Merhaba arkadaşlar... Az önce eve geldim nihayet :) ameliyatım 4.5 saat sürdü.geceyi yarı uyur yarı uynık geçirdim ağrı kesici verdikleri için ilk gece yoğun ağrı hissetmedim. İlk ayağa kalkış sezeryandan kolaydı...
Kızlar gerginlik ten yeni çatlaklar oluşur mu bu gün karnım yumuşak göbeğimin altında çatlaklar var gibi gerçekten bu olabilir mi yeniden çatlar mı
Galiba çatlamış bu kadar eziyetten sonra başa dönmek o kadar üzücü ki bundan kimse bahsetmemişti ben herkesi uyarim nemli tutun bana gelince şu anda üzüntümden ölüyorum.
sağol canım ağladım valla galiba bu benim kaderim kurtulamayscağım bio oili ben de duydum denetim artık.Canım hiç üzüntüden ölme..öncelikle belirteyim benim ameliyattan sonra çatlaklarım gitmedi hala çatlak,o nedenle bence şanslısın kendini sakın üzme!
ikincisi yeni çatlakların çözümü var..yeni olduysa kırmızıdır rengi,benim okuduğum kırmızı renkli çatlaklara bio-oil kullanırsan tamamen yok oluyorlar.bence denemelisin!birde kullandığın iz kremini kullanabilirsin ama bunu doktoruna danışıp sür canım.ama bio-oil çok etkiliymiş yeni çatlaklara..
benim çatlaklarım beyaz ve bildiğim kadarıyla bi çaresi yok,boydan boya karnımdalar..sakın üzme kendini!
sağol canım ağladım valla galiba bu benim kaderim kurtulamayscağım bio oili ben de duydum denetim artık.
keşke seninki gibi eskiden kalanlar olsa üzülmezdim ama tam düzelmişken yeniden olması beni yıktı ben de böyle bi şey okumuştum ama olacağı hiç aklıma gelmemişti keşke nemli tutsaydım demekten kendimi alamıyorum demek ki derim çok dayanıksız dayanıklı olsa bu ameliyatı olmazdım zaten yeni ameliyat olanlar ve olacaklar bu konuyu doktorunuzla sorun ve tedbir alın çok üzücü oluyor çünkü.dene,üzme kendini..ben ne yapayım!! Sıkma kendini,üzülme..bio-oil pahalıda değilmiş bence hemen al..birde karnına bebek yağı filan sür istersen,nemlendir ki yenileri olmasın..çok güzel olmuşsun hiç kendini
Benim eski çatlakların inceydi göbeğinin üstünde de vardı galiba bu çatlaklar gözükmeyenler ilk zamanlar çok gergin olduğu için gözüme batmıyodu çünkü 11-12 günlükken bi resim çekmiştim iyice büyütüp inceledim onda da var şu anda tam emin olamıyorum yani yeni çatlak mı değil mi tam cama dönüp ışıkta bakınca gözüküyolar arkamı dönünce pek yoklar bunlar eski galiba inşallah öyledir yeniden çatlayacam diye çok korkuyorum bi resim daha çekip atacan siz de kıyaslarsınız
Benim eski çatlakların inceydi göbeğinin üstünde de vardı galiba bu çatlaklar gözükmeyenler ilk zamanlar çok gergin olduğu için gözüme batmıyodu çünkü 11-12 günlükken bi resim çekmiştim iyice büyütüp inceledim onda da var şu anda tam emin olamıyorum yani yeni çatlak mı değil mi tam cama dönüp ışıkta bakınca gözüküyolar arkamı dönünce pek yoklar bunlar eski galiba inşallah öyledir yeniden çatlayacam diye çok korkuyorum bi resim daha çekip atacan siz de kıyaslarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?