• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar tlbtlb hastaneye gelmiş aradı heyecandan ölüyor sabah ameliyata girecek :ssz: eşime dedim bakalım işlerini hallederse kısada olsa uğrayacağım yanına şimdi ayyyyy ne panic ne panic her an kaçabilir hastaneden:1: evim çok yakın haber veririm gidebirsem
sen bitanesin kalbin kadar güzel bir hayatın olsun en samimi duygularımla içimden geldide yazdım o an tecrübeli bir bakış sıcak samimi bir el ne kadar ihtiyaç duyulan bir durum bunu yaşayan herkez bilir saol arkadaşım

sen bitanesin kalbin kadar güzel bir hayatın olsun en samimi duygularımla içimden geldide yazdım o an tecrübeli bir bakış sıcak samimi bir el ne kadar ihtiyaç duyulan bir durum bunu yaşayan herkez bilir saol arkadaşım

:16::16::16::54::54::54: sağol canım yüzümde tebessüm oluşturdun:29: vallahi öyle sıkı sarıldı kiii sanki yıllardır arkadaşız:)))

ah ah limoncum sabah konuştuk hiç uyumamış gece ağlamış bu saatlerde ameliyata girmişti herşey yolunda gider mutlu sona kavuşur inşallah :34:

Heyooo Kızlarrrr telefondan giriyorum şu an hastanedeyim
kızım tlb tlb sen tam bi salaksın dedim kendime yaa ne işin var böyle çetrefilli işlerle :(
Diye düşünürken amaan hadi tünel kazıp kaç dedim kendime:)o ara hemşire geldi
Ona sordum siz görüyorsunuz bu ameliyat nasıl ağrı acı ne durumda dedim.kişiye göre değişiyor ama anlatıldığı kadar zor değil dedi :) gel bak bu sabah ameliyat olan bir hastamız var dedi tabii ben kaçırırmıyım :) daldım hemen odaya :)
(Tabiki dalmadım hemşire hanım benim için müsade aldı :) )
Neyse girer girmez geçmiş olsun nasılsınız dedim,çok kötüyüm dedi sakın ameliyat olma kaç kurtul dedi gözlerim doldu nasıl kalbim çarptı anlatamam :(
Tabi arkasından bol kahkahaa :)
Hiç korkma bak bana dedi :)
Çok neşeli çok tatlı bir hatun vardı karşımda bir süre sohbet ettik :)
O ara jelesec geldi ayyy nasıl da kuvvetli sarıldım canım yaa kolların morarmıştır kesin :)
Napiim seni karşımda görünce çok mutlu oldum :)
Şimdilik böyle sabah 9 da ameliyata girecekmişim
Haa bu arada doktorumda yanıma uğradı birazcık miniminnacık sohbet ettik :)
Hepinizi seviyorum Allaha emanet olun...dua istiyoruuummm lütfen :)

cnm şu an ameliyattasın, herşey çok güzel olacak inanıyorum
jelesec ten öğrendim hastaneyi, evime yakın :)
yarın uğramaya çalışacağım, çok sevdim seni görmek isterim.
gece ağlamışsın hiç şaşırmadım bende gece, sabah ameliyata girene kadar ağladım habire eşime kızımla ilgili iyi bakın vs dedim durdum... içim çıka çıka... çok normal bir durum ama geçicek zor olanı atlatıyorsun şu anda
hem kendi ayağımla giderim hem ağlarım :) durumu
öpüyorum

tlbtlb bana yıllar önceki heyecanımı hatırlattın ellerim buz gibi oldu sanki ben alm. olacakmışım gibi içim pırpır hadi bakalım bir saattın bitti az kaldı :52: :52:

cnm şu an ameliyattasın, herşey çok güzel olacak inanıyorum
jelesec ten öğrendim hastaneyi, evime yakın :)
yarın uğramaya çalışacağım, çok sevdim seni görmek isterim.
gece ağlamışsın hiç şaşırmadım bende gece, sabah ameliyata girene kadar ağladım habire eşime kızımla ilgili iyi bakın vs dedim durdum... içim çıka çıka... çok normal bir durum ama geçicek zor olanı atlatıyorsun şu anda
hem kendi ayağımla giderim hem ağlarım :) durumu
öpüyorum

aaaa heyecean yaptım arkadaşım sanki ben ameliyata girdim :)

Heyooo Kızlarrrr telefondan giriyorum şu an hastanedeyim
kızım tlb tlb sen tam bi salaksın dedim kendime yaa ne işin var böyle çetrefilli işlerle :(
Diye düşünürken amaan hadi tünel kazıp kaç dedim kendime:)o ara hemşire geldi
Ona sordum siz görüyorsunuz bu ameliyat nasıl ağrı acı ne durumda dedim.kişiye göre değişiyor ama anlatıldığı kadar zor değil dedi :) gel bak bu sabah ameliyat olan bir hastamız var dedi tabii ben kaçırırmıyım :) daldım hemen odaya :)
(Tabiki dalmadım hemşire hanım benim için müsade aldı :) )
Neyse girer girmez geçmiş olsun nasılsınız dedim,çok kötüyüm dedi sakın ameliyat olma kaç kurtul dedi gözlerim doldu nasıl kalbim çarptı anlatamam :(
Tabi arkasından bol kahkahaa :)
Hiç korkma bak bana dedi :)
Çok neşeli çok tatlı bir hatun vardı karşımda bir süre sohbet ettik :)
O ara jelesec geldi ayyy nasıl da kuvvetli sarıldım canım yaa kolların morarmıştır kesin :)
Napiim seni karşımda görünce çok mutlu oldum :)
Şimdilik böyle sabah 9 da ameliyata girecekmişim
Haa bu arada doktorumda yanıma uğradı birazcık miniminnacık sohbet ettik :)
Hepinizi seviyorum Allaha emanet olun...dua istiyoruuummm lütfen :)

Canim nasılda heyecan yapmışsın aml öncesi yaşanan en normal durum bu uyandıgında heyecana ne gerek var diyeceksin. Allaha emanet ol dualarım seninle inş o masadan fıstık gibi bir hatun olarak kalkarsın:16:

tlbtlb hadi bakalım hayırlısı canım,dualarımız seninle! Sen gireli 1.5 saat oldu oh uyuyosun şimdi asıl zorluk bekleyene :) Çıktığında hoop atlatmış olcaksınn haberlerini bekliyoruz

yarın tlbtlb yi görmeye gidicem inşallah
görmeyi ve rahatlatıcı sözler söylemeyi istiyorum, herşeyin bir süre sonra geçeceğini...
ben çok yalnızdım bu süreçte, eşim vardı o da anlamıyordu çok fazla elinden geldiğince destek olmaya çalışıyordu ama kadın değil sonuçta ne kadar anlar
ben habire doktoruma ve asistanına ağlayıp duruyordum, adamlar birde psikilogluk yaptılar bana, hala da yapıyorlar :)))

kızlaaaaar bir sorum var
ben karınla birlikte göğüs dikleştirmede oldumya
göğüs derim çok inceydi ve o kısımlar kesilip atıldı
ama yinede hassas derim var
bu dikliği ve düzgünlüğü korumak için göğüs derimi biraz güçlendirmek istiyorum mümkünse
spor yapıyordum yine yapacağım ama onun için tamamen iyileşmem gerek
hani bitkisel vs yağlarla masaj vs. bildiğiniz birşey varmı???

oğlan hırıltıyla uyandı, eşim de yok sabahın körü gitti yurtdışına, sabah sabah kızı okula bırakıp oğlanı doktora götürdüm, daha yeni eve girebildim :( tlbtlb hep aklım sende kuzum, şu anda ameliyattasın, doktor sanatını konuşturuyor ve inşallah da harikulade bir sonuçla uyanacaksın, dua ediyorum hep hala, herşey güzel gitsin diye. yarın bi ayar çekebilirsem çocuklara, oğlan daha iyiye giderse mutlaka gelmeye çalışıcam ben de, çok istiyorum.

jelesec sen bitanesin, hakkat ne bicim iyi bi kalbin var senin yahu, o saatte kalkıp gitmişsin, helal olsun sana :81:

Benim 6.5 saat sürmüştü,annem çıldırmış artık dışarıda çok zor beklemesi,ameliyat olan ohh uyuyo :)

çok acaip bir durum değilmi :) 6,5 saatin yok... benimde 5/6 saat civarı sürmüştü, göğüs+karın. eşimde baya strese girmiş bana çıkınca belli etmedi ama şimdilerde söylüyor korktum baya diye :)
ben ameliyathaneye ağlayarak girdim, anestezi uzmanı nur yüzlü bayan saçımı okşadı sonrası yok şaka gibi :)

kızlaaaaar bir sorum var
ben karınla birlikte göğüs dikleştirmede oldumya
göğüs derim çok inceydi ve o kısımlar kesilip atıldı
ama yinede hassas derim var
bu dikliği ve düzgünlüğü korumak için göğüs derimi biraz güçlendirmek istiyorum mümkünse
spor yapıyordum yine yapacağım ama onun için tamamen iyileşmem gerek
hani bitkisel vs yağlarla masaj vs. bildiğiniz birşey varmı???

hiç bilmiyorum ama eczaneye falan sorsan yardım ederler belki? gerçi onların derdi de ürün satmak :(

oğlan hırıltıyla uyandı, eşim de yok sabahın körü gitti yurtdışına, sabah sabah kızı okula bırakıp oğlanı doktora götürdüm, daha yeni eve girebildim :( tlbtlb hep aklım sende kuzum, şu anda ameliyattasın, doktor sanatını konuşturuyor ve inşallah da harikulade bir sonuçla uyanacaksın, dua ediyorum hep hala, herşey güzel gitsin diye. yarın bi ayar çekebilirsem çocuklara, oğlan daha iyiye giderse mutlaka gelmeye çalışıcam ben de, çok istiyorum.

jelesec sen bitanesin, hakkat ne bicim iyi bi kalbin var senin yahu, o saatte kalkıp gitmişsin, helal olsun sana :81:

gel senide görmüş olurum :)
ben öğlene doğru uğrayacağım...

ben de öğlene doğru yola çıkarım ama bahçeşehirden ataşehire hayatımda ilk defa gideceğim için, kaç saatte hedefe ulaşırım bilemiyorum :)

ah cnm uzakmışsın baya
bende önceden beylikdüzünde idim
hele yarın ctesi yollar kalabalık olur
gidiş dönüş toplamda 3/4 saati bulabilir :(

evet malesef baya uzağım :( işte çocuklara bakacak birilerini ayarlayabilirsem (teyzeleri halaları vb) ozaman gelebilirim yoksa 3-4 saat bebelerden uzaklaşmam imkansız zaten hastalar :(

merhaba hoşgeldin :)
benimde bugün tam bir ay oldu ameliyat olalı
göğüs dikleştirme (silikonsuz) ve karın germe oldum
tabiki kilo alırsan karın bölgesi gergin olduğu için başka yerler şişecektir
zaten bu kadar zahmete girip bıçak altına yatıp, bunca para harcayıp ve uzun bir iyileşme süreci geçirdikten sonra ve ömür boyu taşıyacağın silikte olsa izlere sahip olacaksan... çok ta kilo almamak gerek diye düşünüyorum, yazık olur...
benim şimdi canım tatlı isteyince 2 kayısı işi çözüyor, önceden olsa kurabiyeler, çikolatalar :)
bende açıkçası çok kilolu bir insan değildim sadece hamilelik sonrası göğüs karın sarkması vardı olmuştu ama iğrenç bir görüntüydü.
şimdi memnunum :)

İlgine çok teşekkür ederim. Bende aynı ameliyatları düşünüyorum daha doğrusu göğsü doktor sonradan aklıma taktı. Beni düşündüren hep yara izleri kötü olursa diye endişeleniyorum. Birde tabii sonrası epey zorlu geçiyor sanırım. Bu yaştan sonra değermi bugüne kadar gelmişsin diyorum kendime. Rica etsem yaşadıklarını tekrar olacak biliyorum ama bana iletebilirmisin.

tlbtlb için bende dua ediyorum.. Umarım herşey yolunda gider...

Back