Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Smyylmz mrb..bende ikiz gebelikten sonra karın gerdirme yaptırmak istiyorum..Serhan Tuncer bu konuda iyi biri benim araştırdığım kadarıyla...bende ankaradayım yaklaşık maliyeti ne kadarmış..bide özel muayenehanesi varmı.

Geçmiş olsun Barok46.. bundan sonra kendine maximum dikkat et ve bol bol dinlen :)

Arkadaslar ben topiği bastan sona okuma fırsatı bulamadım
Belki yazan vardır ama o alt dikişlere boyle nasıl desem jel plastik gibi yara bandı var onu yapıstırınca hiç iz kalmıyo bilginize

Kızlar gerginlik ten yeni çatlaklar oluşur mu bu gün karnım yumuşak göbeğimin altında çatlaklar var gibi gerçekten bu olabilir mi yeniden çatlar mı

Kızlar gerginlik ten yeni çatlaklar oluşur mu bu gün karnım yumuşak göbeğimin altında çatlaklar var gibi gerçekten bu olabilir mi yeniden çatlar mı

bunu bir yerde daha okudum canım,bence nemlendirici krem yada bebek yağı sürebilirsin.sanırım nemli tutmak gerekiyor cildi

Galiba çatlamış bu kadar eziyetten sonra başa dönmek o kadar üzücü ki bundan kimse bahsetmemişti ben herkesi uyarim nemli tutun bana gelince şu anda üzüntümden ölüyorum.

Galiba çatlamış bu kadar eziyetten sonra başa dönmek o kadar üzücü ki bundan kimse bahsetmemişti ben herkesi uyarim nemli tutun bana gelince şu anda üzüntümden ölüyorum.

Canım hiç üzüntüden ölme..öncelikle belirteyim benim ameliyattan sonra çatlaklarım gitmedi hala çatlak,o nedenle bence şanslısın kendini sakın üzme!

ikincisi yeni çatlakların çözümü var..yeni olduysa kırmızıdır rengi,benim okuduğum kırmızı renkli çatlaklara bio-oil kullanırsan tamamen yok oluyorlar.bence denemelisin!birde kullandığın iz kremini kullanabilirsin ama bunu doktoruna danışıp sür canım.ama bio-oil çok etkiliymiş yeni çatlaklara..

benim çatlaklarım beyaz ve bildiğim kadarıyla bi çaresi yok,boydan boya karnımdalar..sakın üzme kendini!

sağol canım ağladım valla galiba bu benim kaderim kurtulamayscağım bio oili ben de duydum denetim artık.

sağol canım ağladım valla galiba bu benim kaderim kurtulamayscağım bio oili ben de duydum denetim artık.

dene,üzme kendini..ben ne yapayım!! Sıkma kendini,üzülme..bio-oil pahalıda değilmiş bence hemen al..birde karnına bebek yağı filan sür istersen,nemlendir ki yenileri olmasın..çok güzel olmuşsun hiç kendini

keşke seninki gibi eskiden kalanlar olsa üzülmezdim ama tam düzelmişken yeniden olması beni yıktı ben de böyle bi şey okumuştum ama olacağı hiç aklıma gelmemişti keşke nemli tutsaydım demekten kendimi alamıyorum demek ki derim çok dayanıksız dayanıklı olsa bu ameliyatı olmazdım zaten yeni ameliyat olanlar ve olacaklar bu konuyu doktorunuzla sorun ve tedbir alın çok üzücü oluyor çünkü.

Benim eski çatlakların inceydi göbeğinin üstünde de vardı galiba bu çatlaklar gözükmeyenler ilk zamanlar çok gergin olduğu için gözüme batmıyodu çünkü 11-12 günlükken bi resim çekmiştim iyice büyütüp inceledim onda da var şu anda tam emin olamıyorum yani yeni çatlak mı değil mi tam cama dönüp ışıkta bakınca gözüküyolar arkamı dönünce pek yoklar bunlar eski galiba inşallah öyledir yeniden çatlayacam diye çok korkuyorum bi resim daha çekip atacan siz de kıyaslarsınız

üzülme eski çatlaktır onlar.daha önce hep en kötülerine odaklandığın için onlar gözüne batmıyomuştur.şimdi sürekli karnınla ilgilendiğin için gözüne takılıyo olabilirler.hem en kötü ihtimalle çatlak bile olsalar sarkık karından kurtuldun böyle düşün.genede tedbiri elden bırakma .bio oil sür.ben ameliyat olmadım ama mantıken böyle düşünüyorum .

Eger eski çatlaklarsa rengi beyazdır ve gerdirmeden sonra göze çarpmıştır. Yeni oluşuyorsa rengi kırmızı pembe olması lazım. Vücut nemlendiricisini her zaman kullanmak gerekiyor nemli vucut çatlmıyor kuru cilt çatlar kremi eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…