valla sizlerin dahada iyisi olsun inşlh duarım hep böyle olacak.limon valla çok güzel izin.bayıldım bayıldımmm arkadaşım aman nazar değmesin
resimleri görmek isterseniz :)
Yoooooooooooo en güzeli benim kiiiiikafasını kırarım doktorun benden güzel yapsın dava açar paramı geri alırım
Bilsen bilsen sen bilyorsundur diye düşünüyorumm aynuröz vardı forumda,çok üzülmüştüm onun durumuna.en son ercan beye göstermiştiniz sonucu ve ileride ameliyat olacaktı.ona ne oldu biliyor musun?Onu düşünüyorum ve merak ediyorum umarım şu anda mutludur
kızlar benim memelerimdeki dikişlerden ikisi koptu acaba bişey olur mu? Kısa olanlarda derinin içine girmiş sanki anlamadım bilgisi olanlar yazarsa iyi olur[MENTION][/MENTION]
fotoğrafını çekip doktoruna gönder bence
27gün oldu yaralar da kaynadı ama memebaşlarımda 5 er tane vardı ikisi koptu kopan yerine baktım tuzlabuz oldu sanki dr dikiş almiycam demişti. Kendi kendine eriyecek sanırım bunlar ne kadar sürede eriyorki bişey olmaz ins
canım kendiliğinden eriyen dikiştir bence onlar,o şekilde gidiyordur diye düşünüyorum.ama yarın doktoruna bir danış istersen
Dayanamadım sordum artık bisey olmaz rahat olun dedi bende ohhh çektim
sevindim cnm rahatlamana
evet bendekilerde eriyen dikiş tamamen temizlensede hafiflesek
kabuk kabuk olup dökülüyorlar
Dayanamadım sordum artık bisey olmaz rahat olun dedi bende ohhh çektim
iyi yapmışsın..sevindim sorun olmamasına.bu ameliyatlar beni paranoyak yaptı herşeyden evhamlanıp kuşkulanıyorum.benim hala bantlı izlerim pazartesi çıkacaklar tamamen artık o günden sonra habire yaralara kabuklara bakarım,inşallah kafayı yemem
Açıkçası ben bahsedilen yabancı siteleri hala takip ediyorum ve bence çok çok güzel sonuçlar var orda.Gün gün insanların süreçlerini takip edip kendinle kıyaslayabilmek bence çok faydalı.Keşke bende böyle olsam dedirten çok sonuç var.Ve bence en güzeli insanların mutluluğu..Biizim hiç beğenmediğimiz sonuçtan çok mutlu olan ve o mutluluğu paylaşıp destek olan insanlar var.Haklılar da!Çünkü çoğunun sonucu eski hallerine göre çok ama çok güzel.
tabiki de kıyaslamak güzel.çok güzel sonuçlar da var katılıyorum.kötü sonuçlar da var bunu da göz ardı etmemek lazım.söylemek istediğim biz kadınlar hep daha güzelini istiyoruz elimizdekiyle mutlu olmuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?