Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Haklisin canim. Bir sure katlanirik bu eziyyete, yeterki her sey iyi olsun. Problemsiz iyileselim.

Ameliyat olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.Olanlar ve olacaklar istediği vücuda kavuşsunlar tez zamanda Ben unuttum artık

Son düzenleme:
ay ınsallah hersey yolunda gıderde bır an once kurtulurum su amelıyattan..cıldrcam valla.aldm numaranı cok tskrler ptesı arıcam..cok sevındm ..yarın pazar rahatsz etmek ıstemedgm ıcın ptesı arıcam yanlıs anlama..

Alib atdigi yaglara yazik, bari popoya yap derdin.)) benimki az diyil, ama yine yaga ihtiyyacim var.))

canım bir alo de yeter :)
seve sevee veririm :))) bendekiler sanada banada yeter :) hatta başka isteyende varsa haber etsin :)

Canım inşallah tanışırız bi gün:) ben hastanedeyken gel bi bakmışın hemen meme randevusu almışın:)

valla güzel olur.ben bir mesaj atayım bakalım korkuyorum dr artık beni ameliyat etmeyecek diye

kesin demiştir tüm sorunlular bana denk geldi ama tlbtlb en beteri idi

o kesin :))

Ama kızlar bu Ercan bey yazın aradığımda daha ilgiliydi valla biri bu adama bişi yapmış tlbtlb olmasın:)

ahahhahaa dur şimdiii hiçç beni bahane etme kendini ele verdiin şekerimm sen geçen yazdan beri arıyomuşsun bence sen bezdirdin

bende azalma yok aynı duruyor....bekliyorum :)

hadi yine iyisin bu gecede rahat rahat uyu :)))

Bu gun 3 gunum artik sirtim agridi hep uzanmakdan ve eyilerek yurumekden. Baska sikinti yok, her sey yolunda.)

onlarda geçecek canım çok mutlu olacaksın inşaallah :)

evet bende acı yok dıe duydum..dıren taklıyormus ya goguslere kac gun kaldı onlar?

ah bı yapabılsem :)) 21 ocakta olcam..

ıns kolay olur :) evet evet ya konusuyum drla dırenle gondermesn benı eve..benım psıkolojım alt ust olur..zaten esımıde kan tutuo..bayılır adam eve :)) benımde gogus ucundan yapılcak umarım gusel olur

cnm cok gecmıs olsn..

ahahhahaa dur şimdiii hiçç beni bahane etme kendini ele verdiin şekerimm sen geçen yazdan beri arıyomuşsun bence sen bezdirdin

bu yazıyı okuyunca sesle güldüm yeminle aradan nasıl cımbızlamış nolacın yazıyı uyanık tlbtlb

Week 5 Tummy Tuck pt7 -Month 10 Tummy Tuck pt8 canım ikisinide izle youtubeden önce 5 haftalık sonra 10 aylık hali.sanırım şişliklerimiz geçecek :))) yalnız bu kızcağızın izi pek fena
kızın adı heather collins

Son düzenleme:
ıns kolay olur :) evet evet ya konusuyum drla dırenle gondermesn benı eve..benım psıkolojım alt ust olur..zaten esımıde kan tutuo..bayılır adam eve :)) benımde gogus ucundan yapılcak umarım gusel olur

Kabul etmemeleri için bir neden yok aslında... Kime ve nerede olacaksın..

Merhaba. Ben de yazdıklarınızı okudum. Ameliyat olan birkaç kişiye arkadaşlık isteği gönderdim umarım kabul ederler fotoğraflarını görmeyi çok isterim. Ben de ocak sonu gibi göğüs dikleştirme ve karın germe ameliyatları olacağım hacettepede. Çok korkuyorum. bir de bekarım ileride karın hamilelikte göğüs emzirmede sorun çıkarır mı diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…