Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bi de doğru yazmışım iyneyi kendine batır derken valla okuduğunu anlamıyorsun sen çok sinirlisin sakın ol seni ilgilendiren hiç bir konu yok dimii bunu yapan sende değilsin sen aylin hanım bile değilsin sakin olll

sen bile yazdigini ikinci kerede anlayip aciklamasini simdi 2.kez yapmissin bu arada abiye kuzuya fazla takiliorsun galiba atasozlerinden de haberin yokk..

arkadaslar bence karin egzersizi yapin karin bolgeniz o zaman sklasir ve sarkaklik kalmaz.10 15 gun yapip olmadi sklasmadi demeyin en az 6 ay her gun 1 saat yapmaniz yeterli olur.tas gibi olcak karniniz egzersizle,bicak altina girmeye ne gerek var ki,tembellik yapmayin.spor yapin.hihoyyyt

ya herkez kendisini anlatiyor annesini peki iyi hos,ama önemli olan da kimin yaptigi degilmi?burayi okuyanlar tavsiye istiyor,herkez anlatiyor cok memnun kaldim güzeldi agrisizdi,bide kimin amilyat ettigini söylerseniz daha güzel olicak..

en az senin kadar degersiz bu mesajini gorememisim cok pardonn..sempatiksalakcinni
bana soyleyeceklerini hic icinde tutma delice haykirabilirsin.. her sozune bir cevabim olacaktir.. senin bu mahalle tipi tarzina uygun biri degilim kendi sinifinda birini bulmalisin.. ama su sacma mesajini cevaplama geregi duyuyorum.. cunku maalesef bos bir insan benim hakkimda bisiler yazmis.. kendi ne kadar cok zeki olduguunu milyonlarca kez soylesede(sana bir oneri zeki oldugunu sen degilde birakta baskalari soylesin) bunca zaman yazistigimizdan zeki oldugun hic anlasilmiyor bunu cok guzel gosterebilirdin yazdiklarinla.. ama neyse sen kendini oyle hissetmeye devam et... cok bilen cok yanilirmis.. sen bir kelime kalibi ezberlemissin papagan gibi ayni seyleri tekrarliyorsun benim yazdiklarim sacma gelebilirmis limon77 sen donde aciklamalarini oku zeki arkadasim daha yazilanlari algilayamiyorrsun sadece algiladigin kendi mesajlarin dogru cunku kendi beyin sinyallerin onlar.. ancak kendini kendin cozebiliyorsun.. ayrica durmadan gulerim eglenirim yaziyorsun ama her mesajin kasvet, surekli birseyleri anlatmaya calisan ama basaramayan,ayni cumlenin kelime yerlerini degistirerek yeni cumleler kuran bir kadin goruyorum.. kendinin bu hallerine egleniyorsan o da ayri.. buda zekanin bir parcasi sanirim.. of senden cok bunaldim engelleme butonunda yok ki..:sm_cool:

Arkadaşlar kusura bakmazsanız nacizane bir tavsiyem olacak, bu sözlü atışmalarınıza, tartışmalarınıza devam etmek istiyorsanız kendi özel mesajlarınızdan devam ederseniz çok daha hoş olmaz mı. siz tartışmaların içinde olduğunuz için farketmiyor olabilirsiniz ama ben gibi dışardan bakanlar açısından sıkıcı olmaya başladı, yazılanları okumaktan hiç zevk almaz oldum çünkü sürekli kişisel atışmalara döndü durum.

artık forumun konusu ile ilgili yazılar okuyabilirsem inanıyorum ki ben ve benim gibi bu konuyla ilgili başka arkadaşlar açısından daha verimli ve zevkli hale gelecektir.

tekrar kusura bakmayın ama bunu belirtmeden edemedim.

çok haklısın duygu senden bunun için özür diliyorum site maksadını aştı benim ve birçok arkadaşın tek bir sebebi var karın germe tekrar özür diliyerek ameliyat düşünüyorusun sanıyorum a.s.

ya herkez kendisini anlatiyor annesini peki iyi hos,ama önemli olan da kimin yaptigi degilmi?burayi okuyanlar tavsiye istiyor,herkez anlatiyor cok memnun kaldim güzeldi agrisizdi,bide kimin amilyat ettigini söylerseniz daha güzel olicak..

canım hoş geldin değişik dr isimleri var bir kaçıyla şimdilik yazışıyorum önümüzdeki hafta bir tanesiyle görüşücem sana tavsıyem dikkatli olman burda aylin hanım hastasıyız diyen ama sonradan hayal oldukları anlaşılan hastalarda vardı çok dikkati ol bi uyarı sadece tabi tercih seinin bu arada genelde 5000 ile 7000 arası fiyat varıyorlar bu da bilgi olsun

haklısın seva belki tembellikde var ama canım doğumlardan sonra deforme olmuş çatlamış bir deri sporla düzelmiyorki ((( malesef bu yüzden ameliyat gerekiyor işte

arkadaşlar benim hepinizden (gerçek olan)özür dilerim benim nickler ile sorunum yok uyarı yaptım yarası olan gocundu ve bende duygunun dediği gibi bizim bir sıkıntımız var ve bu sebeple burdayız lütfen tecrübelerinizi bizimle paylaşın buna ihtiyacımız var

limon canım ben fırsat bulup doktorlarla görüşemiyorum, zaten doğumdan sonra 5. ayın içerisindeyim. 1-2 ay sonra gidip, doktorun önerileri doğrultusunda ameliyat olmak istiyorum. Benim en korktuğum konu cilt ölmesi. Sanırım sigara içenlerde daha fazla rastlanıyor. Bu konuyu da doktorlara sorup paylaşırsan sevinirim, neden oluyor, diyelim ki oldu düzeltilebiliyor mu. Bu arada ben kendi adıma bizi burada dönen dolaplar konusunda uyardığın için teşekkür ederim. Ben de olsam aynını yapardım. ınşallah doğru kişilerle karşılaşır, umduğumuz sonuçlara ulaşırız. Hakkımızda hayırlı olan olsun, inşallah sorunsuzca şu dertten kurtuluruz.

CANIM gördüğüm resimlerden sonra inan benimde en çok korktuğum bu emin ol soracağım senin içinde desteğin için saol canım benim .öyle zannediyorumki dr larında hastalarını ilk 4 gün gözetim altında tutmalarının sebebi bu kesi yapılan bölgede kan dolaşımı sağlanmadığında ortaca çıkan bir durum bunu biliyorum . bende ALLAH dan sorunsuz bir ameliyat sonrası için de dertsız pişmanlık duymadan ve çok güzel olmasını hepimiz için diliyorum kaydirigubbakcemile3

evt son zamanlarda cidden çok sıkılmaya başlamıştım, neyse umarım tekrarlanmaz bu tip sorunlar,

ben zaten istanbulda değilim, izmirde yaptırıcam inşallah karar verirsem. Dr Ebru hanımla görüşücem yakında. Umarım herşey yolunda gider de olurum sorunsuzca ameliyatı.

bu bahsettiğiniz doku ölmesi nasıl bişiy, çok sık görülen bi sorun mu?

sıkca yaşanmıyordur diye umut ediyorum ama nasıl birşey söyliyim karın kesiliyor ve sonrasında fazlalık çıkartıldıktan sonra birleştirme yapılıyorya alt ve üst deri işe bu derilerin birbirleri ile kaynamaması sonucu oluşan deri yok olması ve sitelerden birinde resimler var bir bak istersen düzeltilmesi çok da mumkun gibi durmuyor zatten beni en büyük korkum da kabus desek daha doğru olur .ve şuda var acaba dr lar böyle bir durumu hastasıyla paylaşırmı dimi .benim başıma hiç gelmedi diyebilir bana bolye bişey söylendi çünkü tabi ama ben yinede soracağım ve olma olasılığı deri kalıtesine göre en azından yüzdelik bir oranı olmalı eyvahedigeldismile

ya birde ben ameliyat videosunu izledim evet ilk bakınca korkunç gibi dırıyor ama sadece bir deri operasyonu yani organları görmüyorsunuz bu da kesikden dolayı büyük bir tehlike arz etmiyor tabi narkoz ayrı bir konu o konuda da hiç bir bilgim yok tehlikeli bir süre 5 saat dimii offff cidden bir muamma hadi hayırlısı

evt aslında birçok risk var tabi, iyice araştırmak lazım, narkoz ile bi operasyon geçirdiniz mi hiç, nasıl oluyor uyanırken neler yaşıyor insan. ben 1,5 saatlik bi operasyon geçirdim, çok zorlanmadım ayılma aşamasında ama çok zorlananları duydum. neler yaşanabilir ki merak etmiyor değilim...

Ben ÜÇ kere narkozlu operasyon geÇırdım ÜÇÜndede bır sorun olmadı uyanırken benım narkozdan korkum uzun sÜren bır operasyon ve uyuŞtucu ÖzellıĞı oaln bır kımyasal sonuÇda fazla gelebılır ne bıleyım yaaaa hep kÖtÜyÜ dÜŞÜnmekde ıyı deĞıl belkı ama korkular ıŞte bunlar ÖnÜne geÇılmıyor

neler oluyor arkadaşlar birkaç gün gimedim foruma herkes kavga dövüş nerdeyse ayıp oluyor ama... yeni arkadaşlara daha önce ne kadar destekçiydik şimdi yeni arkadaşları adeta uzaklarştırmak niyetindesiniz. bu forumla bendahi kaç kişi ameliyat oldu problemleri olanlar burda destek oldu. ben dahi herkeste komplikasyonlar oldu bu bir gerçek herkes yazdı olabilir bu dr dan kaynaklanmıyor. benim ağrım olmadı diye dr mu iyiydi hayır .... herşey birazda bünye meselesi. o yüzden dr adına birileri yapmıştır ama yeter. bu dr un kötü olmasını gerektirmez. herkez aklını başına toplasın lütfen ben bile olduğum halde çok kırıldım aranızdaki diyaloglardan.
sadece aşk yorumlarına katılıyorum canım ... herkese geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…