merhaba kızlar ben forumu okumaya başladığımda burada yaşanan bazı durumları gördüğümde aml öncesi dr görüşmeleri aml sonrası vs açıkça tüm düşüncelerimi yaşadıklarımı tüm gerçekliğiyle yazacağım diye söz vermiştim.sözümü tutmaya başlıyorum :)
cumartesi günü ercan beyle görüşmeye gittim.hastaneye vardığımda çok gergindim ve hastaneden pek hoşlanmadım.çok sıkıntılı bir yolculuk geçirdim belkide onun etkisidir bilemiyorum.bina üstüme üstüm e geliyordu sanki eşime ben burdamı aml olucam dedim gözlerim doldu :)(sanki ben değilde aml için o ısrar ediyormuş gibi
)
sonra ercan beyin odasına doğru yöneldik asistanı bizi karşıladı odaya aldı ve ercan beyle tanışmış olduk.gerginliğimin farkındaydı ercan bey önce biraz sohbetle beni rahatlattı.sonra hadi şu karnına bir bakayım dedi :) ben normalde dr muayenelerinden çok rahatsız olurum yani boğaz ağrısı için bile olsa gittiğim dr hadi aç diyince bana inme iniyor :)ercan beyin muayenesi beni hiç rahatsız etmedi.aksine son derece rahattım :)her neyse görüşmemiz son derece olumlu geçti hastaneden alamadığım elektriği ercan beyden fazlasıyla aldım :)
karın germe aml olmam gerektiğini biliyordum ama bu nu bana bir uzmanın söylemesi beni incite bilirdi.ercan bey bu aml olmam gerektiğini o kadar güzel bir dille bana anlattıki.rencide etmeden incitmeden bu yüze bu karın yakışmıyor :) karnında yüzün gibi çok güzel olacak dedi:))))
mide bölgemde fıtıklar oluşmuş onlarıda halledeceklerini söyledi..meme konusuna geldiğimizde sarkmayı toparlarız ama o zamanda biraz küçülür dedi istersen silikon yapabilirizki o şekilde daha güzel olur dedi.ama ben silikon istemiyorum :)o yüzden meme konusunu erteledim.sonuç olarak 22 kasımda karın germe,yanlara lazer lipo yapılacak kararını aldık ve pazarlığımızı yapıp hastaneden ayrıldık.aslında pazarlık yapmadıkta diyebiliriz çünkü verdiği fiat bana uygun geldi.gerek bile duymadım yani...
işin ilginç yani bu aml eşim hiç onay vermemesine rağmen dr o da çok sevmiş :)
şu an için huzurlu bir bekleyiş var bende.inş aml sonrası güzel haberlerimide paylaşırım :) hepinizden dua istiyorum arkadaşlar.Allah yardımcımız olsun ve inş pişman olmayız :)))