• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

oyy jelesec sagol kuzumm, evet benim o bıdıklar, soldaki kız sağdaki oğlan :) ama oğlanı da hep kıza benzetiyolar :) saçları kırptık şimdi biraz :9:

doktorun en çok o özelliğini sevdim, ilk mailime gece 4'te cevap yazmış kızım çişe kalktığında bakıp görmüştüm, bendeki de az manyaklık değil o saatte hala mail kovalıyorum :53: :9: benim kadın doğumcum ayrı doktor önerdi (karısını da o doktora ameliyat ettireceklermiş), çocukların doktoru ayrı doktor önerdi, konu komşu ayrı önerdi falan filan ama bu kadar olumlu referansı olan doktorla karşılaşmadım, taktım bu ercan beye, tipi de çok sevimli güven veriyo insana, o kadar amerikada vs eğitim almış ve vermiş, altyapısı o kadar sağlam görünüyor ama bir o kadar da mütevazi bi görüntüsü var, hayret. valla okuyorum şu anda heyecan ve hevesle, muayeneye gelecek eski hastalarından varsa ön görüşmemi onların muayenesine denk getireyim diyorum olmadı, en azından canlı canlı görürüm :) of çok heyecanlıyım, kocamın başının etini yiyorum sürekli, artık daha fazla koca göbekli ve sarkık göğüslü olmak istemiyorum yahu :2:

araba kullanma konusuna ne diyorsunuz ben kızı okula götürüp alıyorum haftaiçi, yapabilir miyim? gerçi eve 3-5 dk yol çok yakın ama yürünmez yürüyecek kdr yakın da değil

arkadaşım yarama parmak bastın :) ben perşembe ameliyat oldum. göğüs-karın. ptesi kızımı okula götürmeyi planlıyordum ne mümkün 2 büklümdüm. ot yüzden plan yapma stres yapma 10 güne toparlarsın. ayağa kalkmak içinde acele etme kendini zorlama yavaş yavaş. sayılı gün geçiyor. ama en az bir hafta 24 saat yanına bir yardımcı gerek, wc ye gitmek, yataktan kalkmak vs.

arkadaşım yarama parmak bastın :) ben perşembe ameliyat oldum. göğüs-karın. ptesi kızımı okula götürmeyi planlıyordum ne mümkün 2 büklümdüm. ot yüzden plan yapma stres yapma 10 güne toparlarsın. ayağa kalkmak içinde acele etme kendini zorlama yavaş yavaş. sayılı gün geçiyor. ama en az bir hafta 24 saat yanına bir yardımcı gerek, wc ye gitmek, yataktan kalkmak vs.

Çok geçmiş olsun :21: sıkıntısız iyileşme süreci dilerim :29: bence de aceleye gerek yok zaman hızla akıyor:34: ameliyatınız nasıl geçti? Ağrı sızı,hangi hastane de oldunuz detaylar lütfen:31:

Cidden oğlanda kıza benziyor:23: ayyyy ben adamı kaç kere taciz ettim maille bakım dönüyor mu sabırlı mı diye:ssz::1: canım ben ilk ameliyatımda ajanlık yaptım hastane önünde kapsının önünde pusuya yattım çıktı ise odasından önünü kestim:17: duymak iyi gelmişti bana memnuniyetleri :29: ne zaman görüşmen senin? Ameliyat var bu yakınlarda iki arkadaşımızın forumdan hatta üç tlptlp de var denk geliriz belki tarih yazarsan:34: sen kombine meme ve karın mı olacaksın ? Hemen bırakma olmaz zor araba işi 15.gün sonraya bence

daha görüşme için gün alamadım ki :14: görüşmeye gittiğimde tamam budur dersem- ki diyeceğimi hissediyorum- hemen gün almak istiyorum operasyon için, ikinci mailimde onu da sordum ercan beye, ben hemen ameliyat istesem olabilir miyim yoksa aylar sonrasına mı gün verirsiniz diye, 15 gün sonraya veririm demiş. para gelmeden de ne zaman ameliyat olacağıma karar veremeyeceğim için işte kocayı darlıyorum nirde bu paraaa diye :))) aralık sonu gelecek diyor, ama subata da sarkabilir diyor, ölme eşeğim ölme, napalım sabredeceğiz :(

tlbtlb sağolsun özelden çok bilgi verdi bana, eğer uygun olursam(bahçeşehirde oturuyorum ben, bebelerin biri 1 biri 3 yaşında, yani ha deyince evden cıkmam biraz zor oluyor) onun ameliyatına veya ameliyat sonrası ziyaretine gitmek çokkk istiyorum, ama ben aynı zamanda ameliyatının üstünden biraz zaman geçmiş birilerini de görmek istiyorum çatlıcam merakımdan :1:

ben şimdi hem göğsü toparlatıcam, 2003 yılında silikon taktırmıştım hiç göğsüm yoktu büyütmüştüm, sonra emzirme dönemlerinde çok büyüdü göğüsler, ve emzirme bitip kilo da verince sarktılar haliyle. şimdi memelerden biri kalk gidelim diyo diğeri b.k yeme otur diyo feci durumdalar :30: göbek desen sezeryan izi üstüne katlanmış ve 5 aylık bebe var sanki içinde, öyle heybetli hem mide hem göbek feci. hem göğüsleri toplatmak ve implantımı değiştirmek istiyorum, hem karın gerdirmek istiyorum, hem de karnıma, sırtıma, üst kollarıma ve hatta yapabilirse gıdıya lipo istiyorum. sordum hepsini tek seferde yaparız dedi, ayrıntıları ön görüşmede konuşuruz dedi. of bunlar olsa daha ne isterim bu hayattan yahuuuu :31:

oyyy geçmiş olsun çok hemencecik toparlarsın inşallah canım. yatılı yardımcımız var, ona söyledim 2-3 hafta izin kullanmazsın sonra toplu kullanırsın diye, bişi yapamasa bile annemi de çağırıcam, yerinden kalkamıyo ama varlığı yeter işte büyüğü oyalar falan, kızı da okula bırakıp alcak birini bulcaz belki servisle anlaşırım bu dönem için o zaman, pofff bi olup atlatsam şu ilk haftaları, çok şanslısınız yaptırıp kurtulmuşsunuz artık herşey iyiye gidecek maşallah diyorum hepiciiinize darısı da bana olsun inşallah :31:

Çok geçmiş olsun :21: sıkıntısız iyileşme süreci dilerim :29: bence de aceleye gerek yok zaman hızla akıyor:34: ameliyatınız nasıl geçti? Ağrı sızı,hangi hastane de oldunuz detaylar lütfen:31:

7 kasımda oldum. gögüs karın. çok şükür herşey yolunda. ben biraz aceleciyim :) aml sonrası hemen normal aktiviteme döneyim istedim tabi saçma bir istek :) ama 10 gün geçmiş bile. doktorum inanılmaz anlayışlı, ilgili ve sabırlı ve güvenilir. devamlı iletişimdeyiz. yeditepe hastanesi doç.can çınar hastanede çok iyi bir hastane.

7 kasımda oldum. gögüs karın. çok şükür herşey yolunda. ben biraz aceleciyim :) aml sonrası hemen normal aktiviteme döneyim istedim tabi saçma bir istek :) ama 10 gün geçmiş bile. doktorum inanılmaz anlayışlı, ilgili ve sabırlı ve güvenilir. devamlı iletişimdeyiz. yeditepe hastanesi doç.can çınar hastanede çok iyi bir hastane.

hiç ağrım olmadı. dikişlerde gerilme vardı geçti. biraz şişlikler var şimdilik.

daha görüşme için gün alamadım ki :14: görüşmeye gittiğimde tamam budur dersem- ki diyeceğimi hissediyorum- hemen gün almak istiyorum operasyon için, ikinci mailimde onu da sordum ercan beye, ben hemen ameliyat istesem olabilir miyim yoksa aylar sonrasına mı gün verirsiniz diye, 15 gün sonraya veririm demiş. para gelmeden de ne zaman ameliyat olacağıma karar veremeyeceğim için işte kocayı darlıyorum nirde bu paraaa diye :))) aralık sonu gelecek diyor, ama subata da sarkabilir diyor, ölme eşeğim ölme, napalım sabredeceğiz :(

tlbtlb sağolsun özelden çok bilgi verdi bana, eğer uygun olursam(bahçeşehirde oturuyorum ben, bebelerin biri 1 biri 3 yaşında, yani ha deyince evden cıkmam biraz zor oluyor) onun ameliyatına veya ameliyat sonrası ziyaretine gitmek çokkk istiyorum, ama ben aynı zamanda ameliyatının üstünden biraz zaman geçmiş birilerini de görmek istiyorum çatlıcam merakımdan :1:

ben şimdi hem göğsü toparlatıcam, 2003 yılında silikon taktırmıştım hiç göğsüm yoktu büyütmüştüm, sonra emzirme dönemlerinde çok büyüdü göğüsler, ve emzirme bitip kilo da verince sarktılar haliyle. şimdi memelerden biri kalk gidelim diyo diğeri b.k yeme otur diyo feci durumdalar :30: göbek desen sezeryan izi üstüne katlanmış ve 5 aylık bebe var sanki içinde, öyle heybetli hem mide hem göbek feci. hem göğüsleri toplatmak ve implantımı değiştirmek istiyorum, hem karın gerdirmek istiyorum, hem de karnıma, sırtıma, üst kollarıma ve hatta yapabilirse gıdıya lipo istiyorum. sordum hepsini tek seferde yaparız dedi, ayrıntıları ön görüşmede konuşuruz dedi. of bunlar olsa daha ne isterim bu hayattan yahuuuu :31:

Ön görüşme yap bak bakalım baycanı sevecekmisin:)))))) lakabı doktorun biz kızlarla taktık :1: kışın oluyorsun işte en güzel zaman panik yapma :19: getir getir ben bakarım bebelere :emir_bebek: biz toplanacağız ameliyatlar zamanın denk gelirsin belki görüşme al o tarihlerden birine gel

oyyy geçmiş olsun çok hemencecik toparlarsın inşallah canım. yatılı yardımcımız var, ona söyledim 2-3 hafta izin kullanmazsın sonra toplu kullanırsın diye, bişi yapamasa bile annemi de çağırıcam, yerinden kalkamıyo ama varlığı yeter işte büyüğü oyalar falan, kızı da okula bırakıp alcak birini bulcaz belki servisle anlaşırım bu dönem için o zaman, pofff bi olup atlatsam şu ilk haftaları, çok şanslısınız yaptırıp kurtulmuşsunuz artık herşey iyiye gidecek maşallah diyorum hepiciiinize darısı da bana olsun inşallah :31:

teşekkür ederim arkadaşım.
10 gün zor sonra rahatlarsın.
hiç stres yapma ben yaptım gerek yokmuş :)
yazı düşün bikiniler :)))

Ön görüşme yap bak bakalım baycanı sevecekmisin:)))))) lakabı doktorun biz kızlarla taktık :1: kışın oluyorsun işte en güzel zaman panik yapma :19: getir getir ben bakarım bebelere :emir_bebek: biz toplanacağız ameliyatlar zamanın denk gelirsin belki görüşme al o tarihlerden birine gel

ayy ben de bu baycan kim diyorum hahahaha kimin ismi acaba oyy beynim yumuşadı okumaktan :)) 751,deyim. siz burdan yazacak mısınız görüşeceğiniz zamanı? ona göre denk getireyim madem ben de. siz neden toplanacaksınız ameliyat mı olacak olan var?

Lütfen sigarayı bırak, ramazanda olduğunu oruç tuttuğunu varsay, sigara orucu tut, ilk on gün karın derisi sadece kenarlardan besleniyomuş, karın derisini besleyen ince kılcal damarların oluşması için süre gerekiyor, eğer ameliyattan sonra içersen bu süreci bozabilirsin, önce içersen narkozdan tut gıcık öksürüğe her şey daha zor olur, ben iki gün gıcık öksürük oldum, öldüm valla hiç uyuyamamıştım o zaman, canını seviyorsan içme, sonra bir de sigaradan dolayı bir şey olurmu dikişim tutmaz mı stresini daha çok yaşarsın, ben içmediğim halde bu stresi fazlasıyla yaşadım, hemen bu gün karar ver kes at bence, ufaklığı düşün, zaten ameliyat olarak onunla bi müddet eskisi gibi ilgilenemeyeceksin bi de kendine zarar verip iyileşme sürecini bozabilecek bir şey yapma, seni korkutmak istemiyorum ama gerçekten kolay bir süreç değil, 20 günü geçti anca doğruldum ben ama akşamları gene eğiliyom valla çünkü yedikçe geriliyorum.

haklısın arkadaşım çabalıyorum artık...dua edin bana(ben duanın gücüne çok inanırım)

doğru söylediklerinin hepsine katılyıro ve ekliyorum önemli bir tavsiye bir hafta önceden mukotik asist gibi drunuza danışarak söktürücü şürüp için ki aml. sonrası narkozun etkisi ile öksürük çok oluyor kolay atmanızı sağlar çünkü öksürükler bir ölüm gibi ben her seferinde bu sefer dikişler açıldı diyordum aml acısı falan ne ki öksürük acısının yanında

şu an antibiyotik kullanıyorum zaten.sanırım o yüzden dr um öksürük şurubu vermedi.ama ben her ihtimale karşı bu şuruplardan alıp yanımda bulundurayım..

kızlar ben ciddi ciddi baskı altındayım eşim söyledikleriyle ve tavırlarıyla çok etkiliyor beni.sigara içmemeye çalışıyorumya sürekli mutfağa girip sigara içiyor,ki normalde hep balkonda içer...kokuyu alıp canım çeksin diye yapıyor :43:
sürekli kestirme kendini pıçaklatma(:)) fln gibi şeyler söylüyor.arada da testerellam benim diyor :27: espri de olsa canımı sıkıyor işte...

Son düzenleme:
haklısın arkadaşım çabalıyorum artık...dua edin bana(ben duanın gücüne çok inanırım)

şu an antibiyotik kullanıyorum zaten.sanırım o yüzden dr um öksürük şurubu vermedi.ama ben her ihtimale karşı bu şuruplardan alıp yanımda bulundurayım..

kızlar ben ciddi ciddi baskı altındayım eşim söyledikleriyle ve tavırlarıyla çok etkiliyor beni.sigara içmemeye çalışıyorumya sürekli mutfağa girip sigara içiyor,ki normalde hep balkonda içer...kokuyu alıp canım çeksin diye yapıyor :43:
sürekli kestirme kendini pıçaklatma(:)) fln gibi şeyler söylüyor.arada da testerellam benim diyor :27: espri de olsa canımı sıkıyor işte...

offf o da cok zordur yaa :( alsan karşına desen sen ne kadar uğraşırsan uğraş ben bunu yaptırıcam yaptırmazsam mutsuz olucam, sen de taş koymak yerine destek olsan keşke falan desen?? ne bilim accuk ajitasyon işe yaramaz mı?

teşekkürler cevpların için.

Ya ben minyon tipliyim aslında kiloluda değilim şimdi gülmeyin lütfen :) evet çok zayıftım ama ben 44 kilo ile kızıma hamile kalmış ve 64 kiloya çıkmıştım hmilelik sonunda ve doğumdan sonra 48 kiloya kadar düştüm boyum 1,56 ve ikinci hamileliğimde 49- 50 kiloyla hamile kaldım ve bu kez 63 kiloya kadar çıktım ve doğumdn sonra 53 - 53,5 a falan indim , şu meşhur maydanoz kürüne başladım çünkü iki doğumumda sezeryan kilo yok ama iğrenç bir göbek var şun 51,2 kg a düştüm ama o göbek hala benle yaşamakta ısrar ediyor evet göbek öyle gitmez biliyorum ama mekikte işe yaramıyor sezeryan göbeğinde o yüzden aml işini araştırayım dedim çünkü giydiğiniz herşey iğrenç karnınıza kat kat biz bez sarmışsınız hatta aşağıya indirmişsiniz gibi duryor aynaya bakmak bile istemiyorsunuz hele zayıf olunca dahada iğrenç direk göbek görünüyor :( ama u iş hem pahalı hem korkutucu offfff ya kızlar doktorunuz mutlaka sezeyan demedikçe bana dediği gibi sezeryan olmayın ben mecbur kaldım.

onceden gun almakta cok kotu yaaa :((1 aydr hergun bununla yatıp kalkıorum ve 2 ay daha bu sekılde :(( bazen bı uyanıorum agzımda narkoz kokusu kolumda serum var gıbı :( sonra bı bakıorum normalım :( ama o gun baya bı o narkoz kokusu gelıo psıkolojık olarak :( cocukların okulu olmasa yarın olup kurtulcam o kdr yanı ..

bısey sormak ıstıorum 21 ocakta olucam amelıyatı 10 subata kdr araba kullancak duruma gelır mıyım acaba?yanı 20 gunde kalkar mıyım kı :(

onceden gun almakta cok kotu yaaa :((1 aydr hergun bununla yatıp kalkıorum ve 2 ay daha bu sekılde :(( bazen bı uyanıorum agzımda narkoz kokusu kolumda serum var gıbı :( sonra bı bakıorum normalım :( ama o gun baya bı o narkoz kokusu gelıo psıkolojık olarak :( cocukların okulu olmasa yarın olup kurtulcam o kdr yanı ..

bısey sormak ıstıorum 21 ocakta olucam amelıyatı 10 subata kdr araba kullancak duruma gelır mıyım acaba?yanı 20 gunde kalkar mıyım kı :(

bunu ben de sormuştum kalkarsın herhalde canım 2 haftaya biraz toparlanmış olursun sanki, inşallah yani :) olsun kesinleşmesi bile harika bişey, ben hala bekliyorum para gelicek de görüşücem de gün alıcam da hala hayal gibi geliyo, her gün dua ediyorum bi aksilik çıkmasın bir an önce ameliyat olayım diye :18:

:))) hiç canını sıkma arkadaşım. benim eşimde olmaz demedi ama beni rahatlatıcak şeylerde söylemedi, ameliyata ağlayarak girdim korkudan. sağolsun anestezi uzmanı başımı okşayarak uyutu beni :) bende intikam şimdi toparladımya eşimi karın dikişimi göstermekle korkutuyorum bakamam hayır içim almjz yapma diyor :) ben kendimi testere filmindeki gibi ortadan ikiye kestirdim acımadı bundan sonra kork benden diyorum ha ha :) kendi kendime moral ne yapayım :)

Back