Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bende görebilirmiyim şuan kendi dikişlerime bakıyorum üstünde davul gibi gerilmiş bir göbekçik var

aynı şişlik bende de var üstelik ben 21.günümdeyim..bu ameliyatın çoğu kişiide gösterdiği etki bu arkadaşım..uzunca bir süre oluyormuş ödem,bende geçsin diye bekliyorum.

İhtiyaci var cnm bulug çaginda 110 kilo oldu memeler kocamandi zayıfladı bu seferde karınla meme gitti sanki birsuru çocuk dogurdu ama evli degil ilerde evlenirse nasil olcak ki gebelik fln engel olmaz mi

Bence çok gerekli değilse olmasın evlenince çocuk olunca ya gene karnı çok kötü olursa 2.karın germe için TV deki doktor literatürde örnekleri var ama dokular yapışık olduğu için doktor açısından ameliyat daha zor dedi gerdirecek deri kalmaz bence sonra hep sarkık bi karınla yaşar ama kendine güveni yok diyosun bu da kötü bi de hamileliğinde dikkat ederse çok deforme olmayabilir zor bir karar gerçekten çok kötüyse olsun bence.

bende görebilirmiyim şuan kendi dikişlerime bakıyorum üstünde davul gibi gerilmiş bir göbekçik var

bence hiç canını sıkma normaldir
benim ilk günlerimdeki yazılarımı okusan :) tam depresyondaydım
dikişler bacağımı çekiyor sanki gerilmekten yürüyemiyorum felç kaldım sandım
direnler her yanıma batıyo acıtıyo
ama 3 haftanın sonunda anladımki bu ameliyattın, göğüste dahil ameliyatların sonu sabır gerektiriyormuş
öyle kolay değilmiş güzel olmak :)))
benimde göğsümde halen ödem şişlik var sabrediyorum
karnımda ciddi kas ayrılması vardı hamilelik kaynaklı, onları birleştirip diktiler öksürmek şimdi bile biraz sıkıntılı canım acıyor
58 kg ile hamile kalıp 81 ile doğuma gidersem böyle oluyomuş :)

hmm tskr ederm bılgıler ıcın..tabı ya baska krem verır belkı almayalım baska bısey.bardak ve pıpet yazdm lısteye :)

aa ben havluyu unuttum bak iyiki yazmışsın.bu arada terlik alcam ama hastaneye uygun bir şey bulamadım kızlar hep topuklu var

kremleri şimdiden alma arkadaşım dr yazacak ne de olsa o zaman bakarsın.belki farklı bir şeyler fln söyler.

içinin rahat etmesi için doktorunla konuş istersen
ama kendimden biliyorum ilk bir hafta ameliyat olduğuma lanet ettim ve kesin birşeyler yanlış gitti ameliyatta diye düşünmeye başladım.
hepsi geçiyor
tuvalete gidip gelince bütün enerjim bitiyordu anında yoruluyordum, benki normalde 5 dk oturan insan değilim çok gücüme gitti bu durum.
ama düşünkü koca amaliyatlar geçirdik, adı estetik sonuçta kesip biçiyorlar :)
ben günde birkaç defa doktorumu ve asistanını taciz ediyordum sağolsunlar bir kere of demediler hep ilgiyle anlayışla cevapladılar.
ödemde, ağrıda, şişlikte, normal...
şimdi bilmiş bilmiş konuşuyorum iyiki 2 hafta önce tanışmadık hayata küserdin benim yüzümden :)))

ben kullanmıyorum hiçbirşey..vucutta eksiklik yoksa bence gerek yok fazlası atılıyor zaten..ama yabancı forumlardakiler c vitamini kullanıyorlar.

dr vermiyor yani öylemi...hani kesi yeri hızlıca toparlansın diye verirler gibi düşündüm ben...ben sigara içtiğim için c vitaminini sürekli kullanıyorum zaten.amlyttan sonrada faydası olacağına inanıyorum.aynı şekilde b vitaminide.
listeyi şimdiden hazırladım.yarın eksiklerimi tamamlıycam inşaalah :)

aldığım hiç birşeyi kullanmadım :)
havlu zaten hastanedde banyoda kağıt havlu var
terlik kendiminkileri giyip taşıyacak gücüm olmadı hastanenin bez terliklerini giydim
kitap makyaj malzemesi falan götürmüştüm sanki tatildeyim :) elimi sürmedim
yiyecek içecek vs zaten hastanede var
birtek ikinci gün hastane önlüğünü çıkarıp gecelik giydim o da sonda çıktığı için
eve bile gecelik ve bez terlik sabahlıkla döndüm
beni örnek almayın tabi :)

mersiiii şeker dukanda ki azmine hayranım irade süpeeeeerrr amma sigara da ıhhhh sınıfta kaldın

gelirim kısmetse öksürdüğünde sigara vereceğim sana ameliyat sonrası rahatlatır:))))))))))))))

ahahhaa sözmüüü
hastane odasında yakar içerim sonrada beni sedyeyle şutlarlar :)

Son düzenleme:

aa evet valla ben nerdeyse vaz geçiyordum senin mesajları okudukça ben napıyorum ya değermi fln diyordum :)
ama şimdi fotoğrafını da görünce değermiş dedim be

haklısın canım ama ben belki amlyt sonrası istanbulda kalabilirim dr a hastaneye yakın olmak istiyorum
sanki öyle daha rahat olacakmışım gibi geliyor.hoş onuda nasıl yapacağımı bilemiyorum ya :44:

kızlar ben regl olmadım hala bu durum çok canımı sıkıyor

hangi hastane doktor?
aml tarihi ne zamandı, regl en son tarihin?
ben regl e göre ayarladım.

aynı şişlik bende de var üstelik ben 21.günümdeyim..bu ameliyatın çoğu kişiide gösterdiği etki bu arkadaşım..uzunca bir süre oluyormuş ödem,bende geçsin diye bekliyorum.

bugün doktorumla konuştum lasix diye bir ilaç almamı söyledi bir kaç güne biraz rahatlarım inşallah

haklısın arkadaşım sabretmekten başka çaremiz yok benim sorunumda seninki gibiydi karın kaslarım ayrılmıştı kaslarım toparlandı bende 59 kilodan 98 kiloya kadar çıktım 6 kere tüp bebek tedavisi ikide doğum karnım çarşamba pazarına dönmüştü:))toplanmasının zamanı gelmişti

yok canım vermedi benim doktorum bana bir vitamin.ama yabancılar çılgınlar gibi içiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…