Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yyaa kızlar nasıl resim yükleye bilirim :))))
Ben ben göreyim.
önümüzdeki hafta inş..
regl 4 gün gecikti
bende öyle ayarlamıştım güya
çok üzgünüm ,ben o dönemi çok yoğun yaşarım ve 9 gün sürüyor
napcam ben yaa :18:
kızlar bu realselft ve makemeheal sayfalarındaki fotoğraflara ne diyosunuz? bazıları cok feci?
ok eklerim tabi ama nasıl silebileceğimide söyle :)))))Albümlere gir ordan yeni albüm oluştur seçenegini seç sonra sag köşede dosya seç var onu tıkla seçecegin fotografa tıkla birden fazla fotograf koyacaksan + işaretine bas fln seçtigin fotograflar altta sol köşede olmalı en son sag alt kösede bitir seçeenegini tıkliyorsun benide eklersen bakmak isterim
resimleri görmek isterseniz :)
karın germe ameliyatı olan evli arkadaşlarım :))) ne kadar süre sonra cinsel aktiviteye başladınız? doktor dikkat et karnını zorlama falan dedi ama iki ay kadar. bilemedim???
karın germe ameliyatı olan evli arkadaşlarım :))) ne kadar süre sonra cinsel aktiviteye başladınız? doktor dikkat et karnını zorlama falan dedi ama iki ay kadar. bilemedim???
bak bunu ben de merak ediyorummm :44:
sonuçta benim için ameliyat olmamın 3 nedeni var
1.aynaya bakarken mutlu olmak
2.bikini giyebilmek :)
3.cinselliği yaşarken vücudum konusunda neydim ne oldum dememek rahat olmak :)
aynen aynennn ayrıca eskiden içine girdiğim kıyafetleri tekrar giyebilmek de en büyük hayalim. bu yaz az kalsın cinnet geçirip hepsini atıyordum, her yerimden oluyor göbeğimden kasıyor bütün kıyafetler, kabus gibiydi insan 49 kiloya düşüp hala şişko hisseder mi o sinir zaten iştahıma vurdu 4ünü geri alıp sonra 2sini geri verdim. iyice yoyoya döndüm
arkadaşım seni ekledim listeme kabul edersen fotoğraf görebilirsin
Yoooooooooooo en güzeli benim kiiiii kafasını kırarım doktorun benden güzel yapsın dava açar paramı geri alırım
doktorunla konuştunmu bu durumu?
kimi doktorlar regl döneminde yapıyor, kimisi yapmıyor
kimisi sakıncalı kimisi faydalı buluyor ilginç
benim doktorum ameliyatım açısından sakınca görmemişti ama sonrası hastanede vs konforsuz olursun demişti
ben oldum bitti regl lim 2 gün sonra aml oldum
yaa aslında buna sen karar verirsin durumunu değerlendiripkarın germe ameliyatı olan evli arkadaşlarım :))) ne kadar süre sonra cinsel aktiviteye başladınız? doktor dikkat et karnını zorlama falan dedi ama iki ay kadar. bilemedim???