neler oluyor arkadaşlar birkaç gün gimedim foruma herkes kavga dövüş nerdeyse ayıp oluyor ama... yeni arkadaşlara daha önce ne kadar destekçiydik şimdi yeni arkadaşları adeta uzaklarştırmak niyetindesiniz. bu forumla bendahi kaç kişi ameliyat oldu problemleri olanlar burda destek oldu. ben dahi herkeste komplikasyonlar oldu bu bir gerçek herkes yazdı olabilir bu dr dan kaynaklanmıyor. benim ağrım olmadı diye dr mu iyiydi hayır .... herşey birazda bünye meselesi. o yüzden dr adına birileri yapmıştır ama yeter. bu dr un kötü olmasını gerektirmez. herkez aklını başına toplasın lütfen ben bile olduğum halde çok kırıldım aranızdaki diyaloglardan.
sadece aşk yorumlarına katılıyorum canım ... herkese geçmiş olsun....
hımm ben çok iyi değilm zatten böylesi bir görüntü kirliliği olmasa neden bu kadar rısklı bir ameliyat gündemimiz olsunki. yaa ben nette prof.larında sitelerinde yapılan yorumları okuyorum karın germe ile ilgili cilt kaybı en büyük rısk bu arada aameliyat olan kimse kalmadı:)))))) iyimi meryyyyyy nerdesin ?Canım benim 2. doğumum, 3 çocuğum var. boyum 160, kilom çoktandır tartılmadım 75, 5 kilosu göbektir herhalde. Normal kilom 65. benim ikizlerden sonra zaten kötüydü, 3. yle felaket halini aldı. Ben en çok hamile gibi görünmekten sıkıldım, çünkü diğer yerlerim aşırı durmuyor ama göbeğim şiş.
hımm ben çok iyi değilm zatten böylesi bir görüntü kirliliği olmasa neden bu kadar rısklı bir ameliyat gündemimiz olsunki. yaa ben nette prof.larında sitelerinde yapılan yorumları okuyorum karın germe ile ilgili cilt kaybı en büyük rısk bu arada aameliyat olan kimse kalmadı:)))))) iyimi meryyyyyy nerdesin ?
,neler oluyor arkadaşlar birkaç gün gimedim foruma herkes kavga dövüş nerdeyse ayıp oluyor ama... yeni arkadaşlara daha önce ne kadar destekçiydik şimdi yeni arkadaşları adeta uzaklarştırmak niyetindesiniz. bu forumla bendahi kaç kişi ameliyat oldu problemleri olanlar burda destek oldu. ben dahi herkeste komplikasyonlar oldu bu bir gerçek herkes yazdı olabilir bu dr dan kaynaklanmıyor. benim ağrım olmadı diye dr mu iyiydi hayır .... herşey birazda bünye meselesi. o yüzden dr adına birileri yapmıştır ama yeter. bu dr un kötü olmasını gerektirmez. herkez aklını başına toplasın lütfen ben bile olduğum halde çok kırıldım aranızdaki diyaloglardan.
sadece aşk yorumlarına katılıyorum canım ... herkese geçmiş olsun....
ya arkadaşlar yakın zamanda ameliyat olan yok mu tecrübelerini paylaşsın bizimle...
hımm ben çok iyi değilm zatten böylesi bir görüntü kirliliği olmasa neden bu kadar rısklı bir ameliyat gündemimiz olsunki. yaa ben nette prof.larında sitelerinde yapılan yorumları okuyorum karın germe ile ilgili cilt kaybı en büyük rısk bu arada aameliyat olan kimse kalmadı:)))))) iyimi meryyyyyy nerdesin ?
merry, internette yeni tekniklerden bahsediliyor. Deri kaburgalara kadar kaldırılmadığı için bu tekniklerde komplikasyon az oluyormuş. Canım senin ameliyatın nasıldı, internet videolarındaki gibi mi, tüm karın derin kaldırılmış mı?
meryycim sonuctan memnun degilmisin bende olmayi düsünüyorumda
çok haklısın gerçekten hep ya o şanssız kişi ben olursam kimseye olmadı ya bana olursa korkusu hep var . sorunsuz bir iyleşme sürecinde olman ben de mutlu etti. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim samimi söylüyorum içimi rahatlattın tekrar teşekkür ederim a.s.burdayım limoncum..:)) takip ediyorum.olan arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır.her ne kadar yaşadıklarımızı yazsakta paylaşsakta bazı sorular ameliyat öncesi insanın beynini kemiriyor.ama inanın artık bu konuda doktorlar bir çok şeyi aşmış.aklınıza kötüyü getirin ama bunu dert etmeyin.şu ana kadar duyduğum doku yada cilt kaybı vakası hiç olmadı.benimde tek endişe duyduğum konu buydu.çünkü sigara kullanıyorum.
şimdi sizinle birşey paylaşayım...sağımı solumu incelemeye başladım artık.şu dikiş biraz aşağıdan olsaydı..yada az fazla incelemezmiydim....yada göbek deliğim acaba uygun yerdemi...yada bu izler lütfen geçsin artık...gibi..inanın sizde yaşayacaksınız bunu.mükemmel sonuç için bence birinci şart ideal kiloya düşmek ve ameliyata kadar bacak egzersizleri yapmak ve dengeli beslenmek.çünkü zayıfsanız o deri parçası gidiyor yan yağlarınız alınıyor ve ince bir bele düz bir karına sahip olurken orantılı da oluyorsunuz.yok eğer kiloluysanız karnınız gitse bile üst bölgeniz ve gögüsleriniz daha şekilsiz görünüyor.üstelik basen ve bacaklar bütün kalınlığıyla göze batmaya başlıyor.ben bunu ameliyattan önce yapamadım fakat şimdi kilolarım gittikçe daha düzgün vücut hatlarına sahip oldum.işte bu yüzden ufak tefek hataları göz ardı ediyorum.
meryycim sonuctan memnun degilmisin bende olmayi düsünüyorumda
senin için çok sevindim heyecenını anlıyorum beslenmene dikkat et bence acı olur tabi ama geçici olduğunu unutma üç beş gün dişini sıkınca hiç bir şey kalmaz diye düşünüyorum. bu arada sonrası hakkında senden iyi haberler bekliyoruz ,dualarımızda seninle olacak inşlh sorunsuz ve yüzünde bol gülümsemeler olur sonrasındakızlar benim kesinleşti inşallah bu haftasonu oluyorum ameliyatı... o kadar heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Acayip derecede morale ihtiyacım var. merry narkozdan uyandığında neler yaşadın, çok büyük acılar mı yaşadın? bi tanıdığım olmuştu karın germeyi, çok büyük acılar yaşadığından bahsetmişti, çok pişman olmuştu. ama kiloluydu. benim boyum 1,58 kilom da 58. ama burdaki yazılanları okuyunca cesaretim yerine geliyor. umarım herşey yolunda gider ve pişman olmam, tabi o zamana kadar kalpten gitmezsem...
slm arkadaslar gorusmeyeli nasılsınız her ne kadar sıte bıraz karısmıs olsada ben bu sıteyı sevıorum limon 78 sanada ayrıca tessek. ederım bnde direk aylın hanımla gorusmeyı dusunuyordum senın sayende belkıde benım gozum acıldı