• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçmiş olsun. Meme küçültme sürecini tam olarak bilemiyorum ama bende yakın zamanda burun ve silikon ameliyatı geçirdim insan çok şişiyor gerçekten ben vücuduma elledigimde kayıp giden ödemleri hissediyorum jöle kıvamındaydı sanki su sesi geliyordu. Zamanla iniyor ama hemen degil sanırim bende hala şişim beklemekten başka çare yok.

düzelir düzelir.siz ler bir adım attınız şimdi sadece sabırlı olmak gerek
ben epeyce kilo verdim bu son dönemde
oğlum beni ellemeyi pek sever(6yaşında)
geçenlerde göğüslerimi elledi ve anne memüşlerin jöööle gibi olmuş dedi :1:
kahkalara boğuldum ama gözümden de yaş geldi :1::43:

düzelir düzelir.siz ler bir adım attınız şimdi sadece sabırlı olmak gerek
ben epeyce kilo verdim bu son dönemde
oğlum beni ellemeyi pek sever(6yaşında)
geçenlerde göğüslerimi elledi ve anne memüşlerin jöööle gibi olmuş dedi :1:
kahkalara boğuldum ama gözümden de yaş geldi :1::43:

Sorun olmasında ben beklemeye razıyım. Bende çok güldüm bu çocuklar bi alem

ben bu sayfayı beynime kazıdım :ssz: :1:

Ahh o sayfa ahhh :)) pembe patikli olan benimm.Süsleme de bana ait:)

Ayyyyyyyyyyy mazi gözümde canlandı :21::21::21:

Aynen JElesekimmmm :16::16::16:

çok güzeldi... gelenlere süper refakatcilerime tekrar teşekkürler:16::16::16: k.k.iyiki varsın

Lütfeeeynn zaten iki refakatcin vardı.HEmen nickleriyle teşekkür ediniz JElocan hnm :47:

Merhaba arkadaşlar... Az önce eve geldim nihayet :) ameliyatım 4.5 saat sürdü.geceyi yarı uyur yarı uynık geçirdim ağrı kesici verdikleri için ilk gece yoğun ağrı hissetmedim. İlk ayağa kalkış sezeryandan kolaydı...

merhaba kızlar ben forumu okumaya başladığımda burada yaşanan bazı durumları gördüğümde aml öncesi dr görüşmeleri aml sonrası vs açıkça tüm düşüncelerimi yaşadıklarımı tüm gerçekliğiyle yazacağım diye söz vermiştim.sözümü tutmaya başlıyorum :)
cumartesi günü ercan beyle görüşmeye gittim.hastaneye vardığımda çok gergindim ve hastaneden pek hoşlanmadım.çok sıkıntılı bir yolculuk geçirdim belkide onun etkisidir bilemiyorum.bina üstüme üstüm e geliyordu sanki eşime ben burdamı aml olucam dedim gözlerim doldu :)(sanki ben değilde aml için o ısrar ediyormuş gibi :27:)
sonra ercan beyin odasına doğru yöneldik asistanı bizi karşıladı odaya aldı ve ercan beyle tanışmış olduk.gerginliğimin farkındaydı ercan bey önce biraz sohbetle beni rahatlattı.sonra hadi şu karnına bir bakayım dedi :) ben normalde dr muayenelerinden çok rahatsız olurum yani boğaz ağrısı için bile olsa gittiğim dr hadi aç diyince bana inme iniyor :)ercan beyin muayenesi beni hiç rahatsız etmedi.aksine son derece rahattım :)her neyse görüşmemiz son derece olumlu geçti hastaneden alamadığım elektriği ercan beyden fazlasıyla aldım :):1:
karın germe aml olmam gerektiğini biliyordum ama bu nu bana bir uzmanın söylemesi beni incite bilirdi.ercan bey bu aml olmam gerektiğini o kadar güzel bir dille bana anlattıki.rencide etmeden incitmeden bu yüze bu karın yakışmıyor :) karnında yüzün gibi çok güzel olacak dedi:))))
mide bölgemde fıtıklar oluşmuş onlarıda halledeceklerini söyledi..meme konusuna geldiğimizde sarkmayı toparlarız ama o zamanda biraz küçülür dedi istersen silikon yapabilirizki o şekilde daha güzel olur dedi.ama ben silikon istemiyorum :)o yüzden meme konusunu erteledim.sonuç olarak 22 kasımda karın germe,yanlara lazer lipo yapılacak kararını aldık ve pazarlığımızı yapıp hastaneden ayrıldık.aslında pazarlık yapmadıkta diyebiliriz çünkü verdiği fiat bana uygun geldi.gerek bile duymadım yani...
işin ilginç yani bu aml eşim hiç onay vermemesine rağmen dr o da çok sevmiş :)
şu an için huzurlu bir bekleyiş var bende.inş aml sonrası güzel haberlerimide paylaşırım :) hepinizden dua istiyorum arkadaşlar.Allah yardımcımız olsun ve inş pişman olmayız :)))

uzun bir zaman oldu kk2'ya girmeyeli çok sevindim adına ablacım.vizelerden ancak fırsat bulabildim de :) bugün ameliyat oldun seeen. ameliyat öncesi destek olmak çok isterdim sana kusura bakma olur mu? umarım ameliyatın çok güzel geçmiştir. kendine dikkat et, mutluluklar :D

Kızlar resim yükledim, bakabilirsiniz. Resimde daha kötü gözüküyor, korsenin sıkılığından biraz izler var, kabuklar da daha düşmedi ve çok şiş ama çok merak edenler için atmak istedim, aslında biraz daha bekleyecektim ama her şeyi bilin, ilk zamanlar böyle, sonrası inşallah daha iyi olur.
nasıl görebiliriz

Merhaba arkadaşlar... Az önce eve geldim nihayet :) ameliyatım 4.5 saat sürdü.geceyi yarı uyur yarı uynık geçirdim ağrı kesici verdikleri için ilk gece yoğun ağrı hissetmedim. İlk ayağa kalkış sezeryandan kolaydı...

Barok46 canım hoşgeldin.Çok sevindim iyi olmana,en zoru geçti artık her geçen dakika ayağa kalkman filan kolaylaşacak :)) çok sevindim,geçmiş olsun:nazar:

Geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır ya da benim için öyle oldu sabah doktorun programına bi kadın çıktı karın germe olmuş 3 gün eğik yürüdüm işe başldım dedi gerçekten ben de bi anormallik var diye düşünmeye başladım inşallah sen de çabuk iyileşenlerden olursun.

Geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır ya da benim için öyle oldu sabah doktorun programına bi kadın çıktı karın germe olmuş 3 gün eğik yürüdüm işe başldım dedi gerçekten ben de bi anormallik var diye düşünmeye başladım inşallah sen de çabuk iyileşenlerden olursun.

3 günde işe başlaması bana hiç inandırıcı gelmedi, reklam yapıyordur.

geçmiş olsun arkadaşım. en fazla 7/10 güne baya toparlamış olursun :)

Geçmiş olsun canım, hep böyle ağrısız olur umarım.Kaç gün kaldın hastanede ?

Back