• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ahh canım ahhh aminnnn inşallah. zaman yaklaştıkça benim korku heyecan artıyor. ki benim daha tarih belli değil.evet ocakta ama ne doktora karar verdim daha, ne yıllık izne ocağın kaçında çıkıcağım hiççç bişicik belli değil ama korkudan geberiyorum. ve kafam çok karıştı yaa bir sürü doktor var izmirde, kafamda bir sürü isim birikti ve gidip görüşme şansım yokki ilk görüştüğümden acil gün vermesini isticem ve 15 güne herşeyi sığdırıcam. az önce cüneyt özek le görüştüm trafikteyim 45 dk sonra görüşelim dedi. birazdan arıycam çok heyecanlıyım :1:

Gülsahcım hiç acele etme artık kararını verdin bundan sonrası senin için en iyi doktoru bulmak. Doktorları burdanda arstır hiç acele etme hastaların memnuniyetide önemli. Ocak degil mart olsun önemli olan sonucun başarılı ve seni memnun etmesi heyecana gerek yok soguk kanlı git ki dogru ktarar verebilesin. Herseye evet deme iyice tart doktorları hepsiyle görüş kim daha iyi tmm cnm

ahh canım ahhh aminnnn inşallah. zaman yaklaştıkça benim korku heyecan artıyor. ki benim daha tarih belli değil.evet ocakta ama ne doktora karar verdim daha, ne yıllık izne ocağın kaçında çıkıcağım hiççç bişicik belli değil ama korkudan geberiyorum. ve kafam çok karıştı yaa bir sürü doktor var izmirde, kafamda bir sürü isim birikti ve gidip görüşme şansım yokki ilk görüştüğümden acil gün vermesini isticem ve 15 güne herşeyi sığdırıcam. az önce cüneyt özek le görüştüm trafikteyim 45 dk sonra görüşelim dedi. birazdan arıycam çok heyecanlıyım :1:

Bu sayfada izmirde ameliyat olmuş ve sonucu başarılı olan dr isimlerinide sor:44:

Gülsahcım hiç acele etme artık kararını verdin bundan sonrası senin için en iyi doktoru bulmak. Doktorları burdanda arstır hiç acele etme hastaların memnuniyetide önemli. Ocak degil mart olsun önemli olan sonucun başarılı ve seni memnun etmesi heyecana gerek yok soguk kanlı git ki dogru ktarar verebilesin. Herseye evet deme iyice tart doktorları hepsiyle görüş kim daha iyi tmm cnm

işim dolayısıyla marta bırakamam tatlım ya, marmaristeyim ve burası sezonluk bi yer olduğu için sadece kışın izin kullanabiliyoruz. mart sonu nisan gibi yoğunluk başlıyor işyerinde. o yüzden en uygun zaman ocak.yani benim kafam rahat bi şekilde izne çıkabilceğim zaman desem daha doğru olur. vaktimin çok kısıtlı olması baya bi canımı sıkıyor. kafamda şuan cüneyt özek ve adnan menderes az biraz netleşti gibi.devlet hastanelerine yöneldim ben biraz, fiyat uygun olsun diye ama bilmiyorum canım yaa çok kafam karıştı. forumdada izmirdeki doktorlarla ilgili çok bişey bulamadım bulduklarımda hep burun ameliyatı olanlar :43:

ahh canım ahhh aminnnn inşallah. Zaman yaklaştıkça benim korku heyecan artıyor. Ki benim daha tarih belli değil.evet ocakta ama ne doktora karar verdim daha, ne yıllık izne ocağın kaçında çıkıcağım hiççç bişicik belli değil ama korkudan geberiyorum. Ve kafam çok karıştı yaa bir sürü doktor var izmirde, kafamda bir sürü isim birikti ve gidip görüşme şansım yokki ilk görüştüğümden acil gün vermesini isticem ve 15 güne herşeyi sığdırıcam. Az önce cüneyt özek le görüştüm trafikteyim 45 dk sonra görüşelim dedi. Birazdan arıycam çok heyecanlıyım :1:
canım eğer izmirde dr arıyorsan sana adnan menderes diye bilirim araştır herhalde bu sene prof oldu

işim dolayısıyla marta bırakamam tatlım ya, marmaristeyim ve burası sezonluk bi yer olduğu için sadece kışın izin kullanabiliyoruz. mart sonu nisan gibi yoğunluk başlıyor işyerinde. o yüzden en uygun zaman ocak.yani benim kafam rahat bi şekilde izne çıkabilceğim zaman desem daha doğru olur. vaktimin çok kısıtlı olması baya bi canımı sıkıyor. kafamda şuan cüneyt özek ve adnan menderes az biraz netleşti gibi.devlet hastanelerine yöneldim ben biraz, fiyat uygun olsun diye ama bilmiyorum canım yaa çok kafam karıştı. forumdada izmirdeki doktorlarla ilgili çok bişey bulamadım bulduklarımda hep burun ameliyatı olanlar :43:

Marmariste mi izmirde mi yaşıyorsun bütce ne kadar ayarlayabiliyosun

canım eğer izmirde dr arıyorsan sana adnan menderes diye bilirim araştır herhalde bu sene prof oldu

evet canım zaten iki isim üstünde duruyorum şuan, adnan menderes ve cüneyt özek. adnan menderes dokuz eylülde demi, kuzenimin arkadaşı olmuştu ona, ben görmedim hiç ama kuzenim güzel olduğunu söylüyor. cüneyt özekte ege üniversitesinde. forumda bi bulabilsem bu doktorlara ameliyat olan arkadaşları ama bulamadımkii

Marmariste mi izmirde mi yaşıyorsun bütce ne kadar ayarlayabiliyosun

izmirliyim canım ama 4 yıldır marmariste yaşıyorum. işte yıllık izinlerimi izmirde geçiriyorum. bütçe 5000 i gözden çıkardım ama başka planlarımda olduğu için biraz daha düşük olsun diye uğraşıyorum. oyüzden devlet hastanesine yöneldim. ama en son ihtimal devlet içime sinmezse yine özelde olurum tabi.

izmirliyim canım ama 4 yıldır marmariste yaşıyorum. işte yıllık izinlerimi izmirde geçiriyorum. bütçe 5000 i gözden çıkardım ama başka planlarımda olduğu için biraz daha düşük olsun diye uğraşıyorum. oyüzden devlet hastanesine yöneldim. ama en son ihtimal devlet içime sinmezse yine özelde olurum tabi.

Ltfn dogru secim yap en önemlisi şuan bu. İstersen ankaraya gel baktın orda olmadı begenmedin.

Ltfn dogru secim yap en önemlisi şuan bu. İstersen ankaraya gel baktın orda olmadı begenmedin.

Ankarada kalıcak yerim yokki kuzum ya gerçi teyzem var Çankaya da ama onada söyleyemem ameliyat olcağımı. Şimdi görüştüm Cüneyt beyle 15 gün yeterli dedi.gelmeden bir hafta önce ara randevu ayarlarız dedi. ben en iyisi işten bi günlüğüne izin alıp izmire gidip bikaç doktorla yüzyüze görüşüp sonra kararımı veriyim. başka türlü olmıcak bu iş

Ankarada kalıcak yerim yokki kuzum ya gerçi teyzem var Çankaya da ama onada söyleyemem ameliyat olcağımı. Şimdi görüştüm Cüneyt beyle 15 gün yeterli dedi.gelmeden bir hafta önce ara randevu ayarlarız dedi. ben en iyisi işten bi günlüğüne izin alıp izmire gidip bikaç doktorla yüzyüze görüşüp sonra kararımı veriyim. başka türlü olmıcak bu iş

Degerlendirmek açısından hepsiyle görüş yaptıgı işlerede bak bakalım sonra karar verirsin

Ya hızınıza yetişemiyorum 2gun okumasam nerde kaldığımı unutcam tltb canım çok geçmiş olsun sen benim yapamadığımı yaptın gelebilsem ben de ercan beye olmayi çok istiyordum ama zor olacaği için vazgecmistim

tlbtlb geçmiş gitmiş olsun kuzummmm artık zoru başardın şimdiden sonra hep iyiye gideceksin toparlanıp fıstıkkkk gibi olacaksınn :) darısı da biz olmamış olmayı bekleyenlerin başına olsun inşallahhh

Arkadaşlar tlbtlb hastaneye gelmiş aradı heyecandan ölüyor sabah ameliyata girecek :ssz: eşime dedim bakalım işlerini hallederse kısada olsa uğrayacağım yanına şimdi ayyyyy ne panic ne panic her an kaçabilir hastaneden:1: evim çok yakın haber veririm gidebirsem

:)) inş gusel gecer her sey yolunda olur..

Heyooo Kızlarrrr telefondan giriyorum şu an hastanedeyim
kızım tlb tlb sen tam bi salaksın dedim kendime yaa ne işin var böyle çetrefilli işlerle :(
Diye düşünürken amaan hadi tünel kazıp kaç dedim kendime:)o ara hemşire geldi
Ona sordum siz görüyorsunuz bu ameliyat nasıl ağrı acı ne durumda dedim.kişiye göre değişiyor ama anlatıldığı kadar zor değil dedi :) gel bak bu sabah ameliyat olan bir hastamız var dedi tabii ben kaçırırmıyım :) daldım hemen odaya :)
(Tabiki dalmadım hemşire hanım benim için müsade aldı :) )
Neyse girer girmez geçmiş olsun nasılsınız dedim,çok kötüyüm dedi sakın ameliyat olma kaç kurtul dedi gözlerim doldu nasıl kalbim çarptı anlatamam :(
Tabi arkasından bol kahkahaa :)
Hiç korkma bak bana dedi :)
Çok neşeli çok tatlı bir hatun vardı karşımda bir süre sohbet ettik :)
O ara jelesec geldi ayyy nasıl da kuvvetli sarıldım canım yaa kolların morarmıştır kesin :)
Napiim seni karşımda görünce çok mutlu oldum :)
Şimdilik böyle sabah 9 da ameliyata girecekmişim
Haa bu arada doktorumda yanıma uğradı birazcık miniminnacık sohbet ettik :)
Hepinizi seviyorum Allaha emanet olun...dua istiyoruuummm lütfen :)

ay neler olmus ben buralara gırmeyelı ..cnmmm cok gecmıs olsn sımdıden..hersey gusel olacak...

Back