• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Heyooo Kızlarrrr telefondan giriyorum şu an hastanedeyim
kızım tlb tlb sen tam bi salaksın dedim kendime yaa ne işin var böyle çetrefilli işlerle :(
Diye düşünürken amaan hadi tünel kazıp kaç dedim kendime:)o ara hemşire geldi
Ona sordum siz görüyorsunuz bu ameliyat nasıl ağrı acı ne durumda dedim.kişiye göre değişiyor ama anlatıldığı kadar zor değil dedi :) gel bak bu sabah ameliyat olan bir hastamız var dedi tabii ben kaçırırmıyım :) daldım hemen odaya :)
(Tabiki dalmadım hemşire hanım benim için müsade aldı :) )
Neyse girer girmez geçmiş olsun nasılsınız dedim,çok kötüyüm dedi sakın ameliyat olma kaç kurtul dedi gözlerim doldu nasıl kalbim çarptı anlatamam :(
Tabi arkasından bol kahkahaa :)
Hiç korkma bak bana dedi :)
Çok neşeli çok tatlı bir hatun vardı karşımda bir süre sohbet ettik :)
O ara jelesec geldi ayyy nasıl da kuvvetli sarıldım canım yaa kolların morarmıştır kesin :)
Napiim seni karşımda görünce çok mutlu oldum :)
Şimdilik böyle sabah 9 da ameliyata girecekmişim
Haa bu arada doktorumda yanıma uğradı birazcık miniminnacık sohbet ettik :)
Hepinizi seviyorum Allaha emanet olun...dua istiyoruuummm lütfen :)

Dualarım seninle arkadaşım herşey çok güzel olacak allah yardımcın olsun...... :)

arkadaşlar ameliyattan yeni çıkmış eşi ile konuştum herşey yolunda gitmişşş:nazar: ayyyy şükür gergin olması beni de korkutmuş demek kiii aklım kaldı şükür iyi olduğunu duyduk

İlgine çok teşekkür ederim. Bende aynı ameliyatları düşünüyorum daha doğrusu göğsü doktor sonradan aklıma taktı. Beni düşündüren hep yara izleri kötü olursa diye endişeleniyorum. Birde tabii sonrası epey zorlu geçiyor sanırım. Bu yaştan sonra değermi bugüne kadar gelmişsin diyorum kendime. Rica etsem yaşadıklarını tekrar olacak biliyorum ama bana iletebilirmisin.

tlbtlb için bende dua ediyorum.. Umarım herşey yolunda gider...

insanın kendini güzel hissetmesinin yaşı yok. ben 33 yaşındayım. bir çocuğum var. bir çocuk daha düşünüyorum ama 4/5 sene sonra. buna rağmen ameliyat oldum. çünkü 4/5 sene daha sarkık yaşamak istemedim, mutsuzdum.
izler önemsiz. sonuçta düzgün bir vücuda sahip olacaksın. izlerde zaten geçiyor, göze batmıyor. tabiki iyi bir doktor bulmak önemli. sonrası çok zorlu geçmiyor. göğüste hiç sıkıntı olmadı, dikleştirme oldum ağrı sızı olmadı sadece yük kaldırmadım. karında 10 gün kadar eğik yürüdüm, ilk günler yerimden yardımsız kalkamadım. sonuçta hepsi geçiyor, kolay güzellik olmuyormuş :). sezeryan yaşadınmı bilmiyorum ben epidural sezeryan oldum. karın germe epidural sezeryandan daha zor fakat şu var kalıcı bir sıkıntı olmuyor. 10 günde zorluk geçiyor, 1 ayda normal hayata dönüş. en en en önemlisi doktor... ilk aşamadan ameliyat sonrasındaki uzun süreçtede güven ve devamlı iletişim önemli.

Son düzenleme:
Ayyyy canim ya simdi kafası bir milyondur allahtanda öyle oluyor fazla anlamadan bikaçgün geçmiş oluyor. Simdi kendimi hatırladımda burnuma buz koymuşlardı birden ayıktım sonra memelerime elledim :9: allahallah niye acımiyo dedim sutyen sıkıstırmıştı gerginlik fln vardı hey gidi günler. Hemsire biraz yukarı çıkın deyice kendimi yukarı çekememistim felc gibiydi :27: gecti gitti hepsi simdi mutluyum

Birde bunu nasıl yapacağımı bilsem

ekranın en üstünde bildirimler yazar kırmızı, orada arkadaşlık talebi geldiğini görürsün onu tıkla, benim adımı göreceksin adımın yanındaki kutucuğa tıkla yeşil olacak, sonra arkadaşlık isteğini kabul ediyorumu tıkla, sonrada alt sağdaki değişiklikleri kaydeti tıkla.

Ayyyy canim ya simdi kafası bir milyondur allahtanda öyle oluyor fazla anlamadan bikaçgün geçmiş oluyor. Simdi kendimi hatırladımda burnuma buz koymuşlardı birden ayıktım sonra memelerime elledim :9: allahallah niye acımiyo dedim sutyen sıkıstırmıştı gerginlik fln vardı hey gidi günler. Hemsire biraz yukarı çıkın deyice kendimi yukarı çekememistim felc gibiydi :27: gecti gitti hepsi simdi mutluyum

:1: alemsin canımmm güldürdün beni

:1: alemsin canımmm güldürdün beni

Sen ne diyosun ameliyattan sonra ben o kadar çok güldüm insan o kadar mutlu oluyor ki acı bile çekmiyorsun. Allah sanada yaşatsın gülsahım. Heyecan yapmak ne kadar boş ilk uyandigında anlıyorsun benim heyecanim korkudan yada stresten degildi biran önce olup yeni hallerini görmekti :12:

ekranın en üstünde bildirimler yazar kırmızı, orada arkadaşlık talebi geldiğini görürsün onu tıkla, benim adımı göreceksin adımın yanındaki kutucuğa tıkla yeşil olacak, sonra arkadaşlık isteğini kabul ediyorumu tıkla, sonrada alt sağdaki değişiklikleri kaydeti tıkla.

Çok teşekkür ederim :-) Baktım şimdi süper görünüyor bence..

tlbtlb ameliyattan çıkıp ayıldıktan sonra ilk cümleleri ne olmuş acaba?

ben uyandığımda
:50:
1.kızım nasıl?
2.bittimi?
3.canım acıyor!
4.üşüyorum!

eşim
kızımız iyi merak etme
:16:

doktorum
merak etme birazdan üşümen ve acın geçecek ayrıca taş gibi oldun :)))
:1:

Son düzenleme:
tlbtlb ameliyattan çıkıp ayıldıktan sonra ilk cümleleri ne olmuş acaba?

ben uyandığımda
:50:
1.kızım nasıl?
2.bittimi?
3.canım acıyor!
4.üşüyorum!

eşim
kızımız iyi merak etme
:16:

doktorum
merak etme birazdan üşümen ve acın geçecek ayrıca taş gibi oldun :)))
:1:

valla hepimizin duygularına tercüman oldun arkadaşım genelde kadınlar ameliyat sonrası hep aynı soruları sorar ve aynı cevapları alırlar:)))

Sen ne diyosun ameliyattan sonra ben o kadar çok güldüm insan o kadar mutlu oluyor ki acı bile çekmiyorsun. Allah sanada yaşatsın gülsahım. Heyecan yapmak ne kadar boş ilk uyandigında anlıyorsun benim heyecanim korkudan yada stresten degildi biran önce olup yeni hallerini görmekti :12:

ahh canım ahhh aminnnn inşallah. zaman yaklaştıkça benim korku heyecan artıyor. ki benim daha tarih belli değil.evet ocakta ama ne doktora karar verdim daha, ne yıllık izne ocağın kaçında çıkıcağım hiççç bişicik belli değil ama korkudan geberiyorum. ve kafam çok karıştı yaa bir sürü doktor var izmirde, kafamda bir sürü isim birikti ve gidip görüşme şansım yokki ilk görüştüğümden acil gün vermesini isticem ve 15 güne herşeyi sığdırıcam. az önce cüneyt özek le görüştüm trafikteyim 45 dk sonra görüşelim dedi. birazdan arıycam çok heyecanlıyım :1:

ahhhh limon ben gerildim evde :18::18::18:neyse geçti bitti şükür sesini duydum aradı arkadaşım çooooook iyiyim dedi:nazar:
bende sesini duyana kadar diken üstündeydim :) :nazar:bir ohhh çektim hem sesini duydum diye hemdeeee aramıza bır fıstık daha katıldı diyee.
o şimdi halaa ben kendime ne yaptım böyle diye kendi kendine düşünüyordur ama biz ne kadar güzel bir iyilik yaptığını biliyoruz kendisi için ..:)))) dimi jelesec

Son düzenleme:
bende sesini duyana kadar diken üstündeydim :) :nazar:bir ohhh çektim hem sesini duydum diye hemdeeee aramıza bır fıstık daha katıldı diyee.
o şimdi halaa ben kendime ne yaptım böyle diye kendi kendine düşünüyor ama biz ne kadar güzel bir iyilik yaptığını biliyoruz kendisi için ..:)))) dimi jelesec

15/20 gün sonra iyi tarafından bakmaya başlayacak :)))

Back