Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu durum kişiden kişiye değişiyor inanın ben 15.gün sonra yastık mastık tekmelemiş atmıştım ama doktor destek yap dedi
benim kilom bel karın ve simit.normal kilomdan 10 kilo fazla gösteriyor bu durum ince bir bele hasretim valla .karnım tok olunca bedenim bir beden fazla oluyor tokken giyinmek istemiyorum .feci...
Sağol canım ya valla şu anda karnından çok bunla meşgulum.
kırmızı kantaron sürüyorum activya başladım doktora gitmem lazım sezeryandan sonra da bu kadar kötű olmustu 4 yıldır çekiyorum hiç doktora gitmedim ameliyat olmak istemiyorum, inşallah hafifletebilirim, iyi gelen krem tavsiyen var mı.
oo süper.ben anneme söyleyemedim bile...yıkar ortalığı valla.benide döver biraz eli maşalıdır
Mutlaka bunu göz önüne al çabuk da iyileşebilirsin uzun da sürebilir belki annen kıyamaz kalır sende göğüs de var mesela ben 4 günden sora yatağın altına serdiğim yorgandan güç alarak kalktım ama sen bunu yapamazsın kola çok yük biniyor çünkü aslında hala böyle kalkıyorum sende daha uzun bir süre birinin el vermesi gerek mümkün olduğu kadar yardım etcek birini bulmaya çalış.
belki sadece bende vardı bilmiyorum ama ayakta iken öne doğru eğilip karnımı serbest bıraktığımda boş bir deri kessi aşağı doğru büzülüyordu nefret ettiğim görüntüleeriminden biri de buyduki .bak tekrar hatıralim ve yine şükürler olsunki aml. oldum diyorum:)))))
benim kilom bel karın ve simit.normal kilomdan 10 kilo fazla gösteriyor bu durum ince bir bele hasretim valla .karnım tok olunca bedenim bir beden fazla oluyor tokken giyinmek istemiyorum .feci...
benim göbeğimde midemin üstünde ve tabi alt karın bölgemde ciddi bir yağlanma ve genişleme var, benim muhakka baya incelir belim karnım ya, düz olacaksa yani limon katlanma yok dümdüz dedin ya ağlayasım geldi yemin ederim 322. sayfadayım, sürekli hayal kuruyorum ameliyattan 4-5 ay sonraları için, iyi ki var bu site yemin ederim, önce iki hamilelikte edindiğim muhteşem dostluklar (ki günlük hayatımda eski arkadaşlarımdan daha fazla görüşüyorum) şimdi bu parayla satın alınamayacak değerde tecrübeler ve samimi şekilde bilgilendirmek için yazan arkadaşar, valla düşünüp düşünüp şaşırıyorum, ne büyük şans
hahahahahah annemin benim doktora ve hemşireye fırça atması beni çok mahcup etmişti karın germede aneyin haberi olmadan olduda bitti maşşallh yaptık
bende kolay ikna etmiş değilim canım benim yıllardır bu konuyu konuşur fırçamı yer otururdum aşşağı (ama azmettim herkesi ikna ettim sonunda
Bir sıkıntım yok çok şükür...kendi başlığımda yazıyorum genelde ,buralardayım,keyfim yerinde.....ameliyat ne zaman?
Allahım gülmeyin ne olur.daha ameliy6at olmadım ama bana garip şeyler oluyor sanki ameliyat olmuşum gibi eğik yürüyor başım yüksekte yatıyorum.aklımca alıştırma yapıyorum şimdiden.iyice moda girdim. resmen karnım şişiyor sızlıyor. sizdede oldumu yada yediğim bişiymi dokundu acaba...ameliyat psikolojisimi ay çok garip :))))))
merhaba
biraz daha iyiyim. bugün 10 gün oldu, neredeyse dik yürüyorum ama doktor dikkat et gerilme olursa eğil diyor. zaten hemen yoruluyorum ayakta çok kalamıyorum. dün akşam banxo yaptım ama korkudan dizlerim titredi, göğüslerim düşecek, karnım açılacak diye :) sütyen ve korseyle güvendeyim. sütyenim çok iyi voe marka hastanede takılan aynısının renklerinden isteticem. karnımın ufak bir şişlik gergnlik var ağrıyo hafif o canımı sıkıyo. arada göğ üslerime agri kramp giriyo. birde karin dikine alismak zor. alismadan siliklesir umarim.
Allahım gülmeyin ne olur.daha ameliy6at olmadım ama bana garip şeyler oluyor sanki ameliyat olmuşum gibi eğik yürüyor başım yüksekte yatıyorum.aklımca alıştırma yapıyorum şimdiden.iyice moda girdim. resmen karnım şişiyor sızlıyor. sizdede oldumu yada yediğim bişiymi dokundu acaba...ameliyat psikolojisimi ay çok garip :))))))
ameliyat sonrası ilk banyo eğilerekmi yoksa oturarak mı yapılıyor.herşeyi de merak ediyorum :)