• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

3 günde işe başlaması bana hiç inandırıcı gelmedi, reklam yapıyordur.
Ya evet, benim bir ay dolacak doktorumdan 10 gün daha rapor istemeye utanıyorum, hala iyileşemediniz mi diycek gibi geliyor bu kadar çabuk iyileşenleri duydukça ama gerçekten işe gidebilecek kadar iyi değilim, yürümem normale dönsün istiyorum.

nykie senden de bekliyoruzzz tabi ne zaman istersen ama ekle mutlaka ben çok merak ediyorum

mothers karnın çok güzel olmuş arkadaşım darısı bizim başımıza dimi smyylmz :)))

bugun bende ilkdefa bir adim atip ercan beyin asiataniyla azonce gorustum cok heyecanli ve gerginim,senin yasadiklarin gibi benimde doktorlarla olan iliskilerim.pztesi yada cumaya gogus kucultme icin randevu alicam aslinda karmakarisigim umarim hepimiz umdugumuz sonuclari aliriz dogru secim cok onemli sansta tabi.

Ben Bursadayım.Devlet Hastanesinde Kemal Karaca yapacak ameliyatımı canım.:18:

canım inş çok güzel bir amlyt olur.sonuçları da sürecinde seni mutlu eder...

Merhaba arkadaşlar... Az önce eve geldim nihayet :) ameliyatım 4.5 saat sürdü.geceyi yarı uyur yarı uynık geçirdim ağrı kesici verdikleri için ilk gece yoğun ağrı hissetmedim. İlk ayağa kalkış sezeryandan kolaydı...

hoş geldinnnn :nazar::nazar::nazar:
inş çok kolay geçirirsin iyleşme dönemini

uzun bir zaman oldu kk2'ya girmeyeli çok sevindim adına ablacım.vizelerden ancak fırsat bulabildim de :) bugün ameliyat oldun seeen. ameliyat öncesi destek olmak çok isterdim sana kusura bakma olur mu? umarım ameliyatın çok güzel geçmiştir. kendine dikkat et, mutluluklar :D

çook teşekkür ederim tatlım amaa amlyt olmadım
bazı sağlık sorunlarından dolayı ertelendi...hayırlısı diyorum ve bekliyorum.

Sizi de listeye ekledim sevgili sym :34: göbişimin ve memişlerimin muhteşem hallerini görünüz:34: Sevgiler...

tskr ederım harıka valla..bugun kanal d de doktorum programında cıktı karın germe amelıyatı olan bır bayan oturdum pur dıkkat ızledm superdı..sızlerı gorup heyecanım gıttıkce artıyordu bugun onuda ızleyınce gel 21 ocak gel dmeye basladım yıne :)

Geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır ya da benim için öyle oldu sabah doktorun programına bi kadın çıktı karın germe olmuş 3 gün eğik yürüdüm işe başldım dedi gerçekten ben de bi anormallik var diye düşünmeye başladım inşallah sen de çabuk iyileşenlerden olursun.

bunlar taştan mı demirdenmi ben anlayamadım vallaa..3.gün işe başlanırmı yaa...belki mini falandır diycem ama ne olursa olsun o kadar iyi hissedemez insan:44:

bugun bende ilkdefa bir adim atip ercan beyin asiataniyla azonce gorustum cok heyecanli ve gerginim,senin yasadiklarin gibi benimde doktorlarla olan iliskilerim.pztesi yada cumaya gogus kucultme icin randevu alicam aslinda karmakarisigim umarim hepimiz umdugumuz sonuclari aliriz dogru secim cok onemli sansta tabi.

hayırlısı olsun elanor.yüzyüze görüşmeden hemen mi karar verdin?

cok gecmis olsun bende gogus kucultme olucam doktor ariyorum memnun olman neguzel darisi basima kime ameliyat oldun ogrenebilirmiyim

nldglp de ercan beye ameliyat oldu elanor.fotoğraflarını gördüm tek kelime söyleyebilirim muhteşem!

Geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır ya da benim için öyle oldu sabah doktorun programına bi kadın çıktı karın germe olmuş 3 gün eğik yürüdüm işe başldım dedi gerçekten ben de bi anormallik var diye düşünmeye başladım inşallah sen de çabuk iyileşenlerden olursun.

ewet bende pur dıkkat ızledım o kısma ınanmadım reklam kokuodu bellı :))yanı sen normalsın bence :)) ama oncesı ve sonrası halı muhtesemdı..

bunlar taştan mı demirdenmi ben anlayamadım vallaa..3.gün işe başlanırmı yaa...belki mini falandır diycem ama ne olursa olsun o kadar iyi hissedemez insan:44:

nldglp de ercan beye ameliyat oldu elanor.fotoğraflarını gördüm tek kelime söyleyebilirim muhteşem!

yüzyüze görüştükten sonra kararımı netleştiricem teoman beylede görüşmüştüm osman oymak ilede görüşmek istiyorum ercan bey ve sonrasında yani kısa sürede karar vermem lazım.ayrıca inan daha kimsenin fotografını görmek kısmet olmadı arkadaşlardan rica etmeme rağmen,25msj sınırınıda yeni aştım zaten,gördüğüm albümlerdede hep burun var,doktorun güven vermeside çok önemli yüzyüze görüşmeden kesin şuna ameliyat olucam diyemiyorum

İkisi de benim arkadaşım değil dostum oldular :16: ogltknnnnn :54: nlglpdede :54: çok seviyorum ikinizi :23::21:

yüzyüze görüştükten sonra kararımı netleştiricem teoman beylede görüşmüştüm osman oymak ilede görüşmek istiyorum ercan bey ve sonrasında yani kısa sürede karar vermem lazım.ayrıca inan daha kimsenin fotografını görmek kısmet olmadı arkadaşlardan rica etmeme rağmen,25msj sınırınıda yeni aştım zaten,gördüğüm albümlerdede hep burun var,doktorun güven vermeside çok önemli yüzyüze görüşmeden kesin şuna ameliyat olucam diyemiyorum

Şimdi tesadüf girdim foruma.Tam ekledim arkadaşlığa sizi yazacaktım,bu yazınızı gördüm :34:

bir benmi göremiyorum fotoo

mohters e de arkadaşlık yolla onun da fotoğrafları vardı.
arkadaşım ben olsaydım valla gösterirdim ama yok yani nappim :)))

bir benmi göremiyorum fotoo

hazır ol birazdan gördüklerin karşısında böööle :53: le olacaksın :)
maşallah demeyi unutma :1:

koccamannn teşekkürler demezmiyim derim tabiii görmeden maşallahhhhh eklerim diğer arkadaşıda

koccamannn teşekkürler demezmiyim derim tabiii görmeden maşallahhhhh eklerim diğer arkadaşıda

Topiğin gece bekçileri :1: yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum....yeni olacak arkadaşlara da az panik yapın diyorum:ssz:

ahahahahaha çok güldürdün beni bak:23: maşallahı bana çok yazdırdım ben sana

Back