Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cnm telaşlanma demekki gerek yok. benimde doktorum krem yada bant vermedi güzel iyileşiyor gerek yok dedi. 7 aralıkta benimde bir ayım dolacak. bir sonraki kontrolüm üç ay dolunca. şimdi krem yada bant kullanmanın iyileşme sürecini yavaşlatacağını henüz erken olduğunu söyledi.

Krem yada bant yaranın kabarmaması için kullanılıyormuş bu dönem zaten tedbir amaçlı kullancam ben contractubexi 15 gündür fln kullanıyorum zamanla ne kadar işe yaradıgını yazarım. Şuan kabarma fln yok kırmızılıgın gitmeside en az 6 ayda beyazlaşırmış.

kızlar mrb..gunlerdır mısafırım vardı yatılı..onları gonderdım grıp oldum yatıorum yatak dosek perısanlık full :)) bugun az kendıme geldm ılk ısım topıgı acmak oldu..ozlemısım sızlerı..tlbtlb tarıh ayarlamıssın sanırım ne zmn?yıne benden once oluosun :)) senın tecrubelerınden de faydalancaz desene ..

aynı durumdayım sigara konusunda.korkularımı artıran sebebin birisi bu.azalttım ama azaltmak yetmiyor ve sadece 10 gün kaldı.senin hangi gündü.

bir kaç gün sonra

azalttım bende ama bırakamadımm

Keseceğim dedi ise kaçarın yok sen gelme o gelir yanına bugün rabbit çarşamba sabahı Burcu cancağızım oluyor ayn gün olunda hepinizi görekkk

aynen ya niye aynı gün olmadık :)
hatta aynı odada kalaydık siz yorulmamış bizde sıkılmamış olurduk

benim durumum alerjik galiba grip yada nezle değilim ama üstüste hapşurup duruyorum iğrenç bişey her hapşurduğumda bütün dikişlerim ayrılıp yeniden yapışıyor gibi gerçekten çok zormuş

geçmiş olsun bende öksürüyorum kronik galiba ve en çok korktuğum şeylerden biride bu

böhüüüü kızımın hastalığı geçmedi kiii sabah akşam hava veriyoruz gelemeyeceğim tlbtlb sana yetişirim belki inşallah yani

geçmiş olsun canım yaa
minik iyi olsunda biz bir şekilde görüşürüz inşaalah :)

yoksa siz ercan bey e aml olanlar bir kızlar grubumu kurdunuz
aktivitemi yapıyorsunuz
biz başka doktora olduk diye üveymiyiz bize yazık değilmi :)

ah ahh keşke gelseniz buluşsak ne güzel olur valla ben hepiinizle tanışmak isterim :)

Benimde küçük kızım hastaydı beş günde atlattı kendimi unuttum vallahi iyiki annem yanımda yoksa halimiz harap

geçmiş olsun barok bu aralar salgın var valla her gördüğüm hasta

canım bende çok sigara içiyordum ameliyat öncesi ameliyata birkaç gün kala biraz azalttım sonrasında ameliyata girdim 5 gün içmedim sonrasında içmeye devam ettim ilk bir kaç gün narkozun vücuttan atılması çok zor oluyor boğazdaki gıcık bir türlü geçmiyor dikişlerle öksürmekte azap gibi bişey benim doktorum bir hafta önce balgam söktürücü ve ventolin şurup vermişti ameliyattan sonrada bir süre içtim sende dene istersen biraz yardımcı oluyor

arkadaşım yaa yazmayın böyle şeyler zaten çiçeğe böceğe ağlıyorum
benimde kimsem yokkkk
arkadaşlarım ailem hep uzaklarda
koca eline kaldım
anam olaydııı bana prensesler gibi bakardı :2:

canım geçmiş olsun
bende pek giremedim temizlik yaptım biraz.
çocukların kıyafetlerini ayarla dolaplarını düzelt e birazda yemek stoğu yaptım...bir kaç gün içinde olucam yazarım tabiki hayırlısıyla bir atlatayım.sözüm var kendime zaten kızlar valla zorsa zor,kolaysa kolay.yazcam yanii
yanlız ilk günnler zor fln dersem aldırmayın hee
benim canım tatlıdır biraz,anlaşalım şimdiden

ben de başladım hazırlıklara bir hafta var ama unuttuğum bişey kalmasın diye hastane çantam bile hazır ay çok heycanlı.kendi elimle neler neler yapıyorum ama olsun sonuç güzel olacak

Kızlar benim ameliyat sonrası boğazımda gıcık oldu hiç sigara içmediğim halde dikişler yüzünden öksürmeyim diye fena bi durum anlıycağınız sıcak su en iyi çözüm bi yudum alınca geçiyor yanınızda şu çocuklara kullandığımız küçük termoslardan yada termos bardaklardan bulundurun ameliyat sonrası için benim memedikleştirmedevardı ağır bişey kaldıramadım küçük termos yanınızda olsun birde bal iyi geliyor

Benim ameliyattan 1 hafta 10 gün sonra boğazıma su kaçtı.o sıralar öksürebiliyodum ama eskisi gibi değil yani istemli bi şekilde boğaz temizler ya insan işte öyle,öbür türlü içten gelen bi şekilde öksürmedim.su kaçtı ve yanımda da ameliyat olduğumu bilmeyen bi akraba var..

kadıncağız panikledi sırtıma vurdu filan bende tık yok :) öksürmüyorum yani boğulayım ama öksürmeyeyim!!!şöle bilinçli bi kaç öksürükle açıldı çok şükür.refleks olarak öksürmeyi hayal bile edemedim,boğulmaya karar vermiştim :)

öksürmek çok zor çok!

ameliyat olacak arkadaşlar dualarım sizinle
olanlar ve bende daha daha iyiye gideriz dilerim
yazın plajları yakalım :)))
bu arada burada yazan arkadaşlar (arkadaş eklediğim) görmeden duymadan sırf yazılarla tanıdım sevdim resmen sizleri :)
görmeyi çok isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…