yok canım vermedi benim doktorum bana bir vitamin.ama yabancılar çılgınlar gibi içiyo :)
hangi hastane doktor?
aml tarihi ne zamandı, regl en son tarihin?
ben regl e göre ayarladım.
bana verdi. aml sonrası ilaç ve vit. hastanede başladı. taburcu olurken reçete verdiler. ağrı kesici, antibiyotik, 2 de vitamin biri toz asist digeri suda eriyen tabletlerden. hatta aml sonrası daha tam ayılıp gözümü açmamışken vitaminleri içiriyorlardı.
bilmiyorum ki herkesin sistemi farklı demek ki,ya da benim için gerek duymadılar belkide bilmiyorum
nasıl sormuşum deli gibi :)
mahkemedeyiz sanki :)
nasıl sormuşum deli gibi :)
mahkemedeyiz sanki :)
fotoğraf ekledim
hahahah senin doktor hastane hangileriydi bu arada ben de seni merak ettim bak şimdi
yeditepe üniv.hast. doç.dr.can çınar
istanbul
bugün doktorumla konuştum lasix diye bir ilaç almamı söyledi bir kaç güne biraz rahatlarım inşallah
ıdrar sokturucu o sanırım..odem atmak ıcın mıymıs?
hangi hastane doktor?
bence sen vaz geç muhteşem karnın var ne gereği var ameliyata
kızlar bu realselft ve makemeheal sayfalarındaki fotoğraflara ne diyosunuz? bazıları cok feci?
hangi hastane doktor?
kızlar bu realselft ve makemeheal sayfalarındaki fotoğraflara ne diyosunuz? bazıları cok feci?
sen geç dalganı jeles hanım benim fotoğrafları görünce aa seninkini daha güzel yapmış diyceksin
Frogola takılma onlara cidden çok kötülersen k.k da gördüklerine bak ayyyy rahatlayın hadi panic jeloyu geçtiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?