• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim yine bir sorum var..bugün doktorla görüştüm yarın tam 4 haftam olucak..bantları açtı..birşey kullanmana gerek yok bu aşamada gayet sorunsuz iyileşecek izlerin dedi.diğer randevum 1 ay sonra

sizce o silikon bantlara 1 ay sonra başlasam bir geç kalmışlık olur mu?burada okuduğum herkes ya bant ya krem kullandı ama ne bileyim benim doktor gerek yok dedi..sizin fikriniz nedir?

birde göğüs içinde aynısı geçerli.o forumdaki arkadaşlarada soracağım ama siz göğüsteki dikey çizgi için yada diğer iz için birşeykullandınız mı?

cnm telaşlanma demekki gerek yok. benimde doktorum krem yada bant vermedi güzel iyileşiyor gerek yok dedi. 7 aralıkta benimde bir ayım dolacak. bir sonraki kontrolüm üç ay dolunca. şimdi krem yada bant kullanmanın iyileşme sürecini yavaşlatacağını henüz erken olduğunu söyledi.

cnm telaşlanma demekki gerek yok. benimde doktorum krem yada bant vermedi güzel iyileşiyor gerek yok dedi. 7 aralıkta benimde bir ayım dolacak. bir sonraki kontrolüm üç ay dolunca. şimdi krem yada bant kullanmanın iyileşme sürecini yavaşlatacağını henüz erken olduğunu söyledi.

Krem yada bant yaranın kabarmaması için kullanılıyormuş bu dönem zaten tedbir amaçlı kullancam ben contractubexi 15 gündür fln kullanıyorum zamanla ne kadar işe yaradıgını yazarım. Şuan kabarma fln yok kırmızılıgın gitmeside en az 6 ayda beyazlaşırmış.

kızlar mrb..gunlerdır mısafırım vardı yatılı..onları gonderdım grıp oldum yatıorum yatak dosek perısanlık full :)) bugun az kendıme geldm ılk ısım topıgı acmak oldu..ozlemısım sızlerı..tlbtlb tarıh ayarlamıssın sanırım ne zmn?yıne benden once oluosun :)) senın tecrubelerınden de faydalancaz desene ..

aynı durumdayım sigara konusunda.korkularımı artıran sebebin birisi bu.azalttım ama azaltmak yetmiyor ve sadece 10 gün kaldı.senin hangi gündü.

bir kaç gün sonra :(

azalttım bende ama bırakamadımm:(

Keseceğim dedi ise kaçarın yok sen gelme o gelir yanına :1: bugün rabbit çarşamba sabahı Burcu cancağızım oluyor ayn gün olunda hepinizi görekkk:ssz:

aynen ya niye aynı gün olmadık :)
hatta aynı odada kalaydık siz yorulmamış bizde sıkılmamış olurduk :1:

benim durumum alerjik galiba grip yada nezle değilim ama üstüste hapşurup duruyorum iğrenç bişey her hapşurduğumda bütün dikişlerim ayrılıp yeniden yapışıyor gibi gerçekten çok zormuş

geçmiş olsun bende öksürüyorum kronik galiba ve en çok korktuğum şeylerden biride bu :(

böhüüüü kızımın hastalığı geçmedi kiii sabah akşam hava veriyoruz :( gelemeyeceğim :( tlbtlb sana yetişirim belki inşallah yani :(

geçmiş olsun canım yaa :(
minik iyi olsunda biz bir şekilde görüşürüz inşaalah :)

yoksa siz ercan bey e aml olanlar bir kızlar grubumu kurdunuz
aktivitemi yapıyorsunuz
biz başka doktora olduk diye üveymiyiz bize yazık değilmi :)

ah ahh keşke gelseniz buluşsak ne güzel olur valla ben hepiinizle tanışmak isterim :)

Benimde küçük kızım hastaydı beş günde atlattı kendimi unuttum vallahi iyiki annem yanımda yoksa halimiz harap :(

geçmiş olsun barok bu aralar salgın var valla her gördüğüm hasta :(

bir kaç gün sonra :(

azalttım bende ama bırakamadımm:(

aynen ya niye aynı gün olmadık :)
hatta aynı odada kalaydık siz yorulmamış bizde sıkılmamış olurduk :1:

geçmiş olsun bende öksürüyorum kronik galiba ve en çok korktuğum şeylerden biride bu :(

canım bende çok sigara içiyordum ameliyat öncesi ameliyata birkaç gün kala biraz azalttım sonrasında ameliyata girdim 5 gün içmedim sonrasında içmeye devam ettim ilk bir kaç gün narkozun vücuttan atılması çok zor oluyor boğazdaki gıcık bir türlü geçmiyor dikişlerle öksürmekte azap gibi bişey benim doktorum bir hafta önce balgam söktürücü ve ventolin şurup vermişti ameliyattan sonrada bir süre içtim sende dene istersen biraz yardımcı oluyor

cnm halledersin sıkma canını
benim annem uzakta, yakında olsa hasta zaten yardımcı olamaz
15 dk lık yürüme mesafesinde turp gibi kayınvalidem var
eve geldiğimin ilk günü bir çorba bile yapmadı
on gün sonra gelmiş dikişin varmı diye abuk sorular soruyo
ki cahil bir insan değil bankadar genel müdürlük yapmış kadın
hani ameliyatın çok ağır değildir diye düşündüm ondan yardım gereği duymadım demeye çalışıyor
allah kimseye muhtaç etmesin
temizliğe gelen yardımcım akşam 10 geldi ameliyatımı duyunca para bile istemedi zorla verdim
o saatte evde iş yaptı
sonraki günler yine geldi herşeyime koştu
saçlarımı yıkadı
arkadaşlarım yardıma koştu
şimdi bile yazarken gözlerim doldu
akrabam yok bir kocam birde arkadaşım dostum var
hepsinden allah razı olsun

arkadaşım yaa yazmayın böyle şeyler zaten çiçeğe böceğe ağlıyorum :43:
benimde kimsem yokkkk :(
arkadaşlarım ailem hep uzaklarda :(
koca eline kaldım :(
anam olaydııı bana prensesler gibi bakardı :2:

kızlar mrb..gunlerdır mısafırım vardı yatılı..onları gonderdım grıp oldum yatıorum yatak dosek perısanlık full :)) bugun az kendıme geldm ılk ısım topıgı acmak oldu..ozlemısım sızlerı..tlbtlb tarıh ayarlamıssın sanırım ne zmn?yıne benden once oluosun :)) senın tecrubelerınden de faydalancaz desene ..

canım geçmiş olsun
bende pek giremedim temizlik yaptım biraz.
çocukların kıyafetlerini ayarla dolaplarını düzelt e birazda yemek stoğu yaptım...bir kaç gün içinde olucam yazarım tabiki hayırlısıyla bir atlatayım.sözüm var kendime zaten kızlar valla zorsa zor,kolaysa kolay.yazcam yanii :27:
yanlız ilk günnler zor fln dersem aldırmayın hee :1:
benim canım tatlıdır biraz,anlaşalım şimdiden :37:

arkadaşım yaa yazmayın böyle şeyler zaten çiçeğe böceğe ağlıyorum :43:
benimde kimsem yokkkk :(
arkadaşlarım ailem hep uzaklarda :(
koca eline kaldım :(
anam olaydııı bana prensesler gibi bakardı :2:

canım geçmiş olsun
bende pek giremedim temizlik yaptım biraz.
çocukların kıyafetlerini ayarla dolaplarını düzelt e birazda yemek stoğu yaptım...bir kaç gün içinde olucam yazarım tabiki hayırlısıyla bir atlatayım.sözüm var kendime zaten kızlar valla zorsa zor,kolaysa kolay.yazcam yanii :27:
yanlız ilk günnler zor fln dersem aldırmayın hee :1:
benim canım tatlıdır biraz,anlaşalım şimdiden :37:
ben de başladım hazırlıklara bir hafta var ama unuttuğum bişey kalmasın diye hastane çantam bile hazır ay çok heycanlı.kendi elimle neler neler yapıyorum ama olsun sonuç güzel olacak

Kızlar benim ameliyat sonrası boğazımda gıcık oldu hiç sigara içmediğim halde dikişler yüzünden öksürmeyim diye fena bi durum anlıycağınız sıcak su en iyi çözüm bi yudum alınca geçiyor yanınızda şu çocuklara kullandığımız küçük termoslardan yada termos bardaklardan bulundurun ameliyat sonrası için benim memedikleştirmedevardı ağır bişey kaldıramadım küçük termos yanınızda olsun birde bal iyi geliyor

Benim ameliyattan 1 hafta 10 gün sonra boğazıma su kaçtı.o sıralar öksürebiliyodum ama eskisi gibi değil yani istemli bi şekilde boğaz temizler ya insan işte öyle,öbür türlü içten gelen bi şekilde öksürmedim.su kaçtı ve yanımda da ameliyat olduğumu bilmeyen bi akraba var..

kadıncağız panikledi sırtıma vurdu filan bende tık yok :) öksürmüyorum yani boğulayım ama öksürmeyeyim!!!şöle bilinçli bi kaç öksürükle açıldı çok şükür.refleks olarak öksürmeyi hayal bile edemedim,boğulmaya karar vermiştim :)

öksürmek çok zor çok!

ameliyat olacak arkadaşlar dualarım sizinle
olanlar ve bende daha daha iyiye gideriz dilerim
yazın plajları yakalım :)))
bu arada burada yazan arkadaşlar (arkadaş eklediğim) görmeden duymadan sırf yazılarla tanıdım sevdim resmen sizleri :)
görmeyi çok isterim...

Back