Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Topiğin gece bekçileri yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum....yeni olacak arkadaşlara da az panik yapın diyorum

hele ben dimi tam panik ataklı

ahahahahaha çok güldürdün beni bak maşallahı bana çok yazdırdım ben sana

ahahhaaa :)

meme başlığına geçtim jelesec çok ıssıız sessizz niye öyle orası?

hele ben dimi tam panik ataklı

ahahhaaa :)

meme başlığına geçtim jelesec çok ıssıız sessizz niye öyle orası?

aslında o başlık bizim gurup varken hergün adrenalin olurdu bakma şimdi ıssızlaştı biz geyiğe daldık sonra tellere geçtik paylaşım azaldı

aslında o başlık bizim gurup varken hergün adrenalin olurdu bakma şimdi ıssızlaştı biz geyiğe daldık sonra tellere geçtik paylaşım azaldı

aa evet haklısın.
biz bu gün konuşamadık pskoloğuummm :)
ya jelesec yakında benden terapi üzreti istermisin diye düşünmüyorum değil

meme başlığına ben de bakıyorum, ama henüz en baştan başlayamadım, henüz cesaretimi toparlayamadım bu süreç için

onu sonraya bıraktım ben şu karın kabusumdan bi kurtulayım sonraver elini memeler :)

vallahi bende de bi boşluk oluştu konuşmadık ya bak es geçmeyelim biliyon dukanda her an sana aloooooooooooo diyeceğim sırayla

nldglp arkadaşlık isteğini kabul ettiyse onun profiline gir.ekranın solunda alt taraflarda albümü olacak ona bak görürsün

cnm albüme bakınca görürsün.ö.m gerek yok

17 tane fotoğraf olan bir albüme baktım sanırım onun resimleri gayet başarılı fakat o izler duracakmı geçecekmi ve bi kaç bişey daha oradan yoruma yazdım gerçi maşallahh demeyide unutmadım

17 tane fotoğraf olan bir albüme baktım sanırım onun resimleri gayet başarılı fakat o izler duracakmı geçecekmi ve bi kaç bişey daha oradan yoruma yazdım gerçi maşallahh demeyide unutmadım

izlerin geçmesi hem teknik hemde kişinin yara iyileşmesi ile ilgili elenor nlglpdenin memesinde hiç iz yok ama uzun zaman oldu 2.sene kadar resimler ameliyat sonrası erken dönem karında ortaya yerinde var izleri reelde görüştüğüm arkadaşım

son fotoğrafında izler belli belirsiz.
valla ben o ize razıyım çünkü karnım çok sarkık.ayrıca şu an zaten bende iz var (sezeryan izi)sadece biraz daha uzayacak ki kenarlar çok belli olmuyormuş zamanla

Ben zaten manyak takıntılıyım yaaaa beni mutlu etmeyen ilk estetik deneyeyim den sonra dahada takıntılı olmuştum habire didikledim adam beni ameliyat etmeyecekti aslında hasta buuuuuu diye

hahaha yok bee neler görmüştür o adam seninki ne, soracaksın tabi ayrıca aaa bunlar mühim işler vucudumuzu etkileyecek kırk kere yaptırılmaz ki allasen :)

ewet bende pur dıkkat ızledım o kısma ınanmadım reklam kokuodu bellı :))yanı sen normalsın bence :)) ama oncesı ve sonrası halı muhtesemdı..
dikkat ettin mi alttaki dikişini hiç göstermediler pantolandan biraz gözükür gibi oldu sunucu düzeltti tek göbeğin gözüktüğü zaman muhteşem önemli olan alttaki izin iyi iyileşmesi ben 4-5 gündür dermatix sigel süruyorum kabukların düştü gibi daha iyi gözüküyor şu an bunu da paylaşayım dedim bu krem işe yarayacak gibi ameliyat olanlara tavsiye ederim

ewet ewet gostermedıler..yazdm lısteye amelıyat oluyum hemen alcam hepsını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…