Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım benim 2. doğumum, 3 çocuğum var. boyum 160, kilom çoktandır tartılmadım 75, 5 kilosu göbektir herhalde. Normal kilom 65. benim ikizlerden sonra zaten kötüydü, 3. yle felaket halini aldı. Ben en çok hamile gibi görünmekten sıkıldım, çünkü diğer yerlerim aşırı durmuyor ama göbeğim şiş.

neler oluyor arkadaşlar birkaç gün gimedim foruma herkes kavga dövüş nerdeyse ayıp oluyor ama... yeni arkadaşlara daha önce ne kadar destekçiydik şimdi yeni arkadaşları adeta uzaklarştırmak niyetindesiniz. bu forumla bendahi kaç kişi ameliyat oldu problemleri olanlar burda destek oldu. ben dahi herkeste komplikasyonlar oldu bu bir gerçek herkes yazdı olabilir bu dr dan kaynaklanmıyor. benim ağrım olmadı diye dr mu iyiydi hayır .... herşey birazda bünye meselesi. o yüzden dr adına birileri yapmıştır ama yeter. bu dr un kötü olmasını gerektirmez. herkez aklını başına toplasın lütfen ben bile olduğum halde çok kırıldım aranızdaki diyaloglardan.
sadece aşk yorumlarına katılıyorum canım ... herkese geçmiş olsun....

tsk ederim canim..

Canım benim 2. doğumum, 3 çocuğum var. boyum 160, kilom çoktandır tartılmadım 75, 5 kilosu göbektir herhalde. Normal kilom 65. benim ikizlerden sonra zaten kötüydü, 3. yle felaket halini aldı. Ben en çok hamile gibi görünmekten sıkıldım, çünkü diğer yerlerim aşırı durmuyor ama göbeğim şiş.
hımm ben çok iyi değilm zatten böylesi bir görüntü kirliliği olmasa neden bu kadar rısklı bir ameliyat gündemimiz olsunki. yaa ben nette prof.larında sitelerinde yapılan yorumları okuyorum karın germe ile ilgili cilt kaybı en büyük rısk bu arada aameliyat olan kimse kalmadı:)))))) iyimi meryyyyyy nerdesin ?

hımm ben çok iyi değilm zatten böylesi bir görüntü kirliliği olmasa neden bu kadar rısklı bir ameliyat gündemimiz olsunki. yaa ben nette prof.larında sitelerinde yapılan yorumları okuyorum karın germe ile ilgili cilt kaybı en büyük rısk bu arada aameliyat olan kimse kalmadı:)))))) iyimi meryyyyyy nerdesin ?

canım ne yani beni unuttunmu aşk olsun ben varım ya

neler oluyor arkadaşlar birkaç gün gimedim foruma herkes kavga dövüş nerdeyse ayıp oluyor ama... yeni arkadaşlara daha önce ne kadar destekçiydik şimdi yeni arkadaşları adeta uzaklarştırmak niyetindesiniz. bu forumla bendahi kaç kişi ameliyat oldu problemleri olanlar burda destek oldu. ben dahi herkeste komplikasyonlar oldu bu bir gerçek herkes yazdı olabilir bu dr dan kaynaklanmıyor. benim ağrım olmadı diye dr mu iyiydi hayır .... herşey birazda bünye meselesi. o yüzden dr adına birileri yapmıştır ama yeter. bu dr un kötü olmasını gerektirmez. herkez aklını başına toplasın lütfen ben bile olduğum halde çok kırıldım aranızdaki diyaloglardan.
sadece aşk yorumlarına katılıyorum canım ... herkese geçmiş olsun....
,

oooww harika..

çok güzel mailler alıyorum karın germe hakkında proflardan ben bunu neden daha önce düşünemedim bilmiyorum çok şartlandırmıştım kendimi sanıyorum . önümüzdeki hafta bir tanesi ile görüşücem ve diğerlerindende randevu istiycem sizi bilgilendirirm duygu bu arada sen de bunu bi araştır istersen sana yakın olan dr ve prof lara mail at inan çok içtenlikle cevap veriyorlar ve şunuda söyliyim 9 tanesi geri döndü . 13 kişie mail attım 9 drun (biri doç diğerleri prof.) hepside muayene ücteri almadıkalrını özellikle belirtmişler (sormadığım hallde demmeki en çok istismar burda yapılıyor hastaları) şunuda söyleye bilirim bilginiz olsun fiyat istediğimde görmeden birşey söylenez ama tam karın germe için 5000 ile 7000 arası genel verilen bilgi hemde prof.lar daha ne olsun bunu paylaşmak istedim

burdayım limoncum..:)) takip ediyorum.olan arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır.her ne kadar yaşadıklarımızı yazsakta paylaşsakta bazı sorular ameliyat öncesi insanın beynini kemiriyor.ama inanın artık bu konuda doktorlar bir çok şeyi aşmış.aklınıza kötüyü getirin ama bunu dert etmeyin.şu ana kadar duyduğum doku yada cilt kaybı vakası hiç olmadı.benimde tek endişe duyduğum konu buydu.çünkü sigara kullanıyorum.
şimdi sizinle birşey paylaşayım...sağımı solumu incelemeye başladım artık.şu dikiş biraz aşağıdan olsaydı..yada az fazla incelemezmiydim....yada göbek deliğim acaba uygun yerdemi...yada bu izler lütfen geçsin artık...gibi..inanın sizde yaşayacaksınız bunu.mükemmel sonuç için bence birinci şart ideal kiloya düşmek ve ameliyata kadar bacak egzersizleri yapmak ve dengeli beslenmek.çünkü zayıfsanız o deri parçası gidiyor yan yağlarınız alınıyor ve ince bir bele düz bir karına sahip olurken orantılı da oluyorsunuz.yok eğer kiloluysanız karnınız gitse bile üst bölgeniz ve gögüsleriniz daha şekilsiz görünüyor.üstelik basen ve bacaklar bütün kalınlığıyla göze batmaya başlıyor.ben bunu ameliyattan önce yapamadım fakat şimdi kilolarım gittikçe daha düzgün vücut hatlarına sahip oldum.işte bu yüzden ufak tefek hataları göz ardı ediyorum.

merry, internette yeni tekniklerden bahsediliyor. Deri kaburgalara kadar kaldırılmadığı için bu tekniklerde komplikasyon az oluyormuş. Canım senin ameliyatın nasıldı, internet videolarındaki gibi mi, tüm karın derin kaldırılmış mı?

merry, internette yeni tekniklerden bahsediliyor. Deri kaburgalara kadar kaldırılmadığı için bu tekniklerde komplikasyon az oluyormuş. Canım senin ameliyatın nasıldı, internet videolarındaki gibi mi, tüm karın derin kaldırılmış mı?

benim yeni teknikler hakkında açıkçası pek bilgim yok.ewet derimi gögüslere kadar kaldırmışlar.önce deriyi fazla yağlardan kurtarmış sonra kasları dikip güçlendirmişler.

meryycim sonuctan memnun degilmisin bende olmayi düsünüyorumda

nasıl olmam...şükürler olsun.her fırsatta karnıma bakıyorum.kendimi en son 15 yıl önce böyle görmüştüm.çok memnunum...herhangi bir sağlık probleminiz yoksa ve sarkmış bir karnınız varsa kesinlikle düşünülebilir..

burdayım limoncum..:)) takip ediyorum.olan arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır.her ne kadar yaşadıklarımızı yazsakta paylaşsakta bazı sorular ameliyat öncesi insanın beynini kemiriyor.ama inanın artık bu konuda doktorlar bir çok şeyi aşmış.aklınıza kötüyü getirin ama bunu dert etmeyin.şu ana kadar duyduğum doku yada cilt kaybı vakası hiç olmadı.benimde tek endişe duyduğum konu buydu.çünkü sigara kullanıyorum.
şimdi sizinle birşey paylaşayım...sağımı solumu incelemeye başladım artık.şu dikiş biraz aşağıdan olsaydı..yada az fazla incelemezmiydim....yada göbek deliğim acaba uygun yerdemi...yada bu izler lütfen geçsin artık...gibi..inanın sizde yaşayacaksınız bunu.mükemmel sonuç için bence birinci şart ideal kiloya düşmek ve ameliyata kadar bacak egzersizleri yapmak ve dengeli beslenmek.çünkü zayıfsanız o deri parçası gidiyor yan yağlarınız alınıyor ve ince bir bele düz bir karına sahip olurken orantılı da oluyorsunuz.yok eğer kiloluysanız karnınız gitse bile üst bölgeniz ve gögüsleriniz daha şekilsiz görünüyor.üstelik basen ve bacaklar bütün kalınlığıyla göze batmaya başlıyor.ben bunu ameliyattan önce yapamadım fakat şimdi kilolarım gittikçe daha düzgün vücut hatlarına sahip oldum.işte bu yüzden ufak tefek hataları göz ardı ediyorum.
çok haklısın gerçekten hep ya o şanssız kişi ben olursam kimseye olmadı ya bana olursa korkusu hep var . sorunsuz bir iyleşme sürecinde olman ben de mutlu etti. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim samimi söylüyorum içimi rahatlattın tekrar teşekkür ederim a.s.

kızlar benim kesinleşti inşallah bu haftasonu oluyorum ameliyatı... o kadar heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Acayip derecede morale ihtiyacım var. merry narkozdan uyandığında neler yaşadın, çok büyük acılar mı yaşadın? bi tanıdığım olmuştu karın germeyi, çok büyük acılar yaşadığından bahsetmişti, çok pişman olmuştu. ama kiloluydu. benim boyum 1,58 kilom da 58. ama burdaki yazılanları okuyunca cesaretim yerine geliyor. umarım herşey yolunda gider ve pişman olmam, tabi o zamana kadar kalpten gitmezsem...

kızlar benim kesinleşti inşallah bu haftasonu oluyorum ameliyatı... o kadar heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Acayip derecede morale ihtiyacım var. merry narkozdan uyandığında neler yaşadın, çok büyük acılar mı yaşadın? bi tanıdığım olmuştu karın germeyi, çok büyük acılar yaşadığından bahsetmişti, çok pişman olmuştu. ama kiloluydu. benim boyum 1,58 kilom da 58. ama burdaki yazılanları okuyunca cesaretim yerine geliyor. umarım herşey yolunda gider ve pişman olmam, tabi o zamana kadar kalpten gitmezsem...
senin için çok sevindim heyecenını anlıyorum beslenmene dikkat et bence acı olur tabi ama geçici olduğunu unutma üç beş gün dişini sıkınca hiç bir şey kalmaz diye düşünüyorum. bu arada sonrası hakkında senden iyi haberler bekliyoruz ,dualarımızda seninle olacak inşlh sorunsuz ve yüzünde bol gülümsemeler olur sonrasında
bu arada korse için bi şey dedimi dr un sıcak havalarda sorun olmasın?????a.s.

slm arkadaslar gorusmeyeli nasılsınız her ne kadar sıte bıraz karısmıs olsada ben bu sıteyı sevıorum limon 78 sanada ayrıca tessek. ederım bnde direk aylın hanımla gorusmeyı dusunuyordum senın sayende belkıde benım gozum acıldı

slm arkadaslar gorusmeyeli nasılsınız her ne kadar sıte bıraz karısmıs olsada ben bu sıteyı sevıorum limon 78 sanada ayrıca tessek. ederım bnde direk aylın hanımla gorusmeyı dusunuyordum senın sayende belkıde benım gozum acıldı

canım bişey değil ben güven sarsılması yaşadım ve vaz geçtim .ama tercih senin tabii gidersende ne olduğunu bilerek gitmeni isterim .
ben şimdi prof.larla mailleşiyorum ve çok güzel yaklaşımları var resimlerimi gönderdim yorum alıyorum 3 tanesine yoğunlaştım 3ü de prof. ameliyat olana kadar isimlerini yazmayacağım sonrasında yaşadıklarıımı en ufak detaya kadar burda paylaşacağım ve eğer isim isteyen olursada tel. veya başka yollardan haberleşip bildireceğim bu benim yaşadığım olaylardan sonra aldığım bir karar hem kendimce hiç haketmeyen isimlerin zikredilmesinide engellemiş oluyorum hemde çok iyi olduğu halde başarılı işler yaptığı halde adı geçen insanların da aynı kefeye konmasını engeliyorum böyle yaparak. çünkü gerçekden üzülen arkadaşlarımızda oldu gerçek paylaşımlarından ötürü .biraz daha ince eleyip sık dokur oldum hem yazın sıcaklarının geçmesi için hemde daha iyisini bulabılme adina araştırma yaparak geçisin istedim zaman ammaaaaa mutlaka ve mutlaka ameliyat olacağım bu kesin ve çevramde beni böyle azımlı gören arkadaşlarada bir cesaret geldi sormayın benden sonra sanıyorum çorap söküğü gibi hepsi gidecekler beni bekliyorlar:)))):teytey:

Limon canım özel mesajını yeni gördüm, uzun bir cevap yazıp gönderdim ama 50 mesajım olmadığı için yollayamıyormuşum, neyse canım ben de doktor arayışlarındayım, ilk önceliğim Serdar Bey. Şimdilik aklımda başka biri yok, hepimizin hakkında hayılısı olsun. Ben de eylül gibi muayeneye gitmek istiyorum bakalım.

X