İyileşme surecini atlatan arkaşlar! Karın germe ve meme buyutme olanlara sormak ıstıyorum! Amelyatdan ne kadar zaman sonra yuzustu uyumak mumkun??? Soruları cevablandıran her kese teşekkurler!
Bir ay sonra biraz biraz yatabilirsin..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyileşme surecini atlatan arkaşlar! Karın germe ve meme buyutme olanlara sormak ıstıyorum! Amelyatdan ne kadar zaman sonra yuzustu uyumak mumkun??? Soruları cevablandıran her kese teşekkurler!
atomix nerelerdesin.....ameliyat izin ne durumda aynı doktora ameliyat olucam.her şey yolundamı bir sıkıntı varmı merak ediyorum
bir ay ay kadar aşağı yukarı sürüyor yüzüstü yatmak ben dizlerimiz altına yastıklardan destek yapmışdım bacakalrımı bile uzatamıyorsun :)
Bir ay sonra biraz biraz yatabilirsin..
Bu arada moralim çok bozuk hemoroidim nüksetti karın germe neymiş ne yapacam bilmiyorum ağrım var. Sanki hiç düzelemiyecem gibi bi hisse kapıldim çok sıkıntı bi şey bu gidişle bunun için de ameliyat olcam.
glorys fuat beyde karar kıldı, jelesec foruma fırtına gibi katıldı şimdi, fragola istanbuldan bildiriyor tamam
Cok zor ya... 1 ay oyle uyumak amelyatin agrilarindan daha zor.(
Sağol canım ya valla karın vermeden zor geliyor bana şu an en azından onda böyle bir ağrı yok inşallah düzelir.of ya üzüldüm geçmiş olsun çok zordur bilirm
Sağol canım ya valla şu anda karnından çok bunla meşgulum.of ya üzüldüm geçmiş olsun çok zordur bilirm
Sağol canım ya valla şu anda karnından çok bunla meşgulum.
oo süper.ben anneme söyleyemedim bile...yıkar ortalığı valla.benide döver biraz eli maşalıdır
bana ercan beye ameliyat olup da öncesi sonrası fotosu yollayabilecek var mı? bir de fuat beye? bi sevindirin bu garibi :) ? cance arkadaştan da özelden rica ettim yakup beyin hastasıymış o da, çok merak ediyorum hep yabancı sitelerden fotolar var çünkü internette sanki
Ercan beye ameliyat olan bentoprak,nlglpd,serap38 ada22 var albümleri canım ben eski tanıdıklara mail ve telden attım resim
tabi normal olarak hiçbirinin albümlerini göremiyorum
kırmızı kantaron sürüyorum activya başladım doktora gitmem lazım sezeryandan sonra da bu kadar kötű olmustu 4 yıldır çekiyorum hiç doktora gitmedim ameliyat olmak istemiyorum, inşallah hafifletebilirim, iyi gelen krem tavsiyen var mı.canım kullanıyorsundur krem fitil değilmi? ayyy bilirim bende olmuştum bir ara aman aman