• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

8 Şubat'ta bir yıl olacak memnunum ama sanki dikişim biraz yukarda gibi geliyor belkide kilo aldığım için karnım şişti minik bi bombe var.kilo verince azalıyor ve aşağı iniyor dikiş.benim tek sıkıntım bacak lîpo sonrası dalgalanma oldu belki oda kilo aldığım için.sırtımın üst kısmı ve kollarımda birikti alt taraf ince:) bady ciler gibi oluyorsunuz dikkat etmeyince ben gibi kiloları verip bi Ercan beye gidicem inş.kalanları düzeltsin:)

amanın aman nolac gelmiş:23: bende dukana başladım bugün tlbtlb nin katkıları ile :21: hedef 2.ayda 14.kilo manken olacağım:1:

Arkadaşlar herşey yolunda hastane rahat geldi yatıyor bizim ki :1: konuştuk şimdi karnını görmüş pek mutluuu:nazar::21: tansiyon düşüklüğü var onun dışında herşey iyi

Bu kadar hastabpnede kalması normal mi? Kaç gün kalınıyor genel olarak. Karnının verdigi mutlulukla hemencecik toparlar kendini nasıl da mutludur:54:

Bu kadar hastabpnede kalması normal mi? Kaç gün kalınıyor genel olarak. Karnının verdigi mutlulukla hemencecik toparlar kendini nasıl da mutludur:54:

Ercan bey iki gece bırakıyor canım,tlbtlb uzakta ondan kalmak istedi doktor yollamıştı aslında

Ercan bey iki gece bırakıyor canım,tlbtlb uzakta ondan kalmak istedi doktor yollamıştı aslında

Bian endişelendim yolunda gitmeyen birsey olmasından. Uzaktaysa kalması daha iyi olur. Hastanede igne ila:94:ç daha iyi bakarlar, hast yatagıda ona iyi gelir refakatçinin işi zor:9: bu durumda.

hastalıklardan gecem gündüzüme karıştı kaç zamandır bakamıyorum buraya ev revire döndü bi ona hava ver bi buna :(

tlbtlb nin iyi olmasına çok sevindim karnını beğenmesine ayrıca sevinip heyecanlandımmmm :) heyecanla yazmasını bekliyorum bize

nolac senin bacakların lazer lipo sonrası mı dalgalandı, ercan bey mi yapmıştı? ben de bikaç yerime lipo istiyorum da en korktuğum şey dalgalanma o yüzden soruyorum?

bu arada komşum da bugün ercan beye lazer lipo artı göğüs küçültme yaptırdı az önce ablasıyla konuştum iyi geçmiş merakla bekliyorum dönmelerini :)

Sevgili arkadaşlar,klasık karın germe ameliyatı olmayın.Önce laserlipoliz ile yağlarınızı aldırın,aynı ameliyatte sarkan deriyide çıkarsınlar, oldu mu size mini abdominoplasti.Ben ameliyata 93 kilo bacaklarıma sarkan bir göbekle girdim.19 ocak 2013 te.3 gün sonra sargılarımı aldırmaya kendim araba kullanarak gittim,ne ağrı ne acı.bır tek düşündürecek durum; ödemi atmak 2- 3 ay sürüyor yavaş yavaş karnınız ortaya çıkıyor,şu anda 80 kiloyum,40 yaşındayım ama ayva tabır edilebilecek bir göbeğim var,ben 20 kılo versemde bu göbek böyle olmazdı.Ben superplast ta ameliyat oldum.çok ucuz değil ama yaşanılan konfor ile karşılaştırırsanız ,pahalı da değil.
Çoşkun bey le görüşürseniz ,muhakkak yardımcı olur.Klasık abdominoplasti bypass ise laser lipoliz destekli karın germe anjio sayılır
kararınızı ona göre verin...sevgiler
bu arada gerçek bir insanım,superplast çalışanı değilim ameliyat olduğum günlerde de buralarda çok yazdım :)

merhaba
öncelikle geçmiş olsun ve güzel sonuçlar almana sevindim
yalnız vücut yapısına göre tam veya mini karın germe tercihi kişiye değil doktora ait. doğru yöntemi ancak işinin ehli doktor bilir. ayrıca bu seçimde kilolu yada zayıf olmakta önemsiz, önemli olan karnın ne şekilde ve ne derece sarkık olduğu.
sonuçta güvenilir bir doktor ve hastaneye kendinizi emanet ettikten sonra mini veya tam karın germede tatminkar sonuçlar elde ediliyor. ben ameliyat öncesi odamda doktorum çizim yaparken baktım bel kemiklerimden itibaren çiziyor aman dedim yapmayın beni bu kadar kesmeyin mini yapın diye :) adamcağız yalvaran gözlerle baktı, yapmayın lütfen bu yanlış karar sizin karnınız buna uygun değil ve ameliyat hiçbir işe yaramaz, sizi boşuna keserim, aynı acıyı sıkıntıyı masrafı ve süreci yaşarsanız ama elde sıfır dedi. zaten benimkide anlık bir buhrandı. sonuçta doktoruma güvendim ve çok şükür sonuç güzel :)

Bian endişelendim yolunda gitmeyen birsey olmasından. Uzaktaysa kalması daha iyi olur. Hastanede igne ila:94:ç daha iyi bakarlar, hast yatagıda ona iyi gelir refakatçinin işi zor:9: bu durumda.

aynen vayyy refakatçinin haline :ssz:

hastalıklardan gecem gündüzüme karıştı kaç zamandır bakamıyorum buraya ev revire döndü bi ona hava ver bi buna :(

tlbtlb nin iyi olmasına çok sevindim karnını beğenmesine ayrıca sevinip heyecanlandımmmm :) heyecanla yazmasını bekliyorum bize

nolac senin bacakların lazer lipo sonrası mı dalgalandı, ercan bey mi yapmıştı? ben de bikaç yerime lipo istiyorum da en korktuğum şey dalgalanma o yüzden soruyorum?

bu arada komşum da bugün ercan beye lazer lipo artı göğüs küçültme yaptırdı az önce ablasıyla konuştum iyi geçmiş merakla bekliyorum dönmelerini :)

gelsin güzel memeler :23:darısı başına canım

Kızlar yarın öğlen ameşiiyata giriyorum ve çok heyecanlıyım..

başarılı bir ameliyat olsun inşallah geçmiş olsun şimdiden

amanın aman nolac gelmiş:23: bende dukana başladım bugün tlbtlb nin katkıları ile :21: hedef 2.ayda 14.kilo manken olacağım:1:

Kız jeles ben şu hani mama yiyerek Zayıflıyosun ya ına başladım 1 haftada 2 buçuk kilo gitti bide çayı var sıkılaştırıyormuş güya benim hedef 1 ay da 8 kilo. Dukanla 11 kilo verdim 2 ayda ama tavuk hala giyemiyorum bide protein kanda asit miktarını yükseltip mide bulantısı yaptı bu durum organlarda zarar veriyormuş aman dikkatli yap. Bana ne olduysa ameliyattan sonra oldu. Şilim inecek derkeeeeen:) bi baktım ki o şiş hiç inmedi arttı:) ama bi gerçek varsa kilo alınsa bile git bi görüntü oluyor sıkı taş:)

Yok canım ben Konya'da olmuştum. Aman dikkatli bacak lîpo riskli. Ercan beyin iyi olduğunu duydum. Kendisiyle görüştüm ama bi fırsat buluşda hidemedim. Şimdide kilo alınca biraz veriyim gidicem

Back