Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yoooooooooooo en güzeli benim kiiiii kafasını kırarım doktorun benden güzel yapsın dava açar paramı geri alırım

Bilsen bilsen sen bilyorsundur diye düşünüyorumm aynuröz vardı forumda,çok üzülmüştüm onun durumuna.en son ercan beye göstermiştiniz sonucu ve ileride ameliyat olacaktı.ona ne oldu biliyor musun?Onu düşünüyorum ve merak ediyorum umarım şu anda mutludur

aynuroz'u ben de merak ediyorum çok, inşallah düzelmiştir ve mutludur şu anda

kızlar benim memelerimdeki dikişlerden ikisi koptu acaba bişey olur mu? Kısa olanlarda derinin içine girmiş sanki anlamadım bilgisi olanlar yazarsa iyi olur[MENTION][/MENTION]

canım kendiliğinden eriyen dikiştir bence onlar,o şekilde gidiyordur diye düşünüyorum.ama yarın doktoruna bir danış istersen

sevindim cnm rahatlamana
evet bendekilerde eriyen dikiş tamamen temizlensede hafiflesek
kabuk kabuk olup dökülüyorlar

Evet derinin üzerinde kalan yerler sertti kopunca şaşırdım yara olan yere temas eden kısımdan koptu ve ufaladım toz gibi oldu bi an korktum acaba vakti geldi mi gelmedi mi gibisinden içim rahatladı. Senin kabuklanmaların mı oluyor cnm üzerinde minik bantlardan vardı çıkarttın mı

Dayanamadım sordum artık bisey olmaz rahat olun dedi bende ohhh çektim

iyi yapmışsın..sevindim sorun olmamasına.bu ameliyatlar beni paranoyak yaptı herşeyden evhamlanıp kuşkulanıyorum.benim hala bantlı izlerim pazartesi çıkacaklar tamamen artık o günden sonra habire yaralara kabuklara bakarım,inşallah kafayı yemem

Bantlı olmaları çok iyi aslında göremiyoruz onlarda iyilesip gidiyo. Bantlar çıktı benim ilk kabuk vardı duşa girdim hepsi gitti zaten iyilesmis kabuk kendini bırakmıştı. Ama normalde vücudumuzun herhangibiryerindeki yaraların kabugu gibi degildi sert degil yumuşaktı farkliydı anliycan. Bidaha kabuk fln olmadı. Banttan sonra iki gün therramiycin sürdüm sonra iz kremine geçtim. Haliyle günde birkaçkez yıka kurula sür görüyorsun biraz zahmetli oluyo ama sürüyoruz bakalım.

eşimden iyi haber geldi, bir aksilik olmazsa (allahım nolur olmasınnn) 10-15 gün içinde görüşmeye gidebileceğim, heyecan bastı yemin ederim :18:

son 11 gün kaldı.realselfteki karınları görünce ,allahım çılgınlık mı gereksiz bir ameliyat mı diye düşünmüyor değilim ama...yine de çok istiyorum.heycanlıyım ve korkuyorum

Açıkçası ben bahsedilen yabancı siteleri hala takip ediyorum ve bence çok çok güzel sonuçlar var orda.Gün gün insanların süreçlerini takip edip kendinle kıyaslayabilmek bence çok faydalı.Keşke bende böyle olsam dedirten çok sonuç var.Ve bence en güzeli insanların mutluluğu..Biizim hiç beğenmediğimiz sonuçtan çok mutlu olan ve o mutluluğu paylaşıp destek olan insanlar var.Haklılar da!Çünkü çoğunun sonucu eski hallerine göre çok ama çok güzel.

tabiki de kıyaslamak güzel.çok güzel sonuçlar da var katılıyorum.kötü sonuçlar da var bunu da göz ardı etmemek lazım.söylemek istediğim biz kadınlar hep daha güzelini istiyoruz elimizdekiyle mutlu olmuyoruz.

orası öyle..benim kalça kemiklerim geniş yapı olarak..onların üstündeki çıkıntılar sinirimi bozdu mesela az önce :) umarım o kısımlarda şişliktir! galiba en önemli şey insanın kendini sevip kabullenmesi..bu bir süreç.ameliyattan önce seviyor muydum bilmiyorum şimdi içinde bilmiyorum.ama içinde olduğumuz bedeni sevip kabullenmeyi öğrenmemiz lazım,yada benim lazım şimdi herkes için konuşmayayım :)

şöyle de bir durum var..yaptırdığımız ameliyatlr hep maddi güç isteyen şeyler.bazen düşünüyorum ya imkanım olmasaydı?eski halim gibi kalsaydım?o zaman sevilmeye değer değil miydim,kendime ayıp ediyorum,haksızlık ediyorum.ama malesef günümüz koşullarının insana getirdiği şey bu herhalde.kendimden çok şikayetçiyim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…