insanın kendini güzel hissetmesinin yaşı yok. ben 33 yaşındayım. bir çocuğum var. bir çocuk daha düşünüyorum ama 4/5 sene sonra. buna rağmen ameliyat oldum. çünkü 4/5 sene daha sarkık yaşamak istemedim, mutsuzdum.
izler önemsiz. sonuçta düzgün bir vücuda sahip olacaksın. izlerde zaten geçiyor, göze batmıyor. tabiki iyi bir doktor bulmak önemli. sonrası çok zorlu geçmiyor. göğüste hiç sıkıntı olmadı, dikleştirme oldum ağrı sızı olmadı sadece yük kaldırmadım. karında 10 gün kadar eğik yürüdüm, ilk günler yerimden yardımsız kalkamadım. sonuçta hepsi geçiyor, kolay güzellik olmuyormuş :). sezeryan yaşadınmı bilmiyorum ben epidural sezeryan oldum. karın germe epidural sezeryandan daha zor fakat şu var kalıcı bir sıkıntı olmuyor. 10 günde zorluk geçiyor, 1 ayda normal hayata dönüş. en en en önemlisi doktor... ilk aşamadan ameliyat sonrasındaki uzun süreçtede güven ve devamlı iletişim önemli.[/
Kesinlikle katılıyorum.. Keşke daha önce yaptırsaydım yılları bu şekilde heba etmeden.. Ama bu karasızlık korku bungünlere kadar geldim işte.. Sezeryan olmadım ama rahim ameliyatı oldum. Banada hep sezryandan daha kolay, deriyle çalışıyoruz batına girmiyoruz organlara dokunmuyoruz dendi. Çok doktora gittim yıllar içinde basenlerime lipo yaptırdım bundan 5 yıl kadar önce.. dr un söylediğinden daha ağrılıydı ama geçti gitti onun içinde keşke çok daha önce cildim daha gençken yaptırsaydım diyorum. istediğim sonuş yüzde yüz oldumu hayır ama yaştan kaynaklandı bence.. Avrupa yakasında oturuyorum görüştüğm son doktor ki içime sndi gibi medyatik değil derya özçelik nişantaşı hastanesinde yapıyor ameliyatlarını fiyat da uygun geldi bana.. sordum topikde bakalım ona aml olmuş varmı diye..
yazışmaları okumak gerçekten daha bir cesaretlendiriyor beni..
Herkese teşekkür ederim.