- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Topiğin gece bekçileriyeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum....yeni olacak arkadaşlara da az panik yapın diyorum
ahahahahaha çok güldürdün beni bakmaşallahı bana çok yazdırdım ben sana
hele ben dimi tam panik ataklı
ahahhaaa :)
meme başlığına geçtim jelesec çok ıssıız sessizz niye öyle orası?
hele ben dimi tam panik ataklı
ahahhaaa :)
meme başlığına geçtim jelesec çok ıssıız sessizz niye öyle orası?
meme başlığına ben de bakıyorum, ama henüz en baştan başlayamadım, henüz cesaretimi toparlayamadım bu süreç için
aslında o başlık bizim gurup varken hergün adrenalin olurdubakma şimdi ıssızlaştı biz geyiğe daldık sonra tellere geçtik paylaşım azaldı
meme başlığına ben de bakıyorum, ama henüz en baştan başlayamadım, henüz cesaretimi toparlayamadım bu süreç için
meme başlığı da jelodan sonra coşmuştuadrenalin,polemik,gülmece,buluşmalar orada başladık ilk yazmaya
aa evet haklısın.
biz bu gün konuşamadık pskoloğuummm :)
ya jelesec yakında benden terapi üzreti istermisin diye düşünmüyorum değil
onu sonraya bıraktım ben şu karın kabusumdan bi kurtulayım sonraver elini memeler :)
vallahi bende de bi boşluk oluştu konuşmadık yabak es geçmeyelim biliyon dukanda her an sana aloooooooooooo diyeceğim sırayla
aa ben orayı okumadım benim okuduğum farklıydı
senin bahsettiğinide bulayım hemen
geçmeyiz Allahın izni ile.senin hakkını nasıl öderim ben arkadaşım tüm dileklerin gerçekleşsin diyorum
al bacım yorulma ben ortalara gelmeden damladım başlığa bak jelo ve tayfası nasıl tanışmış
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...liyati-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim.html
nldglp arkadaşlık isteğini kabul ettiyse onun profiline gir.ekranın solunda alt taraflarda albümü olacak ona bak görürsün
cnm albüme bakınca görürsün.ö.m gerek yok
17 tane fotoğraf olan bir albüme baktım sanırım onun resimleri gayet başarılı fakat o izler duracakmı geçecekmi ve bi kaç bişey daha oradan yoruma yazdım gerçi maşallahh demeyide unutmadım
17 tane fotoğraf olan bir albüme baktım sanırım onun resimleri gayet başarılı fakat o izler duracakmı geçecekmi ve bi kaç bişey daha oradan yoruma yazdım gerçi maşallahh demeyide unutmadım
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...liyati-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim.html
ayyyyyyyyyyy koptum 478.sayfada girmişim ne panic ne panicccccccccccc
gördüm seniiii :) şimdiki bennn
Ben zaten manyak takıntılıyım yaaaabeni mutlu etmeyen ilk estetik deneyeyim den sonra dahada takıntılı olmuştum habire didikledim adam beni ameliyat etmeyecekti aslında hasta buuuuuu diye
dikkat ettin mi alttaki dikişini hiç göstermediler pantolandan biraz gözükür gibi oldu sunucu düzeltti tek göbeğin gözüktüğü zaman muhteşem önemli olan alttaki izin iyi iyileşmesi ben 4-5 gündür dermatix sigel süruyorum kabukların düştü gibi daha iyi gözüküyor şu an bunu da paylaşayım dedim bu krem işe yarayacak gibi ameliyat olanlara tavsiye ederimewet bende pur dıkkat ızledım o kısma ınanmadım reklam kokuodu bellı :))yanı sen normalsın bence :)) ama oncesı ve sonrası halı muhtesemdı..
dikkat ettin mi alttaki dikişini hiç göstermediler pantolandan biraz gözükür gibi oldu sunucu düzeltti tek göbeğin gözüktüğü zaman muhteşem önemli olan alttaki izin iyi iyileşmesi ben 4-5 gündür dermatix sigel süruyorum kabukların düştü gibi daha iyi gözüküyor şu an bunu da paylaşayım dedim bu krem işe yarayacak gibi ameliyat olanlara tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?