• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

5 dakikada bir yeni mesaj atabiliyormuşum, bentoprakla başladım herkesi tek tek mesajlarımla taciz ediyorum inşallah rahatsız olmazlar

kızlar bu durum kişiden kişiye değişiyor inanın ben 15.gün sonra yastık mastık tekmelemiş atmıştım ama doktor destek yap dedi:ssz:

Canim ben karin germeyle birlikde meme buyutmeyide dushunuyorumda. Uzun zaman yuzustu uyuyamamak beni cok korkutuyor. Cunki ben baska turlu rahat uyuyamiyorum.😒

benim kilom bel karın ve simit.normal kilomdan 10 kilo fazla gösteriyor bu durum ince bir bele hasretim valla .karnım tok olunca bedenim bir beden fazla oluyor tokken giyinmek istemiyorum .feci...

al bendende o kdr ..arkadasla aynı kılodayz onun tum vucuduna esıt dagılmıs kıloları ya benımkısı gelmıs hepsı ust vucutta omuzlar bel karın :(( yanyana ıken gorenler benı 10 kg fazla sanıyor :(

Jelesec senin bantların ne zaman çıkmıştı, biraz evvel tüm bantlarımı söktüm ve batikon sürdüm, her gün batikon süreyim mi, her şey için doktoru aramak istemiyorum, bu arada görüntüden bahsedeyim göbeğimin üstündeki buruşuk deri dikişimin hemen üstünde ortada yeni yerinde yerleşmiş, neyse en azından çamaşırın içinde kalacak, bantlar çıkınca dikişlerimi savunmasız hissaettim, ama hava da alması lazım değil mi.

kırmızı kantaron sürüyorum activya başladım doktora gitmem lazım sezeryandan sonra da bu kadar kötű olmustu 4 yıldır çekiyorum hiç doktora gitmedim ameliyat olmak istemiyorum, inşallah hafifletebilirim, iyi gelen krem tavsiyen var mı.

ya yanlıs bılgı vermek ıstemem ama annemın yaptıgı bırsey vardı cok ıı gelıodu kuru soganı ocakta kabuguyla bırlıkte köz yapar gıbı pısırıodu sonra onu 4 e boler gıbı acıodu uzerıne oturuodu ılıkken ..her aksam yapıodu cokii dıodu..

Mutlaka bunu göz önüne al çabuk da iyileşebilirsin uzun da sürebilir belki annen kıyamaz kalır sende göğüs de var mesela ben 4 günden sora yatağın altına serdiğim yorgandan güç alarak kalktım ama sen bunu yapamazsın kola çok yük biniyor çünkü aslında hala böyle kalkıyorum sende daha uzun bir süre birinin el vermesi gerek mümkün olduğu kadar yardım etcek birini bulmaya çalış.

doğru söylüyodun canım herşeyi düşünüyorum uyku uyuyamıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ama ne olursa olsun vazgeçmiyecegim geçen yıl ben mini karın germe liposakşın oldum bir haftada kalktım ayağa 10 gün sonra araba kullanmaya başladım bundada kendime 15 günlük kota koyuyorum kolay olmayacak ama yapacak bişeyim yok malesef

belki sadece bende vardı bilmiyorum ama ayakta iken öne doğru eğilip karnımı serbest bıraktığımda boş bir deri kessi aşağı doğru büzülüyordu nefret ettiğim görüntüleeriminden biri de buyduki .bak tekrar hatıralim ve yine şükürler olsunki aml. oldum diyorum:)))))

sadece sende değil limon :) bendekini bi görsen ahaa bölee:53: ya da bööle :52: olursun :1:

benim kilom bel karın ve simit.normal kilomdan 10 kilo fazla gösteriyor bu durum ince bir bele hasretim valla .karnım tok olunca bedenim bir beden fazla oluyor tokken giyinmek istemiyorum .feci...

aynen canım yaa :( bacaklar iyi ama göbek mide simitler ki ben onlara (şambrel diyorum ) kol sırt offfff çok fena...nasıl dağılmışım ben ne hale gelmişim 3 çocukta.bir komşum vardı benim kadının 9 çocuğu vardı ve manken gibi hatundu ay düşünüyorumda 9 çocuk doğursam fil oludum herhalde :)

benim göbeğimde midemin üstünde ve tabi alt karın bölgemde ciddi bir yağlanma ve genişleme var, benim muhakka baya incelir belim karnım ya, düz olacaksa yani :1: limon katlanma yok dümdüz dedin ya ağlayasım geldi yemin ederim 322. sayfadayım, sürekli hayal kuruyorum ameliyattan 4-5 ay sonraları için, iyi ki var bu site yemin ederim, önce iki hamilelikte edindiğim muhteşem dostluklar (ki günlük hayatımda eski arkadaşlarımdan daha fazla görüşüyorum) şimdi bu parayla satın alınamayacak değerde tecrübeler ve samimi şekilde bilgilendirmek için yazan arkadaşar, valla düşünüp düşünüp şaşırıyorum, ne büyük şans

arkadaşım seninle aynı fikirdeyim iyiki var burası hiç tanımadığın reel de hiç görüşmediğin birine yardım etmeyi buradan öğreniyorum...söyleyecek çok söz yok :kkk::kkk::kkk:

hahahahahah annemin benim doktora ve hemşireye fırça atması beni çok mahcup etmişti:17::17::17: karın germede aneyin haberi olmadan olduda bitti maşşallh yaptık:1:

ehheehee bende ölee yapaciim :))

bende kolay ikna etmiş değilim canım benim yıllardır bu konuyu konuşur fırçamı yer otururdum aşşağı :((ama azmettim herkesi ikna ettim sonunda

harikasın cnm inş pişman olmayacağız...

kilo konusuna ne diyorsunuz? 3-4 kilo fazlam var ama kilom normal sınırlarda, böyle mi gideyim olabilecek en ince halim için kasayım mı?

Allahım gülmeyin ne olur.daha ameliy6at olmadım ama bana garip şeyler oluyor sanki ameliyat olmuşum gibi eğik yürüyor başım yüksekte yatıyorum.aklımca alıştırma yapıyorum şimdiden.iyice moda girdim. resmen karnım şişiyor sızlıyor. sizdede oldumu yada yediğim bişiymi dokundu acaba...ameliyat psikolojisimi ay çok garip :))))))

Allahım gülmeyin ne olur.daha ameliy6at olmadım ama bana garip şeyler oluyor sanki ameliyat olmuşum gibi eğik yürüyor başım yüksekte yatıyorum.aklımca alıştırma yapıyorum şimdiden.iyice moda girdim. resmen karnım şişiyor sızlıyor. sizdede oldumu yada yediğim bişiymi dokundu acaba...ameliyat psikolojisimi ay çok garip :))))))

aynen bendede oldu :) ameliyat öncesi karın ve göğüs acısı varmış gibi oldum dimdik yürüyemedim...

merhaba
biraz daha iyiyim. bugün 10 gün oldu, neredeyse dik yürüyorum ama doktor dikkat et gerilme olursa eğil diyor. zaten hemen yoruluyorum ayakta çok kalamıyorum. dün akşam banxo yaptım ama korkudan dizlerim titredi, göğüslerim düşecek, karnım açılacak diye :) sütyen ve korseyle güvendeyim. sütyenim çok iyi voe marka hastanede takılan aynısının renklerinden isteticem. karnımın ufak bir şişlik gergnlik var ağrıyo hafif o canımı sıkıyo. arada göğ üslerime agri kramp giriyo. birde karin dikine alismak zor. alismadan siliklesir umarim.

merhaba
biraz daha iyiyim. bugün 10 gün oldu, neredeyse dik yürüyorum ama doktor dikkat et gerilme olursa eğil diyor. zaten hemen yoruluyorum ayakta çok kalamıyorum. dün akşam banxo yaptım ama korkudan dizlerim titredi, göğüslerim düşecek, karnım açılacak diye :) sütyen ve korseyle güvendeyim. sütyenim çok iyi voe marka hastanede takılan aynısının renklerinden isteticem. karnımın ufak bir şişlik gergnlik var ağrıyo hafif o canımı sıkıyo. arada göğ üslerime agri kramp giriyo. birde karin dikine alismak zor. alismadan siliklesir umarim.

nerde ameliyat oldunuz geçmiş olsun.resim yükleyecekmisiniz.

Aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum :(
Şimdiden aml modundayım

ameliyat sonrası ilk banyo eğilerekmi yoksa oturarak mı yapılıyor.herşeyi de merak ediyorum :)

Ben acaip stres olmuştum ayakta yapamıyacağımı anlayınca annem mutfaktan sandalye getirdi ona oturdum, bütün banyoyu ıslattım, bu arada önce öbür banyoda küvet var biraz eğilip önce saçımı yıkamış, sonra üstümü çıkarıp banyo yapmıştım ama yarım yamalak, neyse 2.de akıllandım, uzun bir tabure aldım ona oturdum, önce başımı eğip hiç bir yerimi ıslatmadan saçımı yıkayıp duruluyorum, sonra sabunlanıyorum sonra da ayağa kalkıp durulanıyorum. Fazla suda durmuyorum yani, ilk zamanlar dikişim ıslak kalmasın diye pat pat pat vurarak ıslaklığı alıyor, sonra çok değil 10 saniye kadar kurutma makinesi tutuyor, sonra atletimi giyip korsemi bağlıyor, üç beş dakka sonra o atleti de çıkarıp başka atlet giyip korsemi takıyordum. Artık bantlarım yok, bu günkü banyomda iki atlet seromonisi yapmadım. Dikiş ıslak kalırsa iltihap olur diye korktuğumdan bu kadar dikkat ettim, bundan sonra gün aşırı yıkanıyorum, insan rahatlıyor, ayrıca bi de iyi haber bu gün bayağı dikim, 1-2 derecem kaldı tam dik olmaya.

Doktor bana iz için bir şae önermedi, zaten 2.kontrolüm 15.gündü, üçüncüsü 1 ay dolunca, o zaman sorucam ama izler için siz ne zaman ve neler kullandınız, faydası oluyor mu.

Back