Olur çok memnun olurumm
Ben de Bursa'ya beklerim, buluşursak çok mutlu olurum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur çok memnun olurumm
Şimdi ben gene pimpiriklendim iyileşmeye sekte vuracaksa iz kremini bırakayım o zaman.
Şimdi ben gene pimpiriklendim iyileşmeye sekte vuracaksa iz kremini bırakayım o zaman.
ben de başladım hazırlıklara bir hafta var ama unuttuğum bişey kalmasın diye hastane çantam bile hazır ay çok heycanlı.kendi elimle neler neler yapıyorum ama olsun sonuç güzel olacak
yazın biz izmire geliriz :)
tlbtlb de istanbuldamı?
Ben de ankaradayım ben de burası olmasa bu mutluluğu yaşayamayacaktım herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Pimpiriklenmeye gerek yok bence sadece 1 gece silikon sheet yapıştırdım meme başıma sabah açtım kremden daha etkili sanki kayganlaşmış yani deri yara ve yine deri pürüzsüz olmus devam ettikçe yazarım sonuçlarını.
çok heyecanlıyım kızlar.
ben bu gün mutfak dolaplarımı sildim :)
buzdolabını temizledim:)
çocuklarımı yıkadım,uzuun uzuun taradım saçlarını
yatırdım dizime saçlarını okşadım öptüm sevdim
doyamadım...
konuştum onlarla uzun uzzuuun.
kızıma sen ablasın küçüğe sahip çık gibi öğütler nasihatlar verdim :)
bir kaç arkadaşla helalleştim
biraz duygusala bağalayıp ağladım gizli gizli
işlerim pek yolunda değil o yüzdende kafam rahat değil ama yapacak bir şey de yok.
az bir zaman kaldı.
doktoruma mesaj attım aradı sağolsun onunla konuşunca biraz daha rahatladım.
ama jelesec le konuşunca hepten rahatladım :)))
canım bende dün kontrole gittim doktorum silikon bantlardan tavsiye etti nasıl bişey olduğunu bilmiyorum size doktorunuzmu verdi kendinizmi temin ettiniz birde yeterli olmazsa eczaneden falan alabilirmiyizi fiyatı nedir biliyormusun bilgi verirsen sevinirim
Merhaba,
Yeni keşfettim bu forumu ve yazılanları tecrübeleri takip etmeye çalışıyorum. uzun yıllardır karın germe olmaya niyetlenip niyetlenip vazgeçiyorum. Bir çok doktora gittim. Son gittiğim doktor aynı anda göğüslerinide toparlıyalım diyor. Burada okuduklarımdan cesaretim arttı doğrusu. Bir iki ilave sorum olacak daha önce aml olmuşlara; Ameliyat sonrası kilo alındığında göbekte yağ kalmadığından kalça ve popodan alınıyor diye duydum. En iyisi kilo almamak tabii de ama yaşla birlikte bir çok şey değişebiliyor. Bu konudaki deneyimleriniz paylaşırsanız sevinirm.
merhaba benim önceki yazılarımı okumanı tavsiye ederim çok araştıma yapmıştım bu konuda
ben 3,5 yıl önce aml. oldum
1 . sonun cevabı szeryan kesiği biraz daha uzatılıyor ikinci bir kesi olmuyor
2 . sorunun cevabı ise eğer lipo (yağ aldırma) yapılıoyrsa evet asla aml . olduğun kiloyu geçmemen gerekmekte aksı halde şekil bozuklığu ve seni rahatsız edecek engebeli bir görünntü oluşabilir bu yüzden ben arkadaşlara hep şunu tavsiye ettim önce aml. olun sonrasında zayıflayın çünkü zor bela kilo verip bu aml. olunduğunda diyetten önceki eski kiloya gelinirse hoş olmayan göntüler oluşabilir (tabii şunu da özellikle belirtmek isterim bahsettiğim kilo farki 5-8 kilo gibi eğer ciddi bir kilo kaybı olacaksa( 20-30 kilo )önce kilo vermek gerekir ki sarkan bütün deri den arındırılabilsin vücüt ) umarım sorularına cevap alabilmiştir
Merhaba öncelikle hoşgeldin.Ben ameliyat olalı yarın 1 ay olacak o nedenle uzun vadeli olarak bir yorum yapamam.ama benim doktorumun söylediği sırt kısmına kilo alındığı yönündeydi tabi bunu benim vucut şeklime bakıp söyledi büyük ihtimal
Merhaba,
Yeni keşfettim bu forumu ve yazılanları tecrübeleri takip etmeye çalışıyorum. uzun yıllardır karın germe olmaya niyetlenip niyetlenip vazgeçiyorum. Bir çok doktora gittim. Son gittiğim doktor aynı anda göğüslerinide toparlıyalım diyor. Burada okuduklarımdan cesaretim arttı doğrusu. Bir iki ilave sorum olacak daha önce aml olmuşlara; Ameliyat sonrası kilo alındığında göbekte yağ kalmadığından kalça ve popodan alınıyor diye duydum. En iyisi kilo almamak tabii de ama yaşla birlikte bir çok şey değişebiliyor. Bu konudaki deneyimleriniz paylaşırsanız sevinirm.
Gecmis olsun cnm ben kendim aldım dr medikalcinin adını verdi burda bulunuyor dedi gittim aldım. Yapış yapış bişey onu mememe göre kestik 8saat durması gerekiyor kullanimi kolay ve rahat önce yaranın oldugu yere yapıştırıyorum dışta kalan kısmının jelainini kaldırmıyosun yoksa kıyafete yapışır sonra kenarlardan bantlıyorum kalkmasın kaymasın gibisinden. isim bittiginde kendi sert bi tabakası var onu tekrar üzerine koyuyorum bu kadar hatta dr silikon sheet kullanımınan sonra ki kalan zamanlarda da contractubex kullan dedi onuda sürüyorum kenarlardan taşanları siliyorum ama ne yalan söyleyim silikonun kullanımıdaha kolay ve etkili geldi bana sende kullanınca ne demek istedigimi anlayacaksın. 3 günde bir yıkamak gerekiyormuş bebe şampuanıyla ovmadan hafif hafif sererek kurutuluyo. Ben küçügünü 70 tl ye aldım karın için olanları 240tl ymiş ama yara bölgesine göre kesip kullanıldıgından baya gider sanırım, kestigimiz parça dökülene kadar kullanmaya devam ediyosun.
merhaba hoşgeldin :)
benimde bugün tam bir ay oldu ameliyat olalı
göğüs dikleştirme (silikonsuz) ve karın germe oldum
tabiki kilo alırsan karın bölgesi gergin olduğu için başka yerler şişecektir
zaten bu kadar zahmete girip bıçak altına yatıp, bunca para harcayıp ve uzun bir iyileşme süreci geçirdikten sonra ve ömür boyu taşıyacağın silikte olsa izlere sahip olacaksan... çok ta kilo almamak gerek diye düşünüyorum, yazık olur...
benim şimdi canım tatlı isteyince 2 kayısı işi çözüyor, önceden olsa kurabiyeler, çikolatalar :)
bende açıkçası çok kilolu bir insan değildim sadece hamilelik sonrası göğüs karın sarkması vardı olmuştu ama iğrenç bir görüntüydü.
şimdi memnunum :)
arkadaşım bir ayı doldurdun maşallah bişey sorucam sana kas ağrın geçtimi dik yürüyebiliyormusun artık kısacası ne durumdasın merak ettim ödemlerin azaldım cevap verirsen sevinirim
Selam canım,foto yükledim
bakın sonra silicem :)