• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

aml. sonra korse kullandığın için aldatıcı bir incelik oluşuyor ama aml .sonrası 6 ay geçince çok fark etmiyor 3-5 cm en fazla vücüt tekrar eski haline esniyor ama ön kısmında artık yumuşak yaş tomuru olmuyor .

beklentiyi yüksek tutmamak lazım o zaman ben lipo da yapılırsa 8-10 santim gibi hayal ediyordum.napalım 4 santim incelse sonrasında da 6 kilo versem hayalim gerçek olur dimi.

ameliyat sonrası eğer bir gecikme olmazsa iki üç gün sonra regl olucam acaba reglden dolayı olan şişlik ağrı yaparmı ona göre ameliyat gününde bir değişime ihtiyaç varmı acaba
burada en çok karşolaştığım sorulardan biride (benim başımada geldi ) regl dönemim yeni bitmişti ama aml.. sonra iki gün içinde tekrar regl oldum ve bunu özeldende paylaşan arkadaşlar oldu geneldende bir çok kişinin başına bu durum geldi aml. streside olabilir vücüt ağır bir tahribat alıyor aml .sırasında baygın oluyoruz ama benim ayıldıktan sonra dişlerim ağırdı günlerde kaslışım aml demekki sonra bütün kaslarım halmadı jimlastık yapmışım gibi .biz baygın oluyoruz ama vücüt yoruluyor bu aml da .
sıkıntı şişlikle falan olmuyor regl ait bir artı ağrın da olmuyor ama bilirsin işte korse falan var ve sürekli değişritmen gerekiyor zahmeti oluyor diyelim ağrısı değil

benim yapı olarak kilom basen ve çevrasindedir bu yüzden karın bölgesinde doğumlardan kalan çatlak ve büzüşük bir deri topluluğu vardı ve kaslar işlevini kaybetti için yerçekimine yenik düşmüş aşağı doğru sarkan deri .. nefret ediyorudum :((((

benim kilom bel karın ve simit.normal kilomdan 10 kilo fazla gösteriyor bu durum ince bir bele hasretim valla .karnım tok olunca bedenim bir beden fazla oluyor tokken giyinmek istemiyorum .feci...

burada en çok karşolaştığım sorulardan biride (benim başımada geldi ) regl dönemim yeni bitmişti ama aml.. sonra iki gün içinde tekrar regl oldum ve bunu özeldende paylaşan arkadaşlar oldu geneldende bir çok kişinin başına bu durum geldi aml. streside olabilir vücüt ağır bir tahribat alıyor aml .sırasında baygın oluyoruz ama benim ayıldıktan sonra dişlerim ağırdı günlerde kaslışım aml demekki sonra bütün kaslarım halmadı jimlastık yapmışım gibi .biz baygın oluyoruz ama vücüt yoruluyor bu aml da .
sıkıntı şişlikle falan olmuyor regl ait bir artı ağrın da olmuyor ama bilirsin işte korse falan var ve sürekli değişritmen gerekiyor zahmeti oluyor diyelim ağrısı değil

anladım yapacak bişey yok o zaman stres regl günümü hep değiştirir .sanırım akışına bırakmak lazım.ameliyat gününe olmasın yeter

beklentiyi yüksek tutmamak lazım o zaman ben lipo da yapılırsa 8-10 santim gibi hayal ediyordum.napalım 4 santim incelse sonrasında da 6 kilo versem hayalim gerçek olur dimi.
hehh işte bunu bilmek çok önemli bu aml seni incecik yapmayacak senin çabalarınla olacaksın bu aml .sadece doğumlarda oluşan deformasyonu temizliyor . zayıflamak yine senin elinde lipo da yapılsan bir vücütten aynı esnada 2 litresden fazla yağ alınması zatten sağlık açısından tehlike karın bölgesinde bir düzeltme yapılsın diğer kilolarınıda sen kendin verki doğal görüntü bozulmasın

aksı halde fazla lipo da yapılırsa azbişey kiloda alsan alınmamış olan diğer yağ beseleri iki katı şişyor ve engebeli dediğimz görüntü ortaya çıkıyor vücüdünün yağ dizimini çok bozmamak lazım sonra baş edemezsin düzetlmelerle .neresi şişse orayı aldırman gerekir

benim göbeğimde midemin üstünde ve tabi alt karın bölgemde ciddi bir yağlanma ve genişleme var, benim muhakka baya incelir belim karnım ya, düz olacaksa yani :1: limon katlanma yok dümdüz dedin ya ağlayasım geldi yemin ederim 322. sayfadayım, sürekli hayal kuruyorum ameliyattan 4-5 ay sonraları için, iyi ki var bu site yemin ederim, önce iki hamilelikte edindiğim muhteşem dostluklar (ki günlük hayatımda eski arkadaşlarımdan daha fazla görüşüyorum) şimdi bu parayla satın alınamayacak değerde tecrübeler ve samimi şekilde bilgilendirmek için yazan arkadaşar, valla düşünüp düşünüp şaşırıyorum, ne büyük şans

benim göbeğimde midemin üstünde ve tabi alt karın bölgemde ciddi bir yağlanma ve genişleme var, benim muhakka baya incelir belim karnım ya, düz olacaksa yani :1: limon katlanma yok dümdüz dedin ya ağlayasım geldi yemin ederim 322. sayfadayım, sürekli hayal kuruyorum ameliyattan 4-5 ay sonraları için, iyi ki var bu site yemin ederim, önce iki hamilelikte edindiğim muhteşem dostluklar (ki günlük hayatımda eski arkadaşlarımdan daha fazla görüşüyorum) şimdi bu parayla satın alınamayacak değerde tecrübeler ve samimi şekilde bilgilendirmek için yazan arkadaşar, valla düşünüp düşünüp şaşırıyorum, ne büyük şans
tabii sen vücüdünü daha iyi biliyorsun gözle görülür değişiklik olacak en azından şimdiki halinden katbekat güzel oalacak buna emin ol .
duygularını çok iyi anlıyorum bir zamanlar bende aynılarını yaşadım birebir aynılar ve benimde bu paylaşımı bulama bir şans banada yardımcı olan arkadaşlarım yine bu sitedende hatta yazıcı1975 benim hayattaki tek dayanağım oldu binlerce kere teşekkür ediyorum ona bir an olsun yanız bırakmadı benden kısa bir süre önce aml .olmuştu. biz biriz duygularımız bir isteklerimiz bir biz kadınız tabiki birbirimize hezaman testek olacağız benim bunamılardan kurtaran arkadaşımda buradan tanıdığım bir kişiyi bende sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ve yemin ediyorum ben ne kadar mutlu isem bu aml. sonrasında bütün burada olan arkadaşlarımında aynı sevinci yaşamadını istiyorum

30 40 gün çok uzun süre değilmi yaaa ben bu kadar evde yatarsam hayatım kayar önümüzdeki hafta göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı olucam ben kendime 15 gün izin vermiştim yazdıklarınızı okuyunca korkmaya başladım iki tane okula giden çocuğum var benim ve 30 40 gün yatmam mümkün değil napıcam ben şimdi bilemedim:(((
Belki bünyeden bünyeye değişiyordur ben 20 günü geçtim daha dik yürüyemiyorumm yemeği kaçırınca çok rahatsız oluyorum ama 10 günde işe başlayanlarda var

ameliyat sonrası eğer bir gecikme olmazsa iki üç gün sonra regl olucam acaba reglden dolayı olan şişlik ağrı yaparmı ona göre ameliyat gününde bir değişime ihtiyaç varmı acaba
Ben de 5.günümde oldum ama ben az oluyorum sorun olmadı ama uç gün erken bi de stresten erken olabilir benimki erken oldu çünkü iyi planla.

30 40 gün çok uzun süre değilmi yaaa ben bu kadar evde yatarsam hayatım kayar önümüzdeki hafta göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı olucam ben kendime 15 gün izin vermiştim yazdıklarınızı okuyunca korkmaya başladım iki tane okula giden çocuğum var benim ve 30 40 gün yatmam mümkün değil napıcam ben şimdi bilemedim:(((
Mutlaka bunu göz önüne al çabuk da iyileşebilirsin uzun da sürebilir belki annen kıyamaz kalır sende göğüs de var mesela ben 4 günden sora yatağın altına serdiğim yorgandan güç alarak kalktım ama sen bunu yapamazsın kola çok yük biniyor çünkü aslında hala böyle kalkıyorum sende daha uzun bir süre birinin el vermesi gerek mümkün olduğu kadar yardım etcek birini bulmaya çalış.

Öncelikle hayırlısı olsun!Umarım en güzel şekilde sonuçlanr.BEn uyandığımda sondam vardı.Ertesi gün pansumanım yapıdı,sondam çıkarıldı ve yürüttüler.yani sorduklarının hepsi ameliyattan sonraki gün yapılıyor.

endişelenme,gönlünü ferah tut,herşey gönlünce olsun

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) çok cesurdum aslında içime bir korku düştü evdekilere belli etmiyorum ama tırsıyoruuuuumm :)))

veee 336. sayfada glorys fitili attı :1: ilk kez ercan karacaoğlunun adı geçti bakalım heyecanlı roman gibi vallahi, randevusu ertelendi şimdi bakalım neler olacak :52: :31:

bana ercan beye ameliyat olup da öncesi sonrası fotosu yollayabilecek var mı? bir de fuat beye? bi sevindirin bu garibi :) ? cance arkadaştan da özelden rica ettim yakup beyin hastasıymış o da, çok merak ediyorum hep yabancı sitelerden fotolar var çünkü internette sanki

atomix nerelerdesin.....ameliyat izin ne durumda aynı doktora ameliyat olucam.her şey yolundamı bir sıkıntı varmı merak ediyorum

Back