Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sadece ask canım arkadasım cok sağol.. limon sen gerekli açıklamaları yaptın artık ben daha fazla konusmak ıstemıyorum cunku söledıklerımın hepsını cok yanlıs anlamışsın dıycek bısey bulamıorum en basından berı sölemek istediğim şey amelıyat olmadığın halde bukdar tepkinin yanlış olduğuydu bebeğim bıraz rahatsız suanda bu sanal hayat benı hıc ılgılendırmıyo ıstedığın seyı yapabılırsın ıstediğin şeyı söleyebılırsın artık yazmıycam bu konuda amelıyat olmak ısteyen herkeze Allah sağ salım çıkmayı nasıp etsın sanada tabiki ..

ALLAH bebeğine acil şifa verisin

bende şu konuya açıklık getireyim kimseyi karalamak yerle bir etmek derdinde değilim benim başımdan geçen bir konuyu seninde söylediğin gibi defalarca anlattım ya sizin gözdan kaçırdığınız bir konu var belkide anlamak istemiyorsunuz ben o adları geçen ama gerçekde hiç var olmamış kişilere güvendim randevu aldım burda yazdım çok sevinçliyim sonunda bende gidiorum aylin hanıma dedim gittim (görünce ne çok gülmüşlerdir bir tane daha geliyor diye)ve ameliyat günü aldım yaaa hayatımı ele aldım çünkü burdaki arkadaşlar çok memnundu ve sonrasında tesadüf eseri yönecilerin uyarısını gördüm bir çok kişilik aynı memnuniyet içinde süper ,süper ,süper, yazarken hiç biri gerçek değill lütfen şimdi sende bir empatı yap bakalım ben dr diploması da yoktur diyormuyum kötü insan anlatırken şunlarıda söyledi yada gittim gördüm şurasıda boyleydi diyormuyum ben canımı teslim edeceğim insanın dürüst biri olmasını istiyorum sadece yapmış veya yaptırmış olabilir gittiğimde burdanda bahsettim hiç birşey bilmiyormuş gibi davranmasını nasıl bir çerçevede değerlendreyim .
bundan sonra bilsemki
tek dr o kalacak bende sarkan göbeyimle ve bozuk pskolojimle aynaya bakmakda kendimden iğrensem bile asla ve kat'a güvenmediğim ve hiç gerek yokken yalan söyleyen ( ben kadınlar külübünden bahsettiğimde duydum ama bilmiyorum dedi ya o bakımdan ) ameliyat olamam heee çok mu büyük kayıp aylin hanım için değilll benim içinde değil . şimdi sanki ben burada pusuya yatmış her ozel bir kötüleme propagandası yapıyormuşum gibi davranmakdan var geçin derim çünkü şahsen etkilemiyorum
çünkü kendimden yalan yanlış hiç birşey eklemedim sadece yapılanları söyledim
moonsoon a gelince son yazdıkalrını okuyun (küçük düşünce gücü, saygı değer limoncuk )
her kezi kendi çerçevesinde değerlendirin ve benimde yazdıkarımı bir zahmet okuyun kimin sahsiyla veya fiziği ile yada zekasıyla dalga geçmişim belki farketmiyorsunuz ama yazılanlar insanların karakterlerini ortaya koyar benim birde üstüne o kişilerin sözlerini dikate alıp hakarat ederek kendime saygısızlık yapmama gerek yok. mahalle muharebesine çevirmeyelim seviyemiz olsun ne avukat olalım yanlışları arkamıza alalım nede susup göz mumup ben kurtardım şükür adil olalim doğru ne ise bunu konuşalım

limon77 neden hala uzlasamadigimizi anlamis degilim.. tamam senin umitlerin hayallerin tasarilarin yikilmis olabilir ama moonsoonun bununla ne ilgisi varr.. sanki 7 kisinin sahte ismini almista seni o kandirmis gibi tutum sergiliyorsun.. mantiginin nereye varmaya calistigini inan anlamiyorum.. tamam kurtulmussun 50 kez kadinin hakkinda karalayici yazi yazmissin daha ne yapacaksin eline davul al nisantasinda bagira bagira dolas en son bu kaldi.. daha ne istedigini anlayamadim.. hersey sona ulasmis zaten extra yapmak istedigin nedir??? canini kurtarmissin iste kendi tabirinle, diger arkadaslar icinde gerekli uyariyi yapmissin.. sen artik yeni doktorlar ara kendine unut aylin hanimi at kafandan onune bak.. gecmisi unut..

bu arada benim kimse ile kişisel bir keçişmem yok olamazda ne insanları siz yaptınız diye suçlerim nede sen avutakımısın diye yargılarım beni bu hiç ilgilenedirmez kendimden mesulum yaptıkalrımı bilirim

bu arada ALLAHtan yargilamazmissin yani... bu mesajda ne ima ettigini 10 yasindaki cocuk anlar.. o benim arkadasim avukatligiima ihtiyaci olmayacak kadar akilli bir kadin ama sadece iki mesajini karsilastirdigin kendince tiye aldigin icin yazma geregi duydum.. o benim kardesim ona soylenen bana soylenir bunun sebebi avukatliktan degil sevdigim kisiye soylenen laflara tahammulsuzlugumden anlatabilmisimdir umarim...

arkadaşın kim senin benim ne işim olur onunya
yazdıkarımı oku benim derdim oyun düzen kuranlarla güldürme beni olayı nereye çekmeye çalışıyorsan yanlış kişi ile uğraşıyorsun moonsoona ALLAH acıl şiffa versin güzel çocuğunada öğle . birak artık olayı farklıyere taşımayı konu hiç bir zaman moonsoon değildi hiçde olmayacak konu şu kandırıldım tekrar anlatmamı istermisin

avukat olarakda ben moonsoon u değil aylin hanımı kasteddim on yaşşında çocuk anlıyor ama sen?hani demişsin ya ben aylın hanımın avukatı değilim diye buna istinaden yazdım

bu sadece burdaki arkadaşlarımı uyarma adına yaylaşımım hiç bir arkadaşımın benim kadar üzülmesini istemiyorum ve ağlamasını diye neler yapacağımı bilemezsinn davul mu olur nişantaşında tv programımı artık süpriz diyelim ama ben aylin hanıma gittiğimdede söylemiştim aklıma koyduysam mutlaka olur o diye sen şimdi kendini yıpratma senlik bir durum yok relaks ol senin dışında herşey

limon77 neden hala uzlasamadigimizi anlamis degilim.. tamam senin umitlerin hayallerin tasarilarin yikilmis olabilir ama moonsoonun bununla ne ilgisi varr.. sanki 7 kisinin sahte ismini almista seni o kandirmis gibi tutum sergiliyorsun.. mantiginin nereye varmaya calistigini inan anlamiyorum.. tamam kurtulmussun 50 kez kadinin hakkinda karalayici yazi yazmissin daha ne yapacaksin eline davul al nisantasinda bagira bagira dolas en son bu kaldi.. daha ne istedigini anlayamadim.. hersey sona ulasmis zaten extra yapmak istedigin nedir??? canini kurtarmissin iste kendi tabirinle, diger arkadaslar icinde gerekli uyariyi yapmissin.. sen artik yeni doktorlar ara kendine unut aylin hanimi at kafandan onune bak.. gecmisi unut..
ben hiç bir zaman böyle bir itham da bulunmadım kanıtımda yok üstelik sen yaptım o yaptı diye .ama şunu yazabilirim dr sitelerine üye olup diğer dr lara böyle bir şey ile karşılaştım sizce ne yapmalıyım diye soracağım ve gelip yazılanları okumalarını rica edeceğim

sonunda beklediğim mailde geldi dr dan randevu istedim önümüzdeki hafta içi için görüşme ye gideceğim yorucu günün sonunda güzel bir haber oldu benim için :)))))))))))) avrupa yakasında uzak ama olsun emeksiz yemek olmaz derler hadi hayırlısı kısmette hep avrupa yakası var:))))))))))))))))))))))))

avukat olarakda ben moonsoon u değil aylin hanımı kasteddim on yaşşında çocuk anlıyor ama sen?hani demişsin ya ben aylın hanımın avukatı değilim diye buna istinaden yazdım

haddini asmadan konus benimle ben bir ogretmenim binlerce cocuk okuttum yillarca 10 yasindaki cocuk zekasi kime ait ortada 100 tane mesajin var hepsi birbirinin ayni zeka duzeyin ortada... ayricada bir yerlere gelemeyen yada kendini istedigi yerde goremeyen insanlar surekli kendilerini ifade etmeye kim olduklarini durmadan sacma sapan hayat felsefelerini zikredip dururlar tipki sen gibi artik yorum yazma muhattabim degilsin cunku seviyende sende cok asagidasin..

haddini asmadan konus benimle ben bir ogretmenim binlerce cocuk okuttum yillarca 10 yasindaki cocuk zekasi kime ait ortada 100 tane mesajin var hepsi birbirinin ayni zeka duzeyin ortada... ayricada bir yerlere gelemeyen yada kendini istedigi yerde goremeyen insanlar surekli kendilerini ifade etmeye kim olduklarini durmadan sacma sapan hayat felsefelerini zikredip dururlar tipki sen gibi artik yorum yazma muhattabim degilsin cunku seviyende sende cok asagidasin..

aslında sana söylenecek çok fazla şey var fakat ben bunların hiç biri söylemeceğim bbu bir
kendini konun ortasına atan sensin neden alınıyorsun doğru okumayıp yanlış yorum yapanda sensin seni ilgilendiren bir konu değil dediğim halde biliyorumda şucu ispat edilmemiş herkez özgürdür anayasa kurallarında söyleyecek bir şey yok
evet defalarca yazdım aynı cumleleri defalarcada yazıcam sıkılmazsan okur cevaplarsın bu benim zeka düzeyimi değil ısrarcılığımı gösterir zira bütün yazdıkarını sen kendin bi oku .sana saçma gelebilir ama yanlış yapılmış bir durum karşısında tepkini görünce aynı felsefeyi paylaşmadığımız ortada sen beyensende olur benim için beyenmesende bende çok öğrenci yetiştirdim kendi birimimde ama hiç ego yapmadım sen benimle nasıl böyle konuşuyorsun demedim neler neler yazdınız seviyedenmi bahsediyorsun gülerim sadece
bundan sonra sen yazma zatten aylin hanım tarafından biride değilsin moonsoona bi şey demiyorum eeee daha nee .ama ben yazmaya ve yapılanı anlatmaya devam edicemmm aynı cümlelerle aynı nickle

hadd dediğin nedir kimin haddini kim belirliyor senin haddin ile benim haddim birmi ölçüde .sen rahatsın da ben rahat yazamıyım. iyneyi kendine batır sabahdan beri yazdıkların seviyeyi belirledi zatten alınma

hadd dediğin nedir kimin haddini kim belirliyor senin haddin ile benim haddim birmi ölçüde .sen rahatsın da ben rahat yazamıyım. iyneyi kendine batır sabahdan beri yazdıkların seviyeyi belirledi zatten alınma

valla yazdiklarimda seviyemde ortada.. hakaret olarak hicbisi yazmadim ben sana ama senin yazdigin asikar.. senin gibi bos insanlarla isim olmaz.. isine verdigin saygi felsefen ortada aksama kadar mesai vakti kk basindasin.. hadi limon77 yolun acik olsun.. bu felsefeyle gidersen gule eglene emekli olursun aferinn.. sunu unutmusum o iyne degil igne .... ayricada igne baskasina cuvaldizi kendine batir demisler..

Son düzenleme:
limon77 arkadaslarina daha fazla bilgi vermek istiyorsan piyasayla ilgili bana cevap vermede topigin kapanmasin.. valla kalirsin ortalarda super bilgilerinle uzulurum senin adina yoksa aksama kadar ne yaparsin...

bu arada merak eden yeni arkadaşlar geçmiş gönderileri okursa konuyu daha iyi anlar bir çok nick aynı kişi tarafından kulanılmış ve hepside aylin hanımın hastası olduklarını söylemiş tabi yönetim konu ile ilgili gerekeni yapıp o kişileri burdan uzaklaştırmış detaylar geçmiş mesajlarda bende konu maduruyum
sevgilerle

limon77 arkadaslarina daha fazla bilgi vermek istiyorsan piyasayla ilgili bana cevap vermede topigin kapanmasin.. valla kalirsin ortalarda super bilgilerinle uzulurum senin adina yoksa aksama kadar ne yaparsin...

piyasa derken neyi kastettin ki???????? birde sana cevap yazılınca topik mı kapanıyor bende bunu sık yapanları ararım hani atılıp sonra farklı nicklerle giriyoryaaa sorun olmaz 6 tane ypan vardı dr arar sorarım yapanların kim olduklarını nasıl olsa biliyordur üzülme ne yapacağımı düşünmede

piyasa derken neyi kastettin ki???????? birde sana cevap yazılınca topik mı kapanıyor bende bunu sık yapanları ararım hani atılıp sonra farklı nicklerle giriyoryaaa sorun olmaz 6 tane ypan vardı dr arar sorarım yapanların kim olduklarını nasıl olsa biliyordur üzülme ne yapacağımı düşünmede

piyasa derken neyi kastettigimi 10 yasindaki cocuk anladi peki ya sen???????
hadi sana kolay gelsinnn.. ne sen nede yapacaklarin umrumda degillllll......
byyy

valla yazdiklarimda seviyemde ortada.. hakaret olarak hicbisi yazmadim ben sana ama senin yazdigin asikar.. senin gibi bos insanlarla isim olmaz.. isine verdigin saygi felsefen ortada aksama kadar mesai vakti kk basindasin.. hadi limon77 yolun acik olsun.. bu felsefeyle gidersen gule eglene emekli olursun aferinn.. sunu unutmusum o iyne degil igne .... ayricada igne baskasina cuvaldizi kendine batir demisler..

ee sen yazarsan ben çok da eğlenirim bu doğru okurken. evet k.k başındayım ve maaşda alıyorum üstelik ay sonu raporumuda veriyorum vergilerimide çıkatıyorum k.k yazıda yazıyorum haalaa zekamı merak ediyorsan işte kanıt bu kadar işi ben yapıyorum aksatmadan vergi diresi yetiştiemedim k.k külübündeydim dinlemez ve altı aydır burda yazıyorum şimdiye kadar çokdan atılırdım aksama olsaydı için rahat olsun diye yazıyorum sorun yok ben ihtiaç olan her yerdeyim seve seve

valla yazdiklarimda seviyemde ortada.. hakaret olarak hicbisi yazmadim ben sana ama senin yazdigin asikar.. senin gibi bos insanlarla isim olmaz.. isine verdigin saygi felsefen ortada aksama kadar mesai vakti kk basindasin.. hadi limon77 yolun acik olsun.. bu felsefeyle gidersen gule eglene emekli olursun aferinn.. sunu unutmusum o iyne degil igne .... ayricada igne baskasina cuvaldizi kendine batir demisler.
hımmm iğnemi peki ben iyne derken çuvaldızı bile değil iyneyi kendine batır demek istedim amaaa neyse

ee sen yazarsan ben çok da eğlenirim bu doğru okurken. evet k.k başındayım ve maaşda alıyorum üstelik ay sonu raporumuda veriyorum vergilerimide çıkatıyorum k.k yazıda yazıyorum haalaa zekamı merak ediyorsan işte kanıt bu kadar işi ben yapıyorum aksatmadan vergi diresi yetiştiemedim k.k külübündeydim dinlemez ve altı aydır burda yazıyorum şimdiye kadar çokdan atılırdım aksama olsaydı için rahat olsun diye yazıyorum sorun yok ben ihtiaç olan her yerdeyim seve seve

bende eglence anlayisina guluyorum...
bu senin yaptigina zekilik degil isine sadakatsizlik denir.. dua ette mudurun yazdiklarini okumasin.. gecen sene bir arkadasim kk yuzunden isten kovuldu oda muhasebeciydi.. ag baglantilarindan muduru tespit etti haberin olsun isinden olma bu krizde..

X