bende şu konuya açıklık getireyim kimseyi karalamak yerle bir etmek derdinde değilim benim başımdan geçen bir konuyu seninde söylediğin gibi defalarca anlattım ya sizin gözdan kaçırdığınız bir konu var belkide anlamak istemiyorsunuz ben o adları geçen ama gerçekde hiç var olmamış kişilere güvendim randevu aldım burda yazdım çok sevinçliyim sonunda bende gidiorum aylin hanıma dedim gittim (görünce ne çok gülmüşlerdir bir tane daha geliyor diye)ve ameliyat günü aldım yaaa hayatımı ele aldım çünkü burdaki arkadaşlar çok memnundu ve sonrasında tesadüf eseri yönecilerin uyarısını gördüm bir çok kişilik aynı memnuniyet içinde süper ,süper ,süper, yazarken hiç biri gerçek değill lütfen şimdi sende bir empatı yap bakalım ben dr diploması da yoktur diyormuyum kötü insan anlatırken şunlarıda söyledi yada gittim gördüm şurasıda boyleydi diyormuyum ben canımı teslim edeceğim insanın dürüst biri olmasını istiyorum sadece yapmış veya yaptırmış olabilir gittiğimde burdanda bahsettim hiç birşey bilmiyormuş gibi davranmasını nasıl bir çerçevede değerlendreyim .
bundan sonra bilsemki
tek dr o kalacak bende sarkan göbeyimle ve bozuk pskolojimle aynaya bakmakda kendimden iğrensem bile asla ve kat'a güvenmediğim ve hiç gerek yokken yalan söyleyen ( ben kadınlar külübünden bahsettiğimde duydum ama bilmiyorum dedi ya o bakımdan ) ameliyat olamam heee çok mu büyük kayıp aylin hanım için değilll benim içinde değil . şimdi sanki ben burada pusuya yatmış her ozel bir kötüleme propagandası yapıyormuşum gibi davranmakdan var geçin derim çünkü şahsen etkilemiyorum
çünkü kendimden yalan yanlış hiç birşey eklemedim sadece yapılanları söyledim
moonsoon a gelince son yazdıkalrını okuyun (küçük düşünce gücü, saygı değer limoncuk )
her kezi kendi çerçevesinde değerlendirin ve benimde yazdıkarımı bir zahmet okuyun kimin sahsiyla veya fiziği ile yada zekasıyla dalga geçmişim belki farketmiyorsunuz ama yazılanlar insanların karakterlerini ortaya koyar benim birde üstüne o kişilerin sözlerini dikate alıp hakarat ederek kendime saygısızlık yapmama gerek yok. mahalle muharebesine çevirmeyelim seviyemiz olsun ne avukat olalım yanlışları arkamıza alalım nede susup göz mumup ben kurtardım şükür adil olalim doğru ne ise bunu konuşalım