• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar gülüm arkadaşımızla mesajlaştım.iyiyim yazmak zor oluyor yazdı :)

belki kendisi yazmıştır diye bir baktım yazamadı demekkii.. haber vereyim dedim :)))

herkese sağlık mutluluk huzur dolu süper bir yıl diliyorum. hastalıkla mücadeledeyiz halen.

tlbtlb kuzummm foto ben de isterim bu arada :)

benim ameliyat da şehir efsanesine döndü :( hayırlısı olsun diyorum artık.

yeni ameliyat olan olacak arkadaşlara kolay gelsin, geçmiş olsun diyorum, herkesin sonuçları süperr olur inşallah

:9:
gogus dıklestrme ıle karın germe aynı anda yapmayalım demıstı drum 3 ay once gıttıgımde.agır olur demıstı tmm demıstım ama dun gıttıgımde bıde bakmısım bunada karar vermısız..bayılmısken hepsı olsn madem dedım..ya hep ya hıc gıbı bısey :) sen ıkısını bırlıkte olmussun..cok mu zor oluo gogus?meme ucundan mı yaptılar?dıren takıolarmıs ya onlar ne zmn cıkıo?anlatrmısın ltfn bıraz

Canım zaten kombin ameliyatlarda bir yerin acısını hissediyorsun bu hep böyle. Ben göğüs dikleştirmede İnan hiç acı hissetmedim. Çünkü içeriye Müdahele yok ne yağ alınıyor nede göğüs küçültülüyor sadece fazla deri çıkarılıp dikiliyor yerine dikiş atmışlar gibi düşün. Ve görüntü süper oluyor benim lolipop dikiş göğüs başı ve dik çizgi. Ama o dik göğüsler için o çizgiler isterse hiç geçmesin umrunda olmaz insanın:) bıgün sarksın yarın 5 dk da toparlatır gelirim acısı yok:) amaküçültme zor ve ağrılı bi işlem çünkü göğüsten bi kısım dokuyu ayırıp çıkarıyor

Selam arkadaslar! Dun amelyatimi oldum. Her sey iyi gecti. Yatakdan kalkma, yurume disinda cok zorluk cekmedim. Kalkarkende bir kere bas donmesi oldu, oda gecdi. En zoru yatakdan inmek.) basaka ne yazicagimu bilmiyorum. Bir seyi merak edib sormak isteyen olursa cevablarim. Ercan bey beni yarin kovmak istiyor,) ama ben hic gitmek istemiyorum.) burasi cok rahat.))

Çok sağolun.
Ya sizede maşşallahhhh diyorum ;)
Eşim beni vazgeçirmek için elinden geleni yapıyor :)
Hatta kilo al zayıfın diyo :))) offfff sonuçta ben çalışmıyorum evdeyim parayı kendi vercek ya :)
Ya aslında eşimin korktuğu vücudumda ters bişeyler olur izler kalır ben pişman olurum korktuğu bu. Sağolsun üstüme titrer aslında dış görünüş göbek varmış göğüs sarkmış umrumda değil ben seni böylede beğeniyorum der:)
Oooooooo bide ben beğenebilsem keşke.

Aahhh Kartanem tam da bu sebepten ben bu yaşta ancak oldum.. beni ameliyata hazırlarlarken eminim eşim nasıl vazgeçirsem planları yapıyordu hala.... Şimdi de pamuklar içinde bakmaya çalışıyor o da hiç kıyamaz bana senin eşin gibi hiç bir şeyden de şikayetçi değildi.. aslanlar gibi 2 evlat doğurdun der konuyu kapatırdı.. ama birde bana soran olsa ....

Evet dikiş izi oluyor ama uzunluğuna doktor karar veriyor deride ne kadar sarkma olduğu ile ilgili sanırım.. ayrıca sen daha gençsin izlerin daha çabuk solar diye düşünüyorum..

Ben herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum demekki benim zamanım şimdiymiş.. Hayırlı olacak vakit sen de olursun inşallah..

sevgiler

Aslinda dunde iyiydim, sadece sag koluma takilan cerum yuzunden yazmakda zorlandim. Bu gun sol koluma taktirdim artik. Yaptirmak isteyenler hic korkmasin, onceden heyecan filanda yapmayin. Uyuyosun, uyaniyorsun her sey bitmis. Sonrasinda hafif agrilar olur, dayanilmayacak bir sey yok.

Selam arkadaslar! Dun amelyatimi oldum. Her sey iyi gecti. Yatakdan kalkma, yurume disinda cok zorluk cekmedim. Kalkarkende bir kere bas donmesi oldu, oda gecdi. En zoru yatakdan inmek.) basaka ne yazicagimu bilmiyorum. Bir seyi merak edib sormak isteyen olursa cevablarim. Ercan bey beni yarin kovmak istiyor,) ama ben hic gitmek istemiyorum.) burasi cok rahat.))

Çok geçmiş olsun canım... iyi haberlerini aldığıma sevindim.. umarım biran önce eski sağlığına kavuşursun.

sevgiler:16:

Aslinda dunde iyiydim, sadece sag koluma takilan cerum yuzunden yazmakda zorlandim. Bu gun sol koluma taktirdim artik. Yaptirmak isteyenler hic korkmasin, onceden heyecan filanda yapmayin. Uyuyosun, uyaniyorsun her sey bitmis. Sonrasinda hafif agrilar olur, dayanilmayacak bir sey yok.

gulum77 çok takdir ettim hemen yazabilmeni maşallah sana :nazar::nazar::nazar:

kızlar gülüm arkadaşımızla mesajlaştım.iyiyim yazmak zor oluyor yazdı :)

belki kendisi yazmıştır diye bir baktım yazamadı demekkii.. haber vereyim dedim :)))

Canim selam! Beni merak etdiyin icin cok sagol,Ercan beye diyorum bir arkadas size demiski sanki az gerdiniz beni, sizde shakaile sen cok gergindin, o yuzden az gerdim demishsiniz.)))
Simdi ben hic gergin degilim beni cok fazla gerin dedim.)))

:21::21::21:ohhh atlattın hadi bakalım sıkıntısız bir iyileşme süreci diliyorum sana ve yeni ameliyat olan tüm arkadaşlara...

doktorun şansına ameliyat olanı 2.gece kesmiyor bende uzatmak istemiştim hastane konforlu gelmişti :ssz:sen de gidecek yerim yok dışarı atmayın beni:9:

Son düzenleme:
herkese sağlık mutluluk huzur dolu süper bir yıl diliyorum. hastalıkla mücadeledeyiz halen.

tlbtlb kuzummm foto ben de isterim bu arada :)

benim ameliyat da şehir efsanesine döndü :( hayırlısı olsun diyorum artık.

yeni ameliyat olan olacak arkadaşlara kolay gelsin, geçmiş olsun diyorum, herkesin sonuçları süperr olur inşallah

tatlım sonuç görmek için daha çok erken
ama illede görmek istiyorum dersen telefon numaramı yazdım :)

aa bu arada bu gün desi ile konuştuk sesinden anladım şeker gibi bir hatun :))))

:9:

Canım zaten kombin ameliyatlarda bir yerin acısını hissediyorsun bu hep böyle. Ben göğüs dikleştirmede İnan hiç acı hissetmedim. Çünkü içeriye Müdahele yok ne yağ alınıyor nede göğüs küçültülüyor sadece fazla deri çıkarılıp dikiliyor yerine dikiş atmışlar gibi düşün. Ve görüntü süper oluyor benim lolipop dikiş göğüs başı ve dik çizgi. Ama o dik göğüsler için o çizgiler isterse hiç geçmesin umrunda olmaz insanın:) bıgün sarksın yarın 5 dk da toparlatır gelirim acısı yok:) amaküçültme zor ve ağrılı bi işlem çünkü göğüsten bi kısım dokuyu ayırıp çıkarıyor

valla ben pişmanım yaptırmadığıma :)
neyse nasip böyleymiş..sende sadce dikleştirme mi yapıldı?
protez kullanıldı mı?

geçmiş olsun canım bak oldu bitti :)
inşallah sonuçlarından çok memnun kalırsın...sürecin sıkıntısız olur inşaallah :)

gitme bağır çağır :) kimse beni burdan çıkaramaz de feryat et :27:

Canim selam! Beni merak etdiyin icin cok sagol,Ercan beye diyorum bir arkadas size demiski sanki az gerdiniz beni, sizde shakaile sen cok gergindin, o yuzden az gerdim demishsiniz.)))
Simdi ben hic gergin degilim beni cok fazla gerin dedim.)))

canım iyiyim yazdığında öyle mutlu oldumki :)

kesin bırak şu çatlağı hatırlatma zor kurtuldum demiştir :1::27:

tatlım sonuç görmek için daha çok erken
ama illede görmek istiyorum dersen telefon numaramı yazdım :)

aa bu arada bu gün desi ile konuştuk sesinden anladım şeker gibi bir hatun :))))

valla ben pişmanım yaptırmadığıma :)
neyse nasip böyleymiş..sende sadce dikleştirme mi yapıldı?
protez kullanıldı mı?
Göğüslerim küçük değildi kendi dokusunun yeterli olacağını söyledi ama sanki silikon var gibi duruyor:)

kızlar aranızda sırtına lipo yaptıran varmı???
şimdi de bu konu hakkında bilgi toplamalıyım :27:

Göğüslerim küçük değildi kendi dokusunun yeterli olacağını söyledi ama sanki silikon var gibi duruyor:)

benim göğüslerimde çok büyüktü hatta bir ara küçültmeyi düşündüm...sonra diyet yaptım 17 kilo verdim göğüslerim inanılmaz küçüldü :)
ama bu defada içi boşaldı ve çok sarktı...doktorum küçükte olsa protez konulmalı yoksa çok küçük olur demişti.bende protezi kabullenememiştim.şimdi alıştırmaya çalışıyorum kendimi bakalım hayırlısı olsun..

Kızlar bu aradaaa ercan beyle Ocak 15 için görüşme randevusu almış bulunmaktayım. Aslında 7 sine istedim ama dönüş uçağı bulamadım. Sabah uçak biletlerinide aldım mı tamam:)

benim göğüslerimde çok büyüktü hatta bir ara küçültmeyi düşündüm...sonra diyet yaptım 17 kilo verdim göğüslerim inanılmaz küçüldü :)
ama bu defada içi boşaldı ve çok sarktı...doktorum küçükte olsa protez konulmalı yoksa çok küçük olur demişti.bende protezi kabullenememiştim.şimdi alıştırmaya çalışıyorum kendimi bakalım hayırlısı olsun..

Korkma protezden ya bi müddet sonra bi parçan gibi oluyor baksana bana popoma koydurcam protezi:) ama dönüşte bn oturarak nasıl gelicem uçakta onu düşünüyorum

Back