Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

MESAJINI ALMIŞ KADAR OLDUM :)))) gitmeyi düşündüğün dr ,doç .ünvanı var biliyorsun dimi ve nette takıp ediyorum çok iyi yazıları var burda da merry var çok memnun olan .senin içinde herşeyin çok güzel gelişmesini diliyorum sorunsuz bir ameliyat ve kolay bir iyleşme dönemi inşlh . yarın benimde randevum var gelince yazarım cilt kaybınıda aklımda (zatten unutamıyorum hiç) a.s.

teşekkür ederim limoncum, umarım güzel geçer her yönüyle. korse için problem olmayacağını söyledi doktorum inşallah öyledir.

slm arkadaşlar artık katılım yenilere kaldı ameliyat olanlarda güzel göbüşlerinin tadını çıkarıyor herhalde limon77 arkadaşım ınan bende senı bekliyorum bakalım sen kimde karar kılacaksın doktor konusunda benim fazla doktor araştırmak gibi bir şansım yok burda verilen referanslara göre bende karar vereceğim benım bir yakınımdan duyduğum ve cok memnun olduğu yakup avşar diye doktor ismi var birde çevrehastanesinin doktoru soyadı molla var bunların iyibir ekiple çalışıp işlerini iyi yaptıklarını duydum

hadi hayırlısı..şimdiden geçmiş olsun.ben 4 defa narkoz aldım şimdiye kadar.en rahatta bundan uyandım.boğazımda çok yanma olurdu.ama olmadı.birde ağrı hissetmeden uyandım.gece ağrı kesicinin etkisi geçinde başladı batmalar.hemen tekrarladılar ilacı.üçüncü gün sadece 2 tane parol içtim.ilk iki gün iğne yaptılar gayet rahattım.
heyecanlısındır şimdi.rahat ol.doktoruna güven.
Allaha emanet..

Canım inşallah çok iyi olur, gönlüne göre olur, bizi habersiz bırakma, darısı başımıza.

Biliyorum canım. Nebil Bozdoğan hakkında da burda iyi yazılar var, ama benim gönlüm Serdar Bey den yana, neden bilmiyorum, önsezi herhalde.Gerçi ikisiyle de görüşmeyi düşünüyorum, Eylüle kadar belki başka referanslar da edinirim, Hayırlısı olsun, senin de haberlerini bekliyoruz, görüşme detaylarını yazarsın.

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum büyük içtenlikle, ben izmirde özel bi hastanede olacağım ameliyatı inşallah. eğer yazabilecek durumda olursam, size mutlaka haber bırakırım cumartesi. dualarınızı bekliyorum.

birde ben bu ameliyatı çok yakınımdaki birkaç kişi hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum. her kafadan başka ses çıkıyor, ve çoğu insan gereksiz buluyor, sizcede böyle yapmak daha mantıklı değil mi?

vallahi bende senin gibi birkaç kişiye zöylemiştim ama o ona bu buna derken duymayan kalmamış ve şimdi herkez biliyor ameliyat olsuğumu...

kızlar birde narkozdan uyanırken kusma oluyor mu, ben kusmaktan zaten çok korkarım birde o acılar iiçindeyken çok daha kötü olur sanırım.karın germe ameliyatından uyanırken narkozun yan etkisi olarak kusma yaşadınız mı, bilgi verirmisiniz rica etsem...

canım öncelikle istemediğin kişilere söylememekde çok haklısın çünkü şu an sadece operasyon için yoğunlaşman gerekiyor diye düşünüyorum .ona açıkmala buna açıklama hiç hoş değil. boşver kimse bilmesin daha iyi . şimdilik sadece moralini yüksek tut o kadar bırak başkalarını sen iyi olmaya bak. ikinciside ben bir apandist iki sezeryan olmak üzere üç kere narkoz aldım ve apandist 2 saat sürmüş hiç birindende kusarak uyanmadım ama dediğin gibi öyle kusarak uyananları da duydum .ben üçünde de böyle bir şey yaşamadım
bütün kalbimle senin için dua edicem :Saruboceq:.benimde çok uzak değil sende herşeyi detayli anlatacaksın ama öptüm

insanlar ameliyattan korkar bende narkozdan, uyanma aşamasından korkuyorum:) bazılarınıza uhaf geliyordur herhalde ama herkesin var işte bi zayıf noktası. teşekkür ederim limoncum paylaşımın için. sağsalim bi atlatayım inşallah söz anlatacağım bütün ayrıntılarını...

kızlar merhaba..... ameliyatımı oldum, evdeyim şu an. haliyle ağrılarım var biraz, ama dayanılmayacak boyutlarda değil. aynı zamanda göğüs dikleştirme ve büyütmede yaptırdığım için, onlarda şiş durumda ve ağrı yapıyor biraz. daha dün oldum tabi, yatıyorum, dinleniyorum. sadece haber vereyim dedim size, sonra detaylı görüşürüz inşallah...

oldu da bitti maşallah çok güzel olacak inşallah .:))))) canım çok çok çok geçmiş olsun şu bir haftayı da sorunsuz atlatırsan ki hepimiz burda dua ediyoruz .şöyle derin bir ohhh çekicem senin adına sevgileri sağlıkla kal a.s.a.s.

geçmiş olsun canım korkulacak kadar değilmiş değilmi

evt çok şükür oldu bitti.. şimdi bide ağrılarım geçse, dik yürümeye başlayabilsem...:)şimdiden karnım dümdüz görünüyor, iyileşince daha iyi olur inşallah. öyle dayanılmayacak ağrılar acılar yaşamıyorum çok şükür, haliyle büyük bir operasyon, olacak elbette biraz ağrısı... ama korkulacak şeyler değil. yarın kontrole gidicem inşallah drenlerim çıkacak, acıyormu askbu çıkarılırken?

benim bildiğim kadarıyla drenler çıkartılırken karının uyuşuk olduğu için hissetmeyeceksin bu arada kaça maal oldu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…