Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım tek sezeryan cıft bebek :) ıkızler.. ılk gun kalkarken zorlandm sadece onun dısında superdı..bakacak bırılerı varsa 10 kez daha sezeryan olabılırım o derece yanı ama bunu bana doktorum sordu epıdural sezeryan deyınce hmm dedı epıduralde agrın olmuo tabı dedı..e bole dıyıncede ben anladm kı agrım falan olcak ( ühüüüü ühüüü
bak şimdi alındım :)) ben hala daha aradada olsa gelip yazmaya çalışıyorum çıkmazda birileri varsa yazıyorum sorun yok gibiyse sadece okuyorum şimdi senin için şunu söyliye bilirim kiloyu aml. sonra ver sorun olmayacak :) sevgiler
Ayyyyyyyyyyy mazi gözümde canlandı
çok güzeldi... gelenlere süper refakatcilerime tekrar teşekkürler k.k.iyiki varsın
evet hep aklımda arada doktorumlada konuşuyoruz. hem cerrah hem psikolog oldu :) bugün düşündümde üstüne para verip insan testere filmindeki gibi kendini ortadan ikiye kestirirmi!!! çılgın bir karar!!!
Merhaba arkadaşlar ameliyat günümü pl nladık doktorumla çarşamba günü 1 de olacağım karın germe göğüs dikleştirme birlikte olacak umarım rahat geçer 2 gece kalacağım ben bişey merak ediyorum kaç saat sonra yürütüyorlar sezaryandan biliyorum çok zor oluyor kalkmak endişelenmeye başladım birde direnlerden başka sondada oluyormu....
limon, nykie, mothers, hepinizi tanıyor gibiyim :) şu anda 280. sayfayı okuyorum, limon daha yeni ameliyat oldu :) kızlar sorum şu, ercan beye mail attım dün, prof fuat beye ve bir kaç doktora daha, henüz hiç cevap gelmedi, muayeneye gitmeden önce bilgi sahibi olmak istiyorum gittiğime değsin karar vermiş olarak gideyim diye, ama cevap yok, araya da haftasonu girecek şimdi, of napsam moralim bozuldu azcık. bugün çocukları doktora götürdüğümde doktorumuza da fikir sordum o da bir kaç isim söyledi, şaptım şeker oldum iyice kafa karıştı :) sizlerden maille bilgi alan olmuş muydu, çabuk cevap almış mıydınız? limonu okudum bir tek mailleşen sanırım, limon sen hatırlıyor musun?
Benim iki buçuk saat sürdüğü için sonda yoktu. Aynı gün 4saat sonra yürüttüler.
Bu arada moralim çok bozuk hemoroidim nüksetti karın germe neymiş ne yapacam bilmiyorum ağrım var. Sanki hiç düzelemiyecem gibi bi hisse kapıldim çok sıkıntı bi şey bu gidişle bunun için de ameliyat olcam.
annemden ilk hafta için söz aldım sonrasında başımın çaresine bakmak zorundayım canım herkesin kendine göre düzeni var bende gözümü karattım hiç kolay olmayacak ama inşallah sonucu güzel olacak
inşallah azracım ben daha cesaretimi toplayıp anneme söyleyemedim bile 33 yaşındayım hala annemden ödüm kopuyor
oo süper.ben anneme söyleyemedim bile...yıkar ortalığı valla.benide döver biraz eli maşalıdır
bir ay ay kadar aşağı yukarı sürüyor yüzüstü yatmak ben dizlerimiz altına yastıklardan destek yapmışdım bacakalrımı bile uzatamıyorsun :)Amelyat sonrası ne zaman yuzustu uyumak mümkun?
İyileşme surecini atlatan arkaşlar! Karın germe ve meme buyutme olanlara sormak ıstıyorum! Amelyatdan ne kadar zaman sonra yuzustu uyumak mumkun??? Soruları cevablandıran her kese teşekkurler!
aslaaa ne oturunca katlanma var nede aşağı doğru eğilince kanguru kesesi gibi sarkma var dümdüz bildiğin düz:))bi soru daha; bu ameliyatı olmuş geçirmiş arkadaşlar, oturunca karnınız katlanıyor mu?
aslaaa ne oturunca katlanma var nede aşağı doğru eğilince kanguru kesesi gibi sarkma var dümdüz bildiğin düz:))
sen şimdi mideden başlayan bir çıkıntı ile sanıyorsunki altı boşalacak üstü kalacak böyle değil tabiki karın üzerindeki fazlalık altta çıkartılan kısma yayılacağı için bir çıkıntı olmuyor:)karın germe yapılırken mide kısmına lipo yapılıyormu. karın gerilince mide fırlayacak gibime geliyor .sorucam doktora ama iki gün sabrım yok
belki sadece bende vardı bilmiyorum ama ayakta iken öne doğru eğilip karnımı serbest bıraktığımda boş bir deri kessi aşağı doğru büzülüyordu nefret ettiğim görüntüleeriminden biri de buyduki .bak tekrar hatıralim ve yine şükürler olsunki aml. oldum diyorum:))))):)))kanguru kesesi....yıllardır bir isim bulamamıştım iyi oldu valla:)
sen şimdi mideden başlayan bir çıkıntı ile sanıyorsunki altı boşalacak üstü kalacak böyle değil tabiki karın üzerindeki fazlalık altta çıkartılan kısma yayılacağı için bir çıkıntı olmuyor:)
belki sadece bende vardı bilmiyorum ama ayakta iken öne doğru eğilip karnımı serbest bıraktığımda boş bir deri kessi aşağı doğru büzülüyordu nefret ettiğim görüntüleeriminden biri de buyduki .bak tekrar hatıralim ve yine şükürler olsunki aml. oldum diyorum:)))))
aml. sonra korse kullandığın için aldatıcı bir incelik oluşuyor ama aml .sonrası 6 ay geçince çok fark etmiyor 3-5 cm en fazla vücüt tekrar eski haline esniyor ama ön kısmında artık yumuşak yaş tomuru olmuyor .ameliyattan sonra belimiz kaç cm incelecek çok merak ediyorum yok mu ölçen