• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim eski çatlakların inceydi göbeğinin üstünde de vardı galiba bu çatlaklar gözükmeyenler ilk zamanlar çok gergin olduğu için gözüme batmıyodu çünkü 11-12 günlükken bi resim çekmiştim iyice büyütüp inceledim onda da var şu anda tam emin olamıyorum yani yeni çatlak mı değil mi tam cama dönüp ışıkta bakınca gözüküyolar arkamı dönünce pek yoklar bunlar eski galiba inşallah öyledir yeniden çatlayacam diye çok korkuyorum bi resim daha çekip atacan siz de kıyaslarsınız

yeni değildir canım yaa eskilerdir bence.
hem yeni bile olsa lütfen üzülme.yeni çatlakların çözümü var.
sen birde beni görsen arkadaşım.göbeğimin üstünde yok ama üst bacaklarımda diz arkalarında,ve özellikle özel bölge harita gibi.ama öyle böyle değil aslında çatlak bile denmez benimkiler yırtık remen.birer parmak genişliğinde hepsi,ve o deri çatlamaktan incecik olmuş nerdeyse içim görünüyor :1:
ayy ne şeffaf hatunum diyorum :27:

Son düzenleme:
Smyylmz mrb..bende ikiz gebelikten sonra karın gerdirme yaptırmak istiyorum..Serhan Tuncer bu konuda iyi biri benim araştırdığım kadarıyla...bende ankaradayım yaklaşık maliyeti ne kadarmış..bide özel muayenehanesi varmı.

valla ben arastrmadım ama tanıdgım bırısı oldu aynı amelıyatı serhan beye cok memnun bende cok begendm onun yenı gobegını..ozel muayenehesı yok ama gazıde 70 tl karsılıgı ozel muayene yapıo..malıyetıde sordum su cvbı verdı hastane alıo ucretı 2500-3000 arası dedı..benım o tanıdıgım serhan bey yardmcı docent ıken oldu 1250 ye oldu 2 ay once falan..o zmn muayenelerıde ucretszdı sımdı docent olmus fıyatlar artmıs..ama artmıs halı bıle cok ucuz.

Galiba çatlamış bu kadar eziyetten sonra başa dönmek o kadar üzücü ki bundan kimse bahsetmemişti ben herkesi uyarim nemli tutun bana gelince şu anda üzüntümden ölüyorum.

amelıyattan sonra mı olustu?doktora sordunuz mu?demekkı tam gerdırmıs cok gerdırms..ben uzuldm valla..zaten catlaklar ıcın oluorz bu amelıyatı buda ne :((

Canım hiç üzüntüden ölme..öncelikle belirteyim benim ameliyattan sonra çatlaklarım gitmedi hala çatlak,o nedenle bence şanslısın kendini sakın üzme!

ikincisi yeni çatlakların çözümü var..yeni olduysa kırmızıdır rengi,benim okuduğum kırmızı renkli çatlaklara bio-oil kullanırsan tamamen yok oluyorlar.bence denemelisin!birde kullandığın iz kremini kullanabilirsin ama bunu doktoruna danışıp sür canım.ama bio-oil çok etkiliymiş yeni çatlaklara..

benim çatlaklarım beyaz ve bildiğim kadarıyla bi çaresi yok,boydan boya karnımdalar..sakın üzme kendini!

nykıe senın neden kaldı catlakların?tam karın germe degıl mıydı?

Kızlar gerginlik ten yeni çatlaklar oluşur mu bu gün karnım yumuşak göbeğimin altında çatlaklar var gibi gerçekten bu olabilir mi yeniden çatlar mı

Canım imkanı yok olusmaz
Benim 3 arkadasım bu ameliyatı oldu
Bir tanesinin ikizleri vardı hiç dikkat edemedi ikizleri kucagına aldı kaldırdı
Hatta iki dikişi acılmıs bir tanesi aynı anda karın gogüs burun ameliyatı
Ve bacaklara lipo yaptırdı 1 haftada araba suruyodu camasır cırparken
Gogus dikişi acılmıstı en sonuncusu biraz cahil zaten ama hepsinin
Karnı dumduz eski ince catlaklar dısında bir sey yok
Onlar eski çatlaktır simdi goze carpıyordur

Kızlar bide bence ameliyat olmadan dr la konusacagınız en onemli sey
Gobek deliği önceki operasyonların resmini isteyin
Cunku benim iki arkadasımın deliği kötü oldu bence bir tanesininki süper dogal

yeni değildir canım yaa eskilerdir bence.
hem yeni bile olsa lütfen üzülme.yeni çatlakların çözümü var.
sen birde beni görsen arkadaşım.göbeğimin üstünde yok ama üst bacaklarımda diz arkalarında,ve özellikle özel bölge harita gibi.ama öyle böyle değil aslında çatlak bile denmez benimkiler yırtık remen.birer parmak genişliğinde hepsi,ve o deri çatlamaktan incecik olmuş nerdeyse içim görünüyor :1:
ayy ne şeffaf hatunum diyorum :27:
Evet eskilermiş bi müddet korseyi çıkardım, onun izleri olmayınca iyice inceledim, beyaz ince ince eski çatlaklarım, ya ilk başta canımın derdinden şöyle bi bakıyodum, bi de daha şiş olduğu için görmüyomuşum, şimdi Allaha şükür iyiyim ya her yerini görüyorum artık, yenileri olmasın da ben eskilerine razıyım, çünkü gerginlikten dikiş yerlerinde çatlamalar olabilir, ilk günler eğik yürünmeli gibi bi şeyler okumuştum bilinç altına atmışım öyle mi oldu diye çok korktum, neyse senin için sevindim göbeğinin üstünde çatlak yoksa yeni göbişin çatlaksız olacak.

amelıyattan sonra mı olustu?doktora sordunuz mu?demekkı tam gerdırmıs cok gerdırms..ben uzuldm valla..zaten catlaklar ıcın oluorz bu amelıyatı buda ne :((
Canım yazdım zaten eskiden kalanlarmış, şimdi görebiliyorum, tam karın germe de olsa göbeğin üstünde kalan çatlaklar gitmiyor, eğer göbek deliğinin üstünde çatlak varsa onlar yeni karnın da göbek deliğinin altında kalıyor, ben tam dikişimin üstündekileri yeniyken de görmüştüm ama göbeğimin altındaki çok inceleri şimdi farkediyorum şişlikten ve aynada yüzeysel bakmadan görememişim, şimdi artık görüyorum, beyazlar yani eskiler, ama karın gergin olduğu için kötü değiller, buruşuk değiller. Ben acaba yeni mi oldu diye ilk başta çok korktum ve üzüldüm, yeni değilmiş artık eminim ama dünüm ne üzücü geçti annemi, eşimi herkesi üzdüm ya, tam paranoyaksın diyolar.

Son düzenleme:
Canım yazdım zaten eskiden kalanlarmış, şimdi görebiliyorum, tam karın germe de olsa göbeğin üstünde kalan çatlaklar gitmiyor, eğer göbek deliğinin üstünde çatlak varsa onlar yeni karnın da göbek deliğinin altında kalıyor, ben tam dikişimin üstündekileri yeniyken de görmüştüm ama göbeğimin altındaki çok inceleri şimdi farkediyorum şişlikten ve aynada yüzeysel bakmadan görememişim, şimdi artık görüyorum, beyazlar yani eskiler, ama karın gergin olduğu için kötü değiller, buruşuk değiller. Ben acaba yeni mi oldu diye ilk başta çok korktum ve üzüldüm, yeni değilmiş artık eminim ama dünüm ne üzücü geçti annemi, eşimi herkesi üzdüm ya, tam paranoyaksın diyolar.

Benide eklesene resimlere bakayım

Back