MESAJINI ALMIŞ KADAR OLDUM :)))) gitmeyi düşündüğün dr ,doç .ünvanı var biliyorsun dimi ve nette takıp ediyorum çok iyi yazıları var burda da merry var çok memnun olan .senin içinde herşeyin çok güzel gelişmesini diliyorum sorunsuz bir ameliyat ve kolay bir iyleşme dönemi inşlh . yarın benimde randevum var gelince yazarım cilt kaybınıda aklımda (zatten unutamıyorum hiç) a.s.Limon canım özel mesajını yeni gördüm, uzun bir cevap yazıp gönderdim ama 50 mesajım olmadığı için yollayamıyormuşum, neyse canım ben de doktor arayışlarındayım, ilk önceliğim Serdar Bey. Şimdilik aklımda başka biri yok, hepimizin hakkında hayılısı olsun. Ben de eylül gibi muayeneye gitmek istiyorum bakalım.
senin için çok sevindim heyecenını anlıyorum beslenmene dikkat et bence acı olur tabi ama geçici olduğunu unutma üç beş gün dişini sıkınca hiç bir şey kalmaz diye düşünüyorum. bu arada sonrası hakkında senden iyi haberler bekliyoruz ,dualarımızda seninle olacak inşlh sorunsuz ve yüzünde bol gülümsemeler olur sonrasında
bu arada korse için bi şey dedimi dr un sıcak havalarda sorun olmasın?????a.s.
güzel haberlerini bekliyoruz unutma ALLAH sağ salim sevdiklerine kavuştursun zemuszemusteşekkür ederim limoncum, umarım güzel geçer her yönüyle. korse için problem olmayacağını söyledi doktorum inşallah öyledir.
kızlar benim kesinleşti inşallah bu haftasonu oluyorum ameliyatı... o kadar heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Acayip derecede morale ihtiyacım var. merry narkozdan uyandığında neler yaşadın, çok büyük acılar mı yaşadın? bi tanıdığım olmuştu karın germeyi, çok büyük acılar yaşadığından bahsetmişti, çok pişman olmuştu. ama kiloluydu. benim boyum 1,58 kilom da 58. ama burdaki yazılanları okuyunca cesaretim yerine geliyor. umarım herşey yolunda gider ve pişman olmam, tabi o zamana kadar kalpten gitmezsem...
Canım inşallah çok iyi olur, gönlüne göre olur, bizi habersiz bırakma, darısı başımıza.kızlar benim kesinleşti inşallah bu haftasonu oluyorum ameliyatı... o kadar heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Acayip derecede morale ihtiyacım var. merry narkozdan uyandığında neler yaşadın, çok büyük acılar mı yaşadın? bi tanıdığım olmuştu karın germeyi, çok büyük acılar yaşadığından bahsetmişti, çok pişman olmuştu. ama kiloluydu. benim boyum 1,58 kilom da 58. ama burdaki yazılanları okuyunca cesaretim yerine geliyor. umarım herşey yolunda gider ve pişman olmam, tabi o zamana kadar kalpten gitmezsem...
Biliyorum canım. Nebil Bozdoğan hakkında da burda iyi yazılar var, ama benim gönlüm Serdar Bey den yana, neden bilmiyorum, önsezi herhalde.Gerçi ikisiyle de görüşmeyi düşünüyorum, Eylüle kadar belki başka referanslar da edinirim, Hayırlısı olsun, senin de haberlerini bekliyoruz, görüşme detaylarını yazarsın.MESAJINI ALMIŞ KADAR OLDUM :)))) gitmeyi düşündüğün dr ,doç .ünvanı var biliyorsun dimi ve nette takıp ediyorum çok iyi yazıları var burda da merry var çok memnun olan .senin içinde herşeyin çok güzel gelişmesini diliyorum sorunsuz bir ameliyat ve kolay bir iyleşme dönemi inşlh . yarın benimde randevum var gelince yazarım cilt kaybınıda aklımda (zatten unutamıyorum hiç) a.s.
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum büyük içtenlikle, ben izmirde özel bi hastanede olacağım ameliyatı inşallah. Eğer yazabilecek durumda olursam, size mutlaka haber bırakırım cumartesi. Dualarınızı bekliyorum.
Birde ben bu ameliyatı çok yakınımdaki birkaç kişi hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Her kafadan başka ses çıkıyor, ve çoğu insan gereksiz buluyor, sizcede böyle yapmak daha mantıklı değil mi?
kızlar birde narkozdan uyanırken kusma oluyor mu, ben kusmaktan zaten çok korkarım birde o acılar iiçindeyken çok daha kötü olur sanırım.karın germe ameliyatından uyanırken narkozun yan etkisi olarak kusma yaşadınız mı, bilgi verirmisiniz rica etsem...
canım öncelikle istemediğin kişilere söylememekde çok haklısın çünkü şu an sadece operasyon için yoğunlaşman gerekiyor diye düşünüyorum .ona açıkmala buna açıklama hiç hoş değil. boşver kimse bilmesin daha iyi . şimdilik sadece moralini yüksek tut o kadar bırak başkalarını sen iyi olmaya bak. ikinciside ben bir apandist iki sezeryan olmak üzere üç kere narkoz aldım ve apandist 2 saat sürmüş hiç birindende kusarak uyanmadım ama dediğin gibi öyle kusarak uyananları da duydum .ben üçünde de böyle bir şey yaşamadım
bütün kalbimle senin için dua edicem :Saruboceq:.benimde çok uzak değil sende herşeyi detayli anlatacaksın ama öptüm
kızlar merhaba..... ameliyatımı oldum, evdeyim şu an. haliyle ağrılarım var biraz, ama dayanılmayacak boyutlarda değil. aynı zamanda göğüs dikleştirme ve büyütmede yaptırdığım için, onlarda şiş durumda ve ağrı yapıyor biraz. daha dün oldum tabi, yatıyorum, dinleniyorum. sadece haber vereyim dedim size, sonra detaylı görüşürüz inşallah...
kızlar merhaba..... ameliyatımı oldum, evdeyim şu an. haliyle ağrılarım var biraz, ama dayanılmayacak boyutlarda değil. aynı zamanda göğüs dikleştirme ve büyütmede yaptırdığım için, onlarda şiş durumda ve ağrı yapıyor biraz. daha dün oldum tabi, yatıyorum, dinleniyorum. sadece haber vereyim dedim size, sonra detaylı görüşürüz inşallah...
Çok geçmiş olsun.Ben de istiyorum ama çok korkuyorum....
evt çok şükür oldu bitti.. şimdi bide ağrılarım geçse, dik yürümeye başlayabilsem...:)şimdiden karnım dümdüz görünüyor, iyileşince daha iyi olur inşallah. öyle dayanılmayacak ağrılar acılar yaşamıyorum çok şükür, haliyle büyük bir operasyon, olacak elbette biraz ağrısı... Ama korkulacak şeyler değil. Yarın kontrole gidicem inşallah drenlerim çıkacak, acıyormu askbu çıkarılırken?