fotoğraf ekledim
bende görebilirmiyim şuan kendi dikişlerime bakıyorum üstünde davul gibi gerilmiş bir göbekçik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotoğraf ekledim
bende görebilirmiyim şuan kendi dikişlerime bakıyorum üstünde davul gibi gerilmiş bir göbekçik var
İhtiyaci var cnm bulug çaginda 110 kilo oldu memeler kocamandi zayıfladı bu seferde karınla meme gitti sanki birsuru çocuk dogurdu ama evli degil ilerde evlenirse nasil olcak ki gebelik fln engel olmaz mi
Pipet bardak alın iz kremini almayın bence size ne önerdiyse onu kullanacaksınız. Kremlerde pahalı bantlarda. Kremi recete ile aldım. Bantın küçügüne 70tl verdim büyügüde 240tl karın için kullanılıyomuş.
pıjamam gecelıgım terlıgım sabahlıgım patık havlu vs..bılmıorum herkes aynı mı oluo ama ben amelıyattan cıktgımda donarak tıtreyerek uyanıorum...bıde su ız kremlerı ıste evde bulunsn alıyımda..baska ne goturmem gerek bılmıorum bu gıttıgımde sorcam dra..benımde 21 ocak salı buyuk gun :)
canım bende bir anormallik var heralde ilk üç gün felakettim sonrasında çok iyi hissettim kendimi yavaş yavaş kendim kalkıp gezmeye başladım ama bu ödemden nefes alamaz durumdayım çok geziyorum ve otruruyorum ondanmı oldu acaba ödem anlamış değilim
ben kullanmıyorum hiçbirşey..vucutta eksiklik yoksa bence gerek yok fazlası atılıyor zaten..ama yabancı forumlardakiler c vitamini kullanıyorlar.
aa ben havluyu unuttum bak iyiki yazmışsın.bu arada terlik alcam ama hastaneye uygun bir şey bulamadım kızlar hep topuklu var
kremleri şimdiden alma arkadaşım dr yazacak ne de olsa o zaman bakarsın.belki farklı bir şeyler fln söyler.
mersiiii şeker dukanda ki azmine hayranım irade süpeeeeerrr amma sigara da ıhhhh sınıfta kaldın
gelirim kısmetse öksürdüğünde sigara vereceğim sana ameliyat sonrası rahatlatır:))))))))))))))
mersiiii şeker dukanda ki azmine hayranım irade süpeeeeerrr amma sigara da ıhhhh sınıfta kaldın
gelirim kısmetse öksürdüğünde sigara vereceğim sana ameliyat sonrası rahatlatır:))))))))))))))
içinin rahat etmesi için doktorunla konuş istersen
ama kendimden biliyorum ilk bir hafta ameliyat olduğuma lanet ettim ve kesin birşeyler yanlış gitti ameliyatta diye düşünmeye başladım.
hepsi geçiyor
tuvalete gidip gelince bütün enerjim bitiyordu anında yoruluyordum, benki normalde 5 dk oturan insan değilim çok gücüme gitti bu durum.
ama düşünkü koca amaliyatlar geçirdik, adı estetik sonuçta kesip biçiyorlar :)
ben günde birkaç defa doktorumu ve asistanını taciz ediyordum sağolsunlar bir kere of demediler hep ilgiyle anlayışla cevapladılar.
ödemde, ağrıda, şişlikte, normal...
şimdi bilmiş bilmiş konuşuyorum iyiki 2 hafta önce tanışmadık hayata küserdin benim yüzümden :)))
aldığım hiç birşeyi kullanmadım :)
havlu zaten hastanedde banyoda kağıt havlu var
terlik kendiminkileri giyip taşıyacak gücüm olmadı hastanenin bez terliklerini giydim
kitap makyaj malzemesi falan götürmüştüm sanki tatildeyim :) elimi sürmedim
yiyecek içecek vs zaten hastanede var
birtek ikinci gün hastane önlüğünü çıkarıp gecelik giydim o da sonda çıktığı için
eve bile gecelik ve bez terlik sabahlıkla döndüm
beni örnek almayın tabi :)
ekledim seni kabul edersen görebilirsin
haklısın canım ama ben belki amlyt sonrası istanbulda kalabilirim dr a hastaneye yakın olmak istiyorum
sanki öyle daha rahat olacakmışım gibi geliyor.hoş onuda nasıl yapacağımı bilemiyorum ya :44:
kızlar ben regl olmadım hala bu durum çok canımı sıkıyor
aynı şişlik bende de var üstelik ben 21.günümdeyim..bu ameliyatın çoğu kişiide gösterdiği etki bu arkadaşım..uzunca bir süre oluyormuş ödem,bende geçsin diye bekliyorum.
haklısın arkadaşım sabretmekten başka çaremiz yok benim sorunumda seninki gibiydi karın kaslarım ayrılmıştı kaslarım toparlandı bende 59 kilodan 98 kiloya kadar çıktım 6 kere tüp bebek tedavisi ikide doğum karnım çarşamba pazarına dönmüştü:))toplanmasının zamanı gelmiştibence hiç canını sıkma normaldir
benim ilk günlerimdeki yazılarımı okusan :) tam depresyondaydım
dikişler bacağımı çekiyor sanki gerilmekten yürüyemiyorum felç kaldım sandım
direnler her yanıma batıyo acıtıyo
ama 3 haftanın sonunda anladımki bu ameliyattın, göğüste dahil ameliyatların sonu sabır gerektiriyormuş
öyle kolay değilmiş güzel olmak :)))
benimde göğsümde halen ödem şişlik var sabrediyorum
karnımda ciddi kas ayrılması vardı hamilelik kaynaklı, onları birleştirip diktiler öksürmek şimdi bile biraz sıkıntılı canım acıyor
58 kg ile hamile kalıp 81 ile doğuma gidersem böyle oluyomuş :)
aa evet valla ben nerdeyse vaz geçiyordum senin mesajları okudukça ben napıyorum ya değermi fln diyordum :)
ama şimdi fotoğrafını da görünce değermiş dedim be
dr vermiyor yani öylemi...hani kesi yeri hızlıca toparlansın diye verirler gibi düşündüm ben...ben sigara içtiğim için c vitaminini sürekli kullanıyorum zaten.amlyttan sonrada faydası olacağına inanıyorum.aynı şekilde b vitaminide.
listeyi şimdiden hazırladım.yarın eksiklerimi tamamlıycam inşaalah :)