Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bende göğüs dikleştirme ve karın germe beraber oldum.
7 kasımda. daha bir ay olmadı. normal yaşantıma döndüm diyebilirim.
sabırrrrr :)

bende ayaklandım artık yanımda kimse kalmıyor annem bir hafta kaldı perşembe günü gitti ikide çocuğım var mecburen ayaklandım bu haftayıda atlatırsam yırttım demektir:)))

böhüüüü kızımın hastalığı geçmedi kiii sabah akşam hava veriyoruz gelemeyeceğim tlbtlb sana yetişirim belki inşallah yani

alerjik astım mı benim minikte hava kullanıyor geçmiş olsun canım

çok sağol size de cok gecmis olsun canım bizimki akut laranjit mi ne öyle biişeymiş ses tellerinin olduğu bölge ödem yapmış 2 aydır öksürüyor 1 haftadır da hava veriyoruz eve nebulizatör falan aldık, azaldı ama hala sıfırlanmadı cok moral bozucu bi durum

geçmiş olsun cnm, kış demek hastalık demek
benim kızımda anaokulunda 15 gün hasta 15 gün iyi...
biz ilk başladığımız sene hafta sonu hep hastaneye taşınıyorduk çok zorrr minik hastalandı mı hayat duruyorr

yoksa siz ercan bey e aml olanlar bir kızlar grubumu kurdunuz
aktivitemi yapıyorsunuz
biz başka doktora olduk diye üveymiyiz bize yazık değilmi :)

yok vallahi biz bir çok doktora ameliyat olanlarla buluştuk gel katıl sende ayrımcılık yok bizdeee

Son düzenleme:
ben de doğurup çocuk işini tamamladıktan sonra yapcam bu işi
karın germe + meme dikleştirme :))
yalnız hamile bile değilim he neleri düşünüom :)
bu arada karın germeyle çatlaklar gidio mu merak ediyorum

Allah yardımcınız olsun kızlar benim bugün ondört gün oldu iyiyim çok şükür moralinizi yüksek tutun ben ameliyat öncesi korkuya kapılmıştım hiç gerek olmadığını uyanınca anladım .dualarım sizlerel :)

Annem de yok yanıma gelsin. Kendi başıma idare edicem kızlar.

cnm halledersin sıkma canını
benim annem uzakta, yakında olsa hasta zaten yardımcı olamaz
15 dk lık yürüme mesafesinde turp gibi kayınvalidem var
eve geldiğimin ilk günü bir çorba bile yapmadı
on gün sonra gelmiş dikişin varmı diye abuk sorular soruyo
ki cahil bir insan değil bankadar genel müdürlük yapmış kadın
hani ameliyatın çok ağır değildir diye düşündüm ondan yardım gereği duymadım demeye çalışıyor
allah kimseye muhtaç etmesin
temizliğe gelen yardımcım akşam 10 geldi ameliyatımı duyunca para bile istemedi zorla verdim
o saatte evde iş yaptı
sonraki günler yine geldi herşeyime koştu
saçlarımı yıkadı
arkadaşlarım yardıma koştu
şimdi bile yazarken gözlerim doldu
akrabam yok bir kocam birde arkadaşım dostum var
hepsinden allah razı olsun

Benim yine bir sorum var..bugün doktorla görüştüm yarın tam 4 haftam olucak..bantları açtı..birşey kullanmana gerek yok bu aşamada gayet sorunsuz iyileşecek izlerin dedi.diğer randevum 1 ay sonra

sizce o silikon bantlara 1 ay sonra başlasam bir geç kalmışlık olur mu?burada okuduğum herkes ya bant ya krem kullandı ama ne bileyim benim doktor gerek yok dedi..sizin fikriniz nedir?

birde göğüs içinde aynısı geçerli.o forumdaki arkadaşlarada soracağım ama siz göğüsteki dikey çizgi için yada diğer iz için birşeykullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…