Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

demek istediğim tam da bu işte.belki çoğu insan bizim şu halimizle bile çok mutlu olacak.ama biliyorum ne yaptırırsak yaptıralım hep bir kusur muhakkak bulacağız.şükredip mutlu olmamız lazım.

evet cnm bende hiç bant yok en son kontrolde çıkardık, hafif kabuklanıp kabuklar düşüyor, doktor iz kremide gerekli
değil şu aşamada aksine iyileşmesine sekte vurur krem dedi.

kadın için özellikle göğüs ve sonra karın bence çokkkk önemli unsurlar. görüntüleri kötü ise allah başka dert vermesin tabi ama hayata küsmemize sebep olabiliyorlar. hele birde çocuktan önce zayıf ve düzgün hatlarınız varsa sonra daha çok dokunuyo insana. neydim ne oldum diyorsun. ama ne yapalım çocuk en güzel hediye sonrasında sarkalım tamam ama çareside varsa düzeltelim dimi :)
birde saç ta önemli aklıma geldi :)

kızlar bişey sorucam ben ameliyat olalı 10 gün oldu ilaçlardanmı narkozun etkisindenmi soğuk algınlığındanmı bilemedim felaket hapşuruyorum dolayısıyla karın kaslarım çok acıyor gözlerimden yaşlar geliyor o derece yani bu kas ağrısı ne zaman normale döneck acaba sizde böyle bişey oldumu

son 11 gün kaldı.realselfteki karınları görünce ,allahım çılgınlık mı gereksiz bir ameliyat mı diye düşünmüyor değilim ama...yine de çok istiyorum.heycanlıyım ve korkuyorum

bende aynen sen gibiyim...çok tırsıyorum :18:
azaltmış olsamda sigara içiyorum
beklenen regl bu gece geldi
bu kadar gecikmişken biraz daha bekleyeydi ne olurdu
çok ağrım var çok yoğun geçiriyorum:26: (normaldede bu dönem böyledir)
hassasım ağlamaklıyım ara sıra ev halkına atarlanıyorum küsüyorum

ve ben bu halde nasıl ameliyat olurum bilmiyorum...

vaz geçsem mii :44:
artık çok geç

karından memeleri görmüyorum bile...
ama saç tam bir takıntı benim için
işin kötüsü kuaförden yana hiç sanşım yok :2:

geçmiş olsun azra.çok zor bir durumdur...
bir bilgim yok benim.
ama sanırım c vitamini içeren şeylerden bolca tüketsen faydası olur.nezle flnmı oldun acaba ?

boşver olma sen yazık ev halkına yaaa para vermedin nasılsa ara ben olmuyorum deeee

yarın nlglpd ile buluşup rabbite ziyarte gideceğiz sabah ameliyata girecek sonra ver elini miğros telini açık tut alooooooooo derim tlbtlb

boşver olma sen yazık ev halkına yaaa para vermedin nasılsa ara ben olmuyorum deeee

hahhaha aradımmm dokroruum ben regl olmadım bak beni bu halde ameliyat etme dedim yok gel buraya kesecem seni dedi :)
kaçış yok artık bu defada ertelersem bir daha asla ameliyat etmez beni :)))

yarın nlglpd ile buluşup rabbite ziyarte gideceğiz sabah ameliyata girecek sonra ver elini miğros telini açık tut alooooooooo derim tlbtlb

tamamdır şeker konuşuruz :)
nlglpd ve rabbite selam söyle şimdiden geçmiş olsun

aynı durumdayım sigara konusunda.korkularımı artıran sebebin birisi bu.azalttım ama azaltmak yetmiyor ve sadece 10 gün kaldı.senin hangi gündü.

karnının içinin yani kaslarının ağrıması çok normal. ama hapşurma ile zarar gelmez merak etme. ekstra zorlama sadece
sendede bendeki gbi kas ayrılması oldu ise içeriden kasları dikiyorlar. ağrıması gerilmesi normal. günden güne ağrıda rahatsızlıkta azalacak merak etme. taş gibi oldu karnım eşime takılıyorum bak kas yaptım diye :)))

Keseceğim dedi ise kaçarın yok sen gelme o gelir yanına bugün rabbit çarşamba sabahı Burcu cancağızım oluyor ayn gün olunda hepinizi görekkk

selam,
gecmiş olsun canım oncelikle. Bu kademeli olarak azalmakta. yani 15 gun 1 ay 2 ay 3 ay gibi. 3 aydan sonra belirgin bir azalma olmakta.
Bazılarında daha erken de olabilmekte.

canım benim durumumda senin gibi karın kaslarım dikildi normalde ağrım yok çok şükür dayanıklıyımda aslında ben meme küçültme burun estetiği ve karın germe birlikte oldum ağrı şikayetim çok olmadı ama bu hapşururken kendimi sıktıkça çektiğim ızdırabı anlatamam biran önce geçer inşallah şuan karnıma baktığımda ödemlere şişlere rağmen süper hissediyorum kendimi iyiki yaptırmışım

bende göğüs dikleştirme ve karın germe beraber oldum.
7 kasımda. daha bir ay olmadı. normal yaşantıma döndüm diyebilirim.
sabırrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…