• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

27 gün oldu bugün :) biraz şişlerim var hala.izlerim hemen hemen yok gibi pembelik bile yok çok şükür.ama dik dururken sanki derimin altından bişey beni aşağı çekiyor özelliklede oturupta ayağa ilk kalkınca .korse yokkende aynı şekilde sanki derimin altında kuvvetli bir lastik var gibi .aynı şeyi yaşayanlar varmı.bu durum canımı çok sıkıyor sanki asla rahatca dik yürüyemeyeceğim gibi geliyor :((

Selam canim! Erkenden hastenedeyim yine. Drenlerim cikicak. Bu gun 6 ci gunum. Bu derenlerle tranvay, vapur, otobusle geldim.))) hic rahatsizda olmadim.) Bende hic odem olmadi sanki, o konuda rahatim shimdilik. Dren cikdikdan sonra odem daha fazlami olucak? Eyik yurumek ve hep evde oturmak disinda canimi sikan bir sey yok. Hala dikelmeye korkuyorum, 80 yasinda biri gibi yuruyorum.))) dikislerim genislenmesinden korkuyorum.)

HarikSın. Hemen ayaklanmışın:) canımdaha çok erken ama bacaklarını senden çok ben merak ediyorum:)

çok içme sigarayı abarttın :20:sonra ağlarsın izlerim diye :43:

abarttımki ne abarttım :2:

27 gün oldu bugün :) biraz şişlerim var hala.izlerim hemen hemen yok gibi pembelik bile yok çok şükür.ama dik dururken sanki derimin altından bişey beni aşağı çekiyor özelliklede oturupta ayağa ilk kalkınca .korse yokkende aynı şekilde sanki derimin altında kuvvetli bir lastik var gibi .aynı şeyi yaşayanlar varmı.bu durum canımı çok sıkıyor sanki asla rahatca dik yürüyemeyeceğim gibi geliyor :((

desi böyle hissetmen normal bence.birkaç güne geçecektir canım sıkma canını...

Selam canim! Erkenden hastenedeyim yine. Drenlerim cikicak. Bu gun 6 ci gunum. Bu derenlerle tranvay, vapur, otobusle geldim.))) hic rahatsizda olmadim.) Bende hic odem olmadi sanki, o konuda rahatim shimdilik. Dren cikdikdan sonra odem daha fazlami olucak? Eyik yurumek ve hep evde oturmak disinda canimi sikan bir sey yok. Hala dikelmeye korkuyorum, 80 yasinda biri gibi yuruyorum.))) dikislerim genislenmesinden korkuyorum.)

gulum77 merhaba, benim de bugün tam 25.gün galiba... ay sayınca inanamadım nasıl zaman geçti diye.. 3 hafta evde dinlendim . Pazartesi işe döndüm... Hala tam dimdik yürüyemiyorum.. karnımın içinde sanki bir lastik var dikelmeme engel oluyor..
Bence herşey harika olacak bak gör... Sen dikkatli davrandıktan sonra bişeycik olmaz...

tlbtlb
ben yürüyüş yaparken, çok çabuk yoruluyorum ve de kalbim çok hızlı atıyor, nefes nefese kalıyorum. Oysa ben günde 5-6 km yürüyüş yapardım, hiç de bişey olmazdı. Sen ne durumdasın varmı sende de böyle şikayetler canım ?
Ameliyat sırasında ciğerler işlev görmüyormuş, makinaya bağlanıyormuşuz. Ciğerlerin kendine gelmesi biraz zaman alıyormuş , kasların da keza öyle.

Aydaxx canım ben de çabuk yoruluyorum... benim dr. henüz yürüyüş vermedi bana ama yürüyemem sanırım uzun süre..
Basit gibi görünsde bence bedeni yıpratan bir ameliyat ve kendini toparlaması zaman alıyor.. Eğer masa başında çalışmasam
mümkün değil dönemezdim işe hala...
Ama diyorumki çoğu gitti azı kaldı :1:

Son düzenleme:

Desi sen tam hangi tarihte olmuştun ameliyatı galiba 1 2 gün arayla olduk ... benim kabuklar var hala.. hatta göbek deliğimde bile azıcık da olsa kabuk var. ama aynı lastik çekme duygusu bende de var.. hala tam dimdik duramıyorum:-(
Zamanla yürüyeceğiz elbette :21:

Desi sen tam hangi tarihte olmuştun ameliyatı galiba 1 2 gün arayla olduk ... benim kabuklar var hala.. hatta göbek deliğimde bile azıcık da olsa kabuk var. ama aynı lastik çekme duygusu bende de var.. hala tam dimdik duramıyorum:-(

Kizlar yapmayin yaa, bu lastik durumu bendede var,))) shimdi uzun sure eyikmi gezicem? ) bu gun 7 gunum, uzun sure disarida oldum, hic yorgunlik hiss etmedim. Sadece cok utaniyorim dogrulamadan yuruduyume.))

12 aralıkta olmuştum.kabukların düşmesi için sık duş aldım .hergün bepanten sürdüm.orta kısımda azıcık kabuk var benimde.dimdik yürüyemiyorum.bugün yavaş tempoda 40 dakika kadar yürüdüm. 2-3 saat hızlı tempoda yürüyen ben,çabucak yoruldum :(inşallah geçer .çok endişeleniyorum bir an önce geçsin artık

Canını sıkma herşey normal seyrinde.bu his biraz sürebilir bir ay belki ama dik yürüyebilirsiniz artık..

kızlaarrr dikelirsiniz endişelenmeyin :)
dert ettiğiniz şeye bakın yaa :) yenilendinizzzz fıstık gibi oldunuz azıcık daha eğik yürüsek ne olur :)
tadını çıkarın :)))

34.günüm her şey yolunda :)
sadece eve kapanmaktan ciddi manada sıkıldım...eşime söz vermiştim çıkmayacağım diye (tekrar hasta olursan çekemem seni dedi) sözümü tutuyorum gün sayıyorum :))
bu gün çocuklarıma pasta börek yaptım tabiki kendime de diyetime uygun şekilde ödüller :))

bu arada ben ameliyattan beri sabahları aynaya bakmıyordum.bir kaç gündür sabah kalkınca aynada karnıma bakıp bakıp musmutluuu oluyorum :)
harika dümdüz bir karnım var iyiki ameliyat oldum appelim banaaa diyorum :)
ama kahvaltıdan hemen sonra şişmeye devam :))
önceleri ödem fln diyordum :)ameliyatla alakalı bir durum olmadığı kesin artık.ben öncedende çok şişerdim çünkü safra kesem yok :)

ve ve veee ne acaip bir bünyem var diye de gülüyorum
hani en zor iğleşen yer dikişlerin ortasıdır ya,işte benim orta bölüm en çabuk iylleşen yer oldu.o bölgede ki dikişler beyaz ama kenarlar hala kırmızı:))))

tlbtlb canım nasılsın sigara nasıl gidiyor... ben de 1-2 gündür 2-3 adet içmeye başladım ve kendime çoookkk kızıyorum üfffff....

12 aralıkta olmuştum.kabukların düşmesi için sık duş aldım .hergün bepanten sürdüm.orta kısımda azıcık kabuk var benimde.dimdik yürüyemiyorum.bugün yavaş tempoda 40 dakika kadar yürüdüm. 2-3 saat hızlı tempoda yürüyen ben,çabucak yoruldum :(inşallah geçer .çok endişeleniyorum bir an önce geçsin artık

doğru bilmişim ben de 14.aralık oldum.. ben eczaneden bepanten aldım diye düşünürken ve kullanırken hiç dikkat etmemişim dün farkına vardımki bepanthol muş meğer ama herhalde aynı şeyler diye düşünüyorum..
Bugün sanki daha bir dikeldim olabilirmi dünden bugüne.. ama lastik çekme devam ediyor:19:
Veee göğüslerim hala sızlıyor. Galiba bunaldığım günlerden birindeyim...

doğru bilmişim ben de 14.aralık oldum.. ben eczaneden bepanten aldım diye düşünürken ve kullanırken hiç dikkat etmemişim dün farkına vardımki bepanthol muş meğer ama herhalde aynı şeyler diye düşünüyorum..
Bugün sanki daha bir dikeldim olabilirmi dünden bugüne.. ama lastik çekme devam ediyor:19:
Veee göğüslerim hala sızlıyor. Galiba bunaldığım günlerden birindeyim...

gerçekten boşa endieleniyoruz.daha dün dikelememekten yakınırken bugün dimdik yürüdüm ve hiç lastikler çekmedi :)))))))))))) çok mutluyum.doktara gittim bugün herşey yolunda ve incelme 6 ay devam edecek :) yeni ciciler de aldım .önce denemeye cesaret edemediğim şeyler süper durdu inanamadım.ama ben hala yeni halime alışamadım içimde bir şişko yatıyor :))

sakın silikon bant iz kremi gibi şeylere boşa para vermeyin.bunlar keloid gibi istisna durumlara önlem almak için kullanılıyor.kalan izin derecesi tatamen sizin cildinizle alakalı.eğer yara izleriniz güzel iyileşiyorsa(iltihaplı olan yaralar hariç) ameliyat iziniz de güzel iyileşecektir.

kızlaarrr dikelirsiniz endişelenmeyin :)
dert ettiğiniz şeye bakın yaa :) yenilendinizzzz fıstık gibi oldunuz azıcık daha eğik yürüsek ne olur :)
tadını çıkarın :)))

34.günüm her şey yolunda :)
sadece eve kapanmaktan ciddi manada sıkıldım...eşime söz vermiştim çıkmayacağım diye (tekrar hasta olursan çekemem seni dedi) sözümü tutuyorum gün sayıyorum :))
bu gün çocuklarıma pasta börek yaptım tabiki kendime de diyetime uygun şekilde ödüller :))

bu arada ben ameliyattan beri sabahları aynaya bakmıyordum.bir kaç gündür sabah kalkınca aynada karnıma bakıp bakıp musmutluuu oluyorum :)
harika dümdüz bir karnım var iyiki ameliyat oldum appelim banaaa diyorum :)
ama kahvaltıdan hemen sonra şişmeye devam :))
önceleri ödem fln diyordum :)ameliyatla alakalı bir durum olmadığı kesin artık.ben öncedende çok şişerdim çünkü safra kesem yok :)

ve ve veee ne acaip bir bünyem var diye de gülüyorum
hani en zor iğleşen yer dikişlerin ortasıdır ya,işte benim orta bölüm en çabuk iylleşen yer oldu.o bölgede ki dikişler beyaz ama kenarlar hala kırmızı:))))

canım ödemin tabiki de safra kesenle alakalıdır.mutlaka geçecek .gösterdiğimiz cesaret kadar bir de sabırlı olsak ...

tlbtlb canım nasılsın sigara nasıl gidiyor... ben de 1-2 gündür 2-3 adet içmeye başladım ve kendime çoookkk kızıyorum üfffff....

arkadaşım ben içiyorum :(
sıkıntılıyım zaten eve hapsolmuş gibi hissediyorum kendimi.kitap okuyorum tv seyrediyorum pc takılıyorum fln ama sıkıntım geçmiyor:)ya pskolojim bozulacak ya da belirgin ameliyat izim olacak.ikincisini tercih ettim :)

Son düzenleme:
Back