun. Problemsiz iyileselim.

Ameliyat olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.Olanlar ve olacaklar istediği vücuda kavuşsunlar tez zamanda :nazar: Ben unuttum artık :34:

Son düzenleme:
canım çok iyi yapmışın.ben göğüs yaptırmadığıma pişmanım.
emin ol çok güzel olacaktır.hastanedeyken bir arkadaş hem karın hem meme yaptırmıştı ve göğüsün hiç bir zorluğu yok hiç hissetmedim bile demişti

bu dönem böyle oluyor bizde yaşadık bunları :)
takma desekte sen takacaksın biliyorum :)

canım benim sonuçlar için çok erken,ameliyat yerim çokta hoş görünmüyor hala :)
yinede telefon numarımı özelden yazıcam :)
istediğin karın görmek olsun :1:
ay ınsallah hersey yolunda gıderde bır an once kurtulurum su amelıyattan..cıldrcam valla.aldm numaranı cok tskrler ptesı arıcam..cok sevındm ..yarın pazar rahatsz etmek ıstemedgm ıcın ptesı arıcam yanlıs anlama..

Alib atdigi yaglara yazik, bari popoya yap derdin.)) benimki az diyil, ama yine yaga ihtiyyacim var.))

canım bir alo de yeter :)
seve sevee veririm :))) bendekiler sanada banada yeter :) hatta başka isteyende varsa haber etsin :) :27:

Canım inşallah tanışırız bi gün:) ben hastanedeyken gel bi bakmışın hemen meme randevusu almışın:)

valla güzel olur.ben bir mesaj atayım bakalım korkuyorum dr artık beni ameliyat etmeyecek diye :(

kesin demiştir tüm sorunlular bana denk geldi ama tlbtlb en beteri idi :9:

o kesin :)):17:

Ama kızlar bu Ercan bey yazın aradığımda daha ilgiliydi valla biri bu adama bişi yapmış tlbtlb olmasın:)

ahahhahaa dur şimdiii hiçç beni bahane etme kendini ele verdiin :37: şekerimm sen geçen yazdan beri arıyomuşsun bence sen bezdirdin :37::1:

canım sağol sen de şeker gibisin :)) azönce baktım karnıma sanki azıcık küçülmeye başlamış gibi yada gözüm alışıyor bilemiyorum.kiloda yine eksilme yok aynı.ama diyetime çok dikkat ediyorum .hareketsizliktenmi acaba ya da ödemdenmi.bu dönemde diyet yapıpta kilo veremeyen varmı acaba...allahım ne sıkıcı bir süreç ameliyat öncesi ayrı bir dert sonrası daha da beter.acı yok sabırsızlık çok

bende azalma yok aynı duruyor....bekliyorum :)

Insallah sen dedigingibi olur, erimez. Shimdiki haliyle mutluyum. Doktorum bu gecede kal istersen yarin erkenden cik dedi, bi gece daha bu yatakda uyuyacagima sevindim.) bazen ruya gibi geliyor bana. Bir zamanlar hep bu formu okuyub, merak etdiyim insanlarin yerindeyim.)

hadi yine iyisin bu gecede rahat rahat uyu :)))

Bu gun 3 gunum artik sirtim agridi hep uzanmakdan ve eyilerek yurumekden. Baska sikinti yok, her sey yolunda.)

onlarda geçecek canım çok mutlu olacaksın inşaallah :)

:9:

Canım zaten kombin ameliyatlarda bir yerin acısını hissediyorsun bu hep böyle. Ben göğüs dikleştirmede İnan hiç acı hissetmedim. Çünkü içeriye Müdahele yok ne yağ alınıyor nede göğüs küçültülüyor sadece fazla deri çıkarılıp dikiliyor yerine dikiş atmışlar gibi düşün. Ve görüntü süper oluyor benim lolipop dikiş göğüs başı ve dik çizgi. Ama o dik göğüsler için o çizgiler isterse hiç geçmesin umrunda olmaz insanın:) bıgün sarksın yarın 5 dk da toparlatır gelirim acısı yok:) amaküçültme zor ve ağrılı bi işlem çünkü göğüsten bi kısım dokuyu ayırıp çıkarıyor

evet bende acı yok dıe duydum..dıren taklıyormus ya goguslere kac gun kaldı onlar?

Canım sakin ol... gerçekten yok bişey...(desemde olmuyor) doktoruna sorsan şu dönemde seni rahatlatacak bişeyler içsen .. akşamları 1 kadeh sevdiğin bişey mesela....

Bende son günlerde yemediğim kadar çok tatlı yemiştim.. dert etme.. dert ettikçe daha çok yer daha çok sigara içersin.. oluruna bırakmaya çalış...
ne zaman ameliyat olacaktın unttum çok özür...

ah bı yapabılsem :)) 21 ocakta olcam..

Hımm o zaman daha kolay bence... çok haklısın sana katılıyorum diren konusunda ben de direnler çıkmadan hastaneden çıkmadım çıkmıyacağımı söyledim.. cumartesi öğlen ameliyata girdim pazartesi sabah direnleri çıkardı doktor, eğer çıkarmasaydı kalmaya devam ederdim hastanede. imkanın varsa sende öyle yap.. konuş doktorunla.. belki biraz daha ödeme yaparsın hastaneye ama sonuçta rahat edersin.. o halde hastaneden çık tekrar direnleri çıkarmaları için dön eziyetten başka birşey değil....
böylece korkulu rüyanda biter ne dersin ...

Bana silikon takılmadı göğüs dokum yeetrliymiş.. dikleştirme yapıldı .. dikey bir dikiş var ama henüz bakamadım yani nasıl olduğunu bilmiyorum maalesef.. bakıktan sonra seni bilgilendiririm...

ıns kolay olur :) evet evet ya konusuyum drla dırenle gondermesn benı eve..benım psıkolojım alt ust olur..zaten esımıde kan tutuo..bayılır adam eve :)) benımde gogus ucundan yapılcak umarım gusel olur

Sagol canim. Valla cocuk doguran kadinlar icin bu agrilar acilar bir sey diyil bence. Katlanmayacak bir sey yok. Hafif agrilar var yani. Dolgu konusunda ise, 2 lt yag aldim dedi, islemden gecdi 500 qr kullana bileceyi yag oldu. Bana gore bacaklardaki cukurlar istediyim kadar dolmadi. Ustelik bunun erime payida var. ama olan yagim o kadar, ercan bey ne yapsin.( sonucu 3 ay sonra belli olucak bence. Simdiki shis haliyle memnunum yani.

cnm cok gecmıs olsn..

Week 5 Tummy Tuck pt7 -Month 10 Tummy Tuck pt8 canım ikisinide izle youtubeden önce 5 haftalık sonra 10 aylık hali.sanırım şişliklerimiz geçecek :))) yalnız bu kızcağızın izi pek fena
kızın adı heather collins

Son düzenleme:
ıns kolay olur :) evet evet ya konusuyum drla dırenle gondermesn benı eve..benım psıkolojım alt ust olur..zaten esımıde kan tutuo..bayılır adam eve :)) benımde gogus ucundan yapılcak umarım gusel olur

Kabul etmemeleri için bir neden yok aslında... Kime ve nerede olacaksın..

Merhaba. Ben de yazdıklarınızı okudum. Ameliyat olan birkaç kişiye arkadaşlık isteği gönderdim umarım kabul ederler fotoğraflarını görmeyi çok isterim. Ben de ocak sonu gibi göğüs dikleştirme ve karın germe ameliyatları olacağım hacettepede. Çok korkuyorum. bir de bekarım ileride karın hamilelikte göğüs emzirmede sorun çıkarır mı diye korkuyorum :(

Back