canım iyiyim yazdığında öyle mutlu oldumki :)
kesin bırak şu çatlağı hatırlatma zor kurtuldum demiştir
Yok canim oyle demedi.) olurmu oyle sey, biz her kesi iyice geriyoruz dedi.) benle cok saka yapmadi, hep ciddi oldu.)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu aradaaa ercan beyle Ocak 15 için görüşme randevusu almış bulunmaktayım. Aslında 7 sine istedim ama dönüş uçağı bulamadım. Sabah uçak biletlerinide aldım mı tamam:)
Korkma protezden ya bi müddet sonra bi parçan gibi oluyor baksana bana popoma koydurcam protezi:) ama dönüşte bn oturarak nasıl gelicem uçakta onu düşünüyorum
Yok canim oyle demedi.) olurmu oyle sey, biz her kesi iyice geriyoruz dedi.) benle cok saka yapmadi, hep ciddi oldu.)
Adam be yapsın bıktı kadınlardan öder az gerdin o der çok ger:)
Canım çok geçmiş olsun olduda bitti bak gördün mü:)) bu arada nasıl geçmiş ameliyatın Ercan bey ne dedi zorlanmışmı anlat noluurr:)
Sagol canim. Valla cocuk doguran kadinlar icin bu agrilar acilar bir sey diyil bence. Katlanmayacak bir sey yok. Hafif agrilar var yani. Dolgu konusunda ise, 2 lt yag aldim dedi, islemden gecdi 500 qr kullana bileceyi yag oldu. Bana gore bacaklardaki cukurlar istediyim kadar dolmadi. Ustelik bunun erime payida var. ama olan yagim o kadar, ercan bey ne yapsin.( sonucu 3 ay sonra belli olucak bence. Simdiki shis haliyle memnunum yani.
gülüm naaptın çabuk söylee :)
korkutmuşsun demekki adamı
bende yağlarımı alın göğsüme ekleyin dedim ama pek sıcak bakmadı.protezde ısrar etti...ilerde meme kanseri kontrollerinde sorun oluyormuş birde sanırım memnun olmam diye düşündü...
Benim yapim oyle, beni tanimayan benle shaka yapmaya cekinir.) sonra alisinca, tanisinca shaka yapmak mumkun.)) belki ondan oldu ))
Canım inşallah tanışırız bi gün:) ben hastanedeyken gel bi bakmışın hemen meme randevusu almışın:)hadi hayırlısı bakalım...
valla seni tebrik ediyorum çok cesaretlisin.sanırım dayanıklıısnda.öyle canı tatlı biri değilsin :)
benim canım tatlıdır :) çok kıyamam kendime
bu forumda tanışmak istediğim bir kaç kişi var nolac valla biri de sensin :)
senin gibi cesur kadınlara hayranım...
Gülüm gerçekten 2 kilocuk muydu yağın:)
Kızlar bu aradaaa ercan beyle Ocak 15 için görüşme randevusu almış bulunmaktayım. Aslında 7 sine istedim ama dönüş uçağı bulamadım. Sabah uçak biletlerinide aldım mı tamam:)
Sagol canim. Valla cocuk doguran kadinlar icin bu agrilar acilar bir sey diyil bence. Katlanmayacak bir sey yok. Hafif agrilar var yani. Dolgu konusunda ise, 2 lt yag aldim dedi, islemden gecdi 500 qr kullana bileceyi yag oldu. Bana gore bacaklardaki cukurlar istediyim kadar dolmadi. Ustelik bunun erime payida var. ama olan yagim o kadar, ercan bey ne yapsin.( sonucu 3 ay sonra belli olucak bence. Simdiki shis haliyle memnunum yani.
kesin demiştir tüm sorunlular bana denk geldi ama tlbtlb en beteri idi
amanın geçen seneden beri hayalin gerçekleşiyor yani şekerler gelsin üstüne yatma hayırlısı olsun umarım görüşmen olumlu geçer elektürük alırsın
canım sağol sen de şeker gibisin :)) azönce baktım karnıma sanki azıcık küçülmeye başlamış gibi yada gözüm alışıyor bilemiyorum.kiloda yine eksilme yok aynı.ama diyetime çok dikkat ediyorum .hareketsizliktenmi acaba ya da ödemdenmi.bu dönemde diyet yapıpta kilo veremeyen varmı acaba...allahım ne sıkıcı bir süreç ameliyat öncesi ayrı bir dert sonrası daha da beter.acı yok sabırsızlık çok
Evet canim agri yok gibi, Ama cok sikici bir surec. Simdi drenlerle beni tapurcu ediyor doktor. 5 gunde kala bilir, tek dren icin hastanede kalinmaz diyo. Ne yapalim katlanacaz artik bu durumada.
diğer doktorun amma yağ almış ya kalan yağa bak gerçi benim de bacaklardan değil karından alınmıştı yağ kullanabildiği yani işlemden geçirip doldurduğu senden fazla idi çok erimiyor panic yapma eski halinden çok daha iyi oluyor