Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sizin işleminiz neydi bilmiyorum kusura bakmayın şunu sormak istiyorum karın germe zor mu süreci nasıl?

bir soru ancak bu kadar net sorulur :)

ve ancak bu kadar net cevap verilir :)
harikasınız

sorma yaaaa bende yazınca diyorum (bu ne yaaaa diye:))) yaş 43. iki çocuk dağıldım tabi toparlanma çalışmaları...karın germe mucize gibi ihtiyacı varsa vede istiyorsa düşünsün bence

arkadaşım bende 3 çocuk sen beni görmeye muhakkak gel ve dağılma neymiş gör

kızlar ameliyat sonrası vitamin kullandınızmı?
varsa hangi vitaminler öneriliyor bilgi verirseniiz sevinirim
şimdiden hazırlıklarımı yapmak istiyorum da :)) :86:

Nykie bu mesajı atlamışım benim doktor silikon bant kullandırıyor bazende krem bazen ikisini de...silikon bantı yapıştırıp 4.5.günde yeniliyordum ben evet göğüslere de taktım ben zahmetli o işlemlerde eşte destek aldım o kesti bantları o yapıştırdı

bir soru ancak bu kadar net sorulur :)

ve ancak bu kadar net cevap verilir :)
harikasınız

arkadaşım bende 3 çocuk sen beni görmeye muhakkak gel ve dağılma neymiş gör

mersiiii şeker dukanda ki azmine hayranım irade süpeeeeerrr amma sigara da ıhhhh sınıfta kaldın

gelirim kısmetse öksürdüğünde sigara vereceğim sana ameliyat sonrası rahatlatır:))))))))))))))

Son düzenleme:
Neler alacaksın smyylmz yazarsan ben de alayım. 10 12 de giricem ben de aml ta, hazırlanayım.

pıjamam gecelıgım terlıgım sabahlıgım patık havlu vs..bılmıorum herkes aynı mı oluo ama ben amelıyattan cıktgımda donarak tıtreyerek uyanıorum...bıde su ız kremlerı ıste evde bulunsn alıyımda..baska ne goturmem gerek bılmıorum bu gıttıgımde sorcam dra..benımde 21 ocak salı buyuk gun :)

bende bant takayım diyorum.o kadar şey yaşadık bant zahmetli olsa da sonuca değer sanırım :) kremden de alıp çatlaklarıma sürmeyi düşünürum belki bi faydası dokunur en kötü ihtimal nemlendirir

bugün benim 3.haftam..son iki gündür yanlarımbi tuhaf şişti.şişlikler inse..ama sabır daha epey yolu var

kızlar ameliyat sonrası vitamin kullandınızmı?
varsa hangi vitaminler öneriliyor bilgi verirseniiz sevinirim
şimdiden hazırlıklarımı yapmak istiyorum da :)) :86:

ben kullanmıyorum hiçbirşey..vucutta eksiklik yoksa bence gerek yok fazlası atılıyor zaten..ama yabancı forumlardakiler c vitamini kullanıyorlar.

Hepimize Allah kolaylık versin.

kızlar merhaba perşembe günü göğüs küçültme karın germe ve burun ameliyatı oldum dünden beri çok fazla şiştim ödemden hareket edemiyorum sizdede böyle oldumu olduysa ne yapmamı önerirsiniz bana

merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun. rahat ol hepsi normal. bende 7 kasımda oldum. hepsi geçiyor. ilk bir hafta yattığım yerden yardımsız kalkamıyordum, yürürken L şeklinde idim. 1/2 saat dinlen 10/15 dk yürüyüş yap. kendini zorlama. sabır :)))

çok geçmiş olsun üç ameliyat birden süper nasılsın zor oldu mu üçü birden
ödem çayı vermişti benim doktorum sen kendi doktoruna da bir sor istersen nerede kime oldun ameliyatını

Pipet bardak alın iz kremini almayın bence size ne önerdiyse onu kullanacaksınız. Kremlerde pahalı bantlarda. Kremi recete ile aldım. Bantın küçügüne 70tl verdim büyügüde 240tl karın için kullanılıyomuş.

Bana sadece agrı kesici kullanmmı önerdi dr ödem attırdıgı için. Yürürseniz vücut çok çabuk atıyo ödemleri. Tuzluda yemeyin. Yeşil çayda içebilirsin.

canım bende bir anormallik var heralde ilk üç gün felakettim sonrasında çok iyi hissettim kendimi yavaş yavaş kendim kalkıp gezmeye başladım ama bu ödemden nefes alamaz durumdayım çok geziyorum ve otruruyorum ondanmı oldu acaba ödem anlamış değilim

çok geçmiş olsun üç ameliyat birden süper nasılsın zor oldu mu üçü birden
ödem çayı vermişti benim doktorum sen kendi doktoruna da bir sor istersen nerede kime oldun ameliyatını

valla arkadaşım kolay olduğunu söyleyemiycem biraz zordu ama bunu sıraya koyupta yapamazdım birkerede kurtulmak istedim ilk üç gün kelimenin tek anlamıyla felaketti ama sonrasında hızlı toparlamaya başladım birazda psikolojik olarak ben kendime 1 hafta izin vermiştim kendimi öyle şartladım yani onunda etkisi var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…