valla yazdiklarimda seviyemde ortada.. hakaret olarak hicbisi yazmadim ben sana ama senin yazdigin asikar.. senin gibi bos insanlarla isim olmaz.. isine verdigin saygi felsefen ortada aksama kadar mesai vakti kk basindasin.. hadi limon77 yolun acik olsun.. bu felsefeyle gidersen gule eglene emekli olursun aferinn.. sunu unutmusum o iyne degil igne .... ayricada igne baskasina cuvaldizi kendine batir demisler.
hımmm iğnemi peki ben iyne derken çuvaldızı bile değil iyneyi kendine batır demek istedim amaaa neyse
buna da cevir kazi yanmasin deniliyor galiba nekadarda iyimsersin..
valla yazdiklarimda seviyemde ortada.. hakaret olarak hicbisi yazmadim ben sana ama senin yazdigin asikar.. senin gibi bos insanlarla isim olmaz.. isine verdigin saygi felsefen ortada aksama kadar mesai vakti kk basindasin.. hadi limon77 yolun acik olsun.. bu felsefeyle gidersen gule eglene emekli olursun aferinn.. sunu unutmusum o iyne degil igne .... ayricada igne baskasina cuvaldizi kendine batir demisler..
bi de doğru yazmışım iyneyi kendine batır derken valla okuduğunu anlamıyorsun sen çok sinirlisin sakın ol seni ilgilendiren hiç bir konu yok dimii bunu yapan sende değilsin sen aylin hanım bile değilsin sakin olll
aslında sana söylenecek çok fazla şey var fakat ben bunların hiç biri söylemeceğim bbu bir
kendini konun ortasına atan sensin neden alınıyorsun doğru okumayıp yanlış yorum yapanda sensin seni ilgilendiren bir konu değil dediğim halde biliyorumda şucu ispat edilmemiş herkez özgürdür anayasa kurallarında söyleyecek bir şey yok
evet defalarca yazdım aynı cumleleri defalarcada yazıcam sıkılmazsan okur cevaplarsın bu benim zeka düzeyimi değil ısrarcılığımı gösterir zira bütün yazdıkarını sen kendin bi oku .sana saçma gelebilir ama yanlış yapılmış bir durum karşısında tepkini görünce aynı felsefeyi paylaşmadığımız ortada sen beyensende olur benim için beyenmesende bende çok öğrenci yetiştirdim kendi birimimde ama hiç ego yapmadım sen benimle nasıl böyle konuşuyorsun demedim neler neler yazdınız seviyedenmi bahsediyorsun gülerim sadece
bundan sonra sen yazma zatten aylin hanım tarafından biride değilsin moonsoona bi şey demiyorum eeee daha nee .ama ben yazmaya ve yapılanı anlatmaya devam edicemmm aynı cümlelerle aynı nickle
çok haklısın duygu senden bunun için özür diliyorum site maksadını aştı benim ve birçok arkadaşın tek bir sebebi var karın germe tekrar özür diliyerek ameliyat düşünüyorusun sanıyorum a.s.Arkadaşlar kusura bakmazsanız nacizane bir tavsiyem olacak, bu sözlü atışmalarınıza, tartışmalarınıza devam etmek istiyorsanız kendi özel mesajlarınızdan devam ederseniz çok daha hoş olmaz mı. siz tartışmaların içinde olduğunuz için farketmiyor olabilirsiniz ama ben gibi dışardan bakanlar açısından sıkıcı olmaya başladı, yazılanları okumaktan hiç zevk almaz oldum çünkü sürekli kişisel atışmalara döndü durum.
artık forumun konusu ile ilgili yazılar okuyabilirsem inanıyorum ki ben ve benim gibi bu konuyla ilgili başka arkadaşlar açısından daha verimli ve zevkli hale gelecektir.
tekrar kusura bakmayın ama bunu belirtmeden edemedim.
ya herkez kendisini anlatiyor annesini peki iyi hos,ama önemli olan da kimin yaptigi degilmi?burayi okuyanlar tavsiye istiyor,herkez anlatiyor cok memnun kaldim güzeldi agrisizdi,bide kimin amilyat ettigini söylerseniz daha güzel olicak..
haklısın seva belki tembellikde var ama canım doğumlardan sonra deforme olmuş çatlamış bir deri sporla düzelmiyorkiarkadaslar bence karin egzersizi yapin karin bolgeniz o zaman sklasir ve sarkaklik kalmaz.10 15 gun yapip olmadi sklasmadi demeyin en az 6 ay her gun 1 saat yapmaniz yeterli olur.tas gibi olcak karniniz egzersizle,bicak altina girmeye ne gerek var ki,tembellik yapmayin.spor yapin.hihoyyyt
limon canım ben fırsat bulup doktorlarla görüşemiyorum, zaten doğumdan sonra 5. ayın içerisindeyim. 1-2 ay sonra gidip, doktorun önerileri doğrultusunda ameliyat olmak istiyorum. Benim en korktuğum konu cilt ölmesi. Sanırım sigara içenlerde daha fazla rastlanıyor. Bu konuyu da doktorlara sorup paylaşırsan sevinirim, neden oluyor, diyelim ki oldu düzeltilebiliyor mu. Bu arada ben kendi adıma bizi burada dönen dolaplar konusunda uyardığın için teşekkür ederim. Ben de olsam aynını yapardım. İnşallah doğru kişilerle karşılaşır, umduğumuz sonuçlara ulaşırız. Hakkımızda hayırlı olan olsun, inşallah sorunsuzca şu dertten kurtuluruz.
çok haklısın duygu senden bunun için özür diliyorum site maksadını aştı benim ve birçok arkadaşın tek bir sebebi var karın germe tekrar özür diliyerek ameliyat düşünüyorusun sanıyorum a.s.
sıkca yaşanmıyordur diye umut ediyorum ama nasıl birşey söyliyim karın kesiliyor ve sonrasında fazlalık çıkartıldıktan sonra birleştirme yapılıyorya alt ve üst deri işe bu derilerin birbirleri ile kaynamaması sonucu oluşan deri yok olması ve sitelerden birinde resimler var bir bak istersen düzeltilmesi çok da mumkun gibi durmuyor zatten beni en büyük korkum da kabus desek daha doğru olur .ve şuda var acaba dr lar böyle bir durumu hastasıyla paylaşırmı dimi .benim başıma hiç gelmedi diyebilir bana bolye bişey söylendi çünkü tabi ama ben yinede soracağım ve olma olasılığı deri kalıtesine göre en azından yüzdelik bir oranı olmalı eyvahedigeldismileevt son zamanlarda cidden çok sıkılmaya başlamıştım, neyse umarım tekrarlanmaz bu tip sorunlar,
ben zaten istanbulda değilim, izmirde yaptırıcam inşallah karar verirsem. Dr Ebru hanımla görüşücem yakında. Umarım herşey yolunda gider de olurum sorunsuzca ameliyatı.
bu bahsettiğiniz doku ölmesi nasıl bişiy, çok sık görülen bi sorun mu?