• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

yok canım vermedi benim doktorum bana bir vitamin.ama yabancılar çılgınlar gibi içiyo :)

bana verdi. aml sonrası ilaç ve vit. hastanede başladı. taburcu olurken reçete verdiler. ağrı kesici, antibiyotik, 2 de vitamin biri toz asist digeri suda eriyen tabletlerden. hatta aml sonrası daha tam ayılıp gözümü açmamışken vitaminleri içiriyorlardı.

bana verdi. aml sonrası ilaç ve vit. hastanede başladı. taburcu olurken reçete verdiler. ağrı kesici, antibiyotik, 2 de vitamin biri toz asist digeri suda eriyen tabletlerden. hatta aml sonrası daha tam ayılıp gözümü açmamışken vitaminleri içiriyorlardı.

bilmiyorum ki herkesin sistemi farklı demek ki,ya da benim için gerek duymadılar belkide bilmiyorum

Ameliyat olacak arkadaslar yanlarına omuzları örtecek şal alın, çorap alın. Yedek çamaşır, ped, yedek pijama önden dügmeli, pipet, kaşık, atıştırmalık bişeyler alın gerçi ben yiyemedim burun girince işin içine siz alın kek fln. Aklıma gelirse tekrar yazarim.

hangi hastane doktor?
aml tarihi ne zamandı, regl en son tarihin?
ben regl e göre ayarladım.

önümüzdeki hafta inş..
regl 4 gün gecikti
bende öyle ayarlamıştım güya :(
çok üzgünüm ,ben o dönemi çok yoğun yaşarım ve 9 gün sürüyor :43:
napcam ben yaa :18:

Son düzenleme:
kızlar bu realselft ve makemeheal sayfalarındaki fotoğraflara ne diyosunuz? bazıları cok feci?

ben bir şey diyemiyorum
bir kaç hafta evvel gördüğüm bir fotoğrafla alt üst olmuştum.çok etkiledi beni.kadının karnı tamamen açılmıştı :(
içi görünüyordu yaa yok böyle bir şey :43:

hangi hastane doktor?
aml tarihi ne zamandı, regl en son tarihin?
ben regl e göre ayarladım.

önümüzdeki hafta inş..
regl 4 gün gecikti
bende öyle ayarlamıştım güya :(
çok üzgünüm ,ben o dönemi çok yoğun yaşarım ve 9 gün sürüyor :43:
napcam ben yaa :18:

Son düzenleme:
Back