oyy jelesec sagol kuzumm, evet benim o bıdıklar, soldaki kız sağdaki oğlan :) ama oğlanı da hep kıza benzetiyolar :) saçları kırptık şimdi biraz
doktorun en çok o özelliğini sevdim, ilk mailime gece 4'te cevap yazmış kızım çişe kalktığında bakıp görmüştüm, bendeki de az manyaklık değil o saatte hala mail kovalıyorum
benim kadın doğumcum ayrı doktor önerdi (karısını da o doktora ameliyat ettireceklermiş), çocukların doktoru ayrı doktor önerdi, konu komşu ayrı önerdi falan filan ama bu kadar olumlu referansı olan doktorla karşılaşmadım, taktım bu ercan beye, tipi de çok sevimli güven veriyo insana, o kadar amerikada vs eğitim almış ve vermiş, altyapısı o kadar sağlam görünüyor ama bir o kadar da mütevazi bi görüntüsü var, hayret. valla okuyorum şu anda heyecan ve hevesle, muayeneye gelecek eski hastalarından varsa ön görüşmemi onların muayenesine denk getireyim diyorum olmadı, en azından canlı canlı görürüm :) of çok heyecanlıyım, kocamın başının etini yiyorum sürekli, artık daha fazla koca göbekli ve sarkık göğüslü olmak istemiyorum yahu :2:
araba kullanma konusuna ne diyorsunuz ben kızı okula götürüp alıyorum haftaiçi, yapabilir miyim? gerçi eve 3-5 dk yol çok yakın ama yürünmez yürüyecek kdr yakın da değil