Ya evet, benim bir ay dolacak doktorumdan 10 gün daha rapor istemeye utanıyorum, hala iyileşemediniz mi diycek gibi geliyor bu kadar çabuk iyileşenleri duydukça ama gerçekten işe gidebilecek kadar iyi değilim, yürümem normale dönsün istiyorum.3 günde işe başlaması bana hiç inandırıcı gelmedi, reklam yapıyordur.
nykie senden de bekliyoruzzz tabi ne zaman istersen ama ekle mutlaka ben çok merak ediyorum
mothers karnın çok güzel olmuş arkadaşım darısı bizim başımıza dimi smyylmz :)))
Sizi de listeye ekledim sevgili symgöbişimin ve memişlerimin muhteşem hallerini görünüz Sevgiler...
Ben Bursadayım.Devlet Hastanesinde Kemal Karaca yapacak ameliyatımı canım.:18:
Merhaba arkadaşlar... Az önce eve geldim nihayet :) ameliyatım 4.5 saat sürdü.geceyi yarı uyur yarı uynık geçirdim ağrı kesici verdikleri için ilk gece yoğun ağrı hissetmedim. İlk ayağa kalkış sezeryandan kolaydı...
uzun bir zaman oldu kk2'ya girmeyeli çok sevindim adına ablacım.vizelerden ancak fırsat bulabildim de :) bugün ameliyat oldun seeen. ameliyat öncesi destek olmak çok isterdim sana kusura bakma olur mu? umarım ameliyatın çok güzel geçmiştir. kendine dikkat et, mutluluklar
Sizi de listeye ekledim sevgili symgöbişimin ve memişlerimin muhteşem hallerini görünüz Sevgiler...
Geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır ya da benim için öyle oldu sabah doktorun programına bi kadın çıktı karın germe olmuş 3 gün eğik yürüdüm işe başldım dedi gerçekten ben de bi anormallik var diye düşünmeye başladım inşallah sen de çabuk iyileşenlerden olursun.
bugun bende ilkdefa bir adim atip ercan beyin asiataniyla azonce gorustum cok heyecanli ve gerginim,senin yasadiklarin gibi benimde doktorlarla olan iliskilerim.pztesi yada cumaya gogus kucultme icin randevu alicam aslinda karmakarisigim umarim hepimiz umdugumuz sonuclari aliriz dogru secim cok onemli sansta tabi.
cok gecmis olsun bende gogus kucultme olucam doktor ariyorum memnun olman neguzel darisi basima kime ameliyat oldun ogrenebilirmiyim
Geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır ya da benim için öyle oldu sabah doktorun programına bi kadın çıktı karın germe olmuş 3 gün eğik yürüdüm işe başldım dedi gerçekten ben de bi anormallik var diye düşünmeye başladım inşallah sen de çabuk iyileşenlerden olursun.
bunlar taştan mı demirdenmi ben anlayamadım vallaa..3.gün işe başlanırmı yaa...belki mini falandır diycem ama ne olursa olsun o kadar iyi hissedemez insan:44:
hayırlısı olsun elanor.yüzyüze görüşmeden hemen mi karar verdin?
nldglp de ercan beye ameliyat oldu elanor.fotoğraflarını gördüm tek kelime söyleyebilirim muhteşem!
İkisi de benim arkadaşım değil dostum oldularogltknnnnn nlglpdede çok seviyorum ikinizi
yüzyüze görüştükten sonra kararımı netleştiricem teoman beylede görüşmüştüm osman oymak ilede görüşmek istiyorum ercan bey ve sonrasında yani kısa sürede karar vermem lazım.ayrıca inan daha kimsenin fotografını görmek kısmet olmadı arkadaşlardan rica etmeme rağmen,25msj sınırınıda yeni aştım zaten,gördüğüm albümlerdede hep burun var,doktorun güven vermeside çok önemli yüzyüze görüşmeden kesin şuna ameliyat olucam diyemiyorum
Şimdi tesadüf girdim foruma.Tam ekledim arkadaşlığa sizi yazacaktım,bu yazınızı gördüm
tamda denk gelmiş teşekkürler
bunlar taştan mı demirdenmi ben anlayamadım vallaa..3.gün işe başlanırmı yaa...belki mini falandır diycem ama ne olursa olsun o kadar iyi hissedemez insan:44:
hayırlısı olsun elanor.yüzyüze görüşmeden hemen mi karar verdin?
nldglp de ercan beye ameliyat oldu elanor.fotoğraflarını gördüm tek kelime söyleyebilirim muhteşem!
yüzyüze görüştükten sonra kararımı netleştiricem teoman beylede görüşmüştüm osman oymak ilede görüşmek istiyorum ercan bey ve sonrasında yani kısa sürede karar vermem lazım.ayrıca inan daha kimsenin fotografını görmek kısmet olmadı arkadaşlardan rica etmeme rağmen,25msj sınırınıda yeni aştım zaten,gördüğüm albümlerdede hep burun var,doktorun güven vermeside çok önemli yüzyüze görüşmeden kesin şuna ameliyat olucam diyemiyorum
bir benmi göremiyorum fotoo
mohters e de arkadaşlık yolla onun da fotoğrafları vardı.
arkadaşım ben olsaydım valla gösterirdim ama yok yani nappim :)))
hazır ol birazdan gördüklerin karşısında bööölele olacaksın :)
maşallah demeyi unutma
maşallah demeyi unutma
maşallah demeyi unutma
koccamannn teşekkürler demezmiyim derim tabiii görmeden maşallahhhhh eklerim diğer arkadaşıda
bilmiyorum bekliyorum
özel msjla gönderilemiyormu ki bana
maşallah demeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?