orası öyle..benim kalça kemiklerim geniş yapı olarak..onların üstündeki çıkıntılar sinirimi bozdu mesela az önce :) umarım o kısımlarda şişliktir! galiba en önemli şey insanın kendini sevip kabullenmesi..bu bir süreç.ameliyattan önce seviyor muydum bilmiyorum şimdi içinde bilmiyorum.ama içinde olduğumuz bedeni sevip kabullenmeyi öğrenmemiz lazım,yada benim lazım şimdi herkes için konuşmayayım :)
şöyle de bir durum var..yaptırdığımız ameliyatlr hep maddi güç isteyen şeyler.bazen düşünüyorum ya imkanım olmasaydı?eski halim gibi kalsaydım?o zaman sevilmeye değer değil miydim,kendime ayıp ediyorum,haksızlık ediyorum.ama malesef günümüz koşullarının insana getirdiği şey bu herhalde.kendimden çok şikayetçiyim bu konuda
eşimden iyi haber geldi, bir aksilik olmazsa (allahım nolur olmasınnn) 10-15 gün içinde görüşmeye gidebileceğim, heyecan bastı yemin ederim :18:
yaşasın anlayışlı eşler! koluma dövme yaptırıcam "kocam sağolsun" diye :)))
Evet derinin üzerinde kalan yerler sertti kopunca şaşırdım yara olan yere temas eden kısımdan koptu ve ufaladım toz gibi oldu bi an korktum acaba vakti geldi mi gelmedi mi gibisinden içim rahatladı. Senin kabuklanmaların mı oluyor cnm üzerinde minik bantlardan vardı çıkarttın mı
orası öyle..benim kalça kemiklerim geniş yapı olarak..onların üstündeki çıkıntılar sinirimi bozdu mesela az önce :) umarım o kısımlarda şişliktir! galiba en önemli şey insanın kendini sevip kabullenmesi..bu bir süreç.ameliyattan önce seviyor muydum bilmiyorum şimdi içinde bilmiyorum.ama içinde olduğumuz bedeni sevip kabullenmeyi öğrenmemiz lazım,yada benim lazım şimdi herkes için konuşmayayım :)
şöyle de bir durum var..yaptırdığımız ameliyatlr hep maddi güç isteyen şeyler.bazen düşünüyorum ya imkanım olmasaydı?eski halim gibi kalsaydım?o zaman sevilmeye değer değil miydim,kendime ayıp ediyorum,haksızlık ediyorum.ama malesef günümüz koşullarının insana getirdiği şey bu herhalde.kendimden çok şikayetçiyim bu konuda
son 11 gün kaldı.realselfteki karınları görünce ,allahım çılgınlık mı gereksiz bir ameliyat mı diye düşünmüyor değilim ama...yine de çok istiyorum.heycanlıyım ve korkuyorum
kadın için özellikle göğüs ve sonra karın bence çokkkk önemli unsurlar. görüntüleri kötü ise allah başka dert vermesin tabi ama hayata küsmemize sebep olabiliyorlar. hele birde çocuktan önce zayıf ve düzgün hatlarınız varsa sonra daha çok dokunuyo insana. neydim ne oldum diyorsun. ama ne yapalım çocuk en güzel hediye sonrasında sarkalım tamam ama çareside varsa düzeltelim dimi :)
birde saç ta önemli aklıma geldi :)
yaşasın anlayışlı eşler! koluma dövme yaptırıcam "kocam sağolsun" diye :)))
kızlar bişey sorucam ben ameliyat olalı 10 gün oldu ilaçlardanmı narkozun etkisindenmi soğuk algınlığındanmı bilemedim felaket hapşuruyorum dolayısıyla karın kaslarım çok acıyor gözlerimden yaşlar geliyor o derece yani bu kas ağrısı ne zaman normale döneck acaba sizde böyle bişey oldumu
bende aynen sen gibiyim...çok tırsıyorum :18:
azaltmış olsamda sigara içiyorum
beklenen regl bu gece geldi
bu kadar gecikmişken biraz daha bekleyeydi ne olurdu
çok ağrım var çok yoğun geçiriyorum:26: (normaldede bu dönem böyledir)
hassasım ağlamaklıyım ara sıra ev halkına atarlanıyorum küsüyorum
ve ben bu halde nasıl ameliyat olurum bilmiyorum...
vaz geçsem mii :44:
artık çok geç
boşver olma sen yazık ev halkına yaaapara vermedin nasılsa ara ben olmuyorum deeee
yarın nlglpd ile buluşup rabbite ziyarte gideceğiz sabah ameliyata girecek sonra ver elini miğros telini açık tut alooooooooo derim tlbtlb
bende aynen sen gibiyim...çok tırsıyorum :18:
azaltmış olsamda sigara içiyorum
beklenen regl bu gece geldi
bu kadar gecikmişken biraz daha bekleyeydi ne olurdu
çok ağrım var çok yoğun geçiriyorum:26: (normaldede bu dönem böyledir)
hassasım ağlamaklıyım ara sıra ev halkına atarlanıyorum küsüyorum
ve ben bu halde nasıl ameliyat olurum bilmiyorum...
vaz geçsem mii :44:
artık çok geç
kızlar bişey sorucam ben ameliyat olalı 10 gün oldu ilaçlardanmı narkozun etkisindenmi soğuk algınlığındanmı bilemedim felaket hapşuruyorum dolayısıyla karın kaslarım çok acıyor gözlerimden yaşlar geliyor o derece yani bu kas ağrısı ne zaman normale döneck acaba sizde böyle bişey oldumu
hahhaha aradımmm dokroruum ben regl olmadım bak beni bu halde ameliyat etme dedim yok gel buraya kesecem seni dedi :)
kaçış yok artık bu defada ertelersem bir daha asla ameliyat etmez beni :)))
tamamdır şeker konuşuruz :)
nlglpd ve rabbite selam söyle şimdiden geçmiş olsun
geçmiş olsun azra.çok zor bir durumdur...
bir bilgim yok benim.
ama sanırım c vitamini içeren şeylerden bolca tüketsen faydası olur.nezle flnmı oldun acaba ?[/QUOTE
benim durumum alerjik galiba grip yada nezle değilim ama üstüste hapşurup duruyorum iğrenç bişey her hapşurduğumda bütün dikişlerim ayrılıp yeniden yapışıyor gibi gerçekten çok zormuş
karnının içinin yani kaslarının ağrıması çok normal. ama hapşurma ile zarar gelmez merak etme. ekstra zorlama sadece
sendede bendeki gbi kas ayrılması oldu ise içeriden kasları dikiyorlar. ağrıması gerilmesi normal. günden güne ağrıda rahatsızlıkta azalacak merak etme. taş gibi oldu karnım eşime takılıyorum bak kas yaptım diye :)))
canım benim durumumda senin gibi karın kaslarım dikildi normalde ağrım yok çok şükür dayanıklıyımda aslında ben meme küçültme burun estetiği ve karın germe birlikte oldum ağrı şikayetim çok olmadı ama bu hapşururken kendimi sıktıkça çektiğim ızdırabı anlatamam biran önce geçer inşallah şuan karnıma baktığımda ödemlere şişlere rağmen süper hissediyorum kendimi iyiki yaptırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?