Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet korse çok sıkıcı benimki aç kapa artema oldu bi türlü rahat edemiyorum bi de hala eğik yürüyorum 15 gün oldu ben ne zaman doğrulucam evde çok sıkıldım biraz evvel eğik halde kardeşime gittim bi doğrulsam hiç bir sorunum yok sizler ne zaman dik yürümüştünüz

canım selam,
Valla ben gecen ramazan bayramı oncesinden 4 gun kada ronce ameliyat olmustum. Tatil bitiminde de yani tam 11 gun sonra işe basladım. Kimse de farketmedi. O kadar dik yürüyordum. Cok zorda kaldıgım bel fıtıgım tuttu demiştim..Ama sen zorlama dinlenme olanagın var ise dinlen ve dik yurume konusunda da acele etme. Yavas yavas olur.
Korseni de mutlaka tak. En az bir ay cıkarma. Bir ay da geceleri tak rahatlatıyor insanı.

ozelden yazabılır mısın acaba?bende cok ıcıorum nasıl azaltcam bılemıorum

jelesec bende foto gormek ıstıorum ekler mısın benı ltfnnn (

arkadaşlar selam,

inşallah yakın vakitte karın gerdirme ameliyatı olmak istiyorum. biri 3 biri 1 yaşında iki bebem var, sezaryen. karnım sarktı feci şekilde. hamile kaldığım kilonun altına indim, hatta evlendiğim zamanki kiloma 3 kilo kaldı. diyete devam. ideal kilomla ameliyata girmek istiyorum. üst bölgemde yağlanma var,bacaklar vs ince ama sırtımın yanları ve üst kollarım vs. bunlardan da kurtulmak istiyorum o masaya yatmışken. karın germeyle beraber lazer lipoliz oluyormuş sanırım, yağ aldırma oluyor bu lazer lipoliz değil mi? yaptıran ve memnun kalan var mıdır?

bebelerimin ikisi de küçük ikisi de huysuz, araştırma fırsatım ancak onları uyuttuktan sonra oluyor ama kesik kesik, bi o uyanır bi öbürü, yaklaşık iki saattir başlıkta geri gidiyorum fakat hala dr. ercan beyin soyadını bulamadım? istanbul'da oturuyorum avrupa yakasında, tavsiye edebileceğiniz doktorlar kimler?

bu arada 2003 senesinde göğüslerime silikon taktırmıştım hiç göğsüm olmadığı için, fakat emzirme dönemlerimde kafam kadar oldular memeler :) neticede süt bitince söndüler ve hiç hoş durumda değiller. Ne yapılabilir tecrübesi olan var mı? doktora gitmeden önce bi ön hazırlık yapmak istiyorum da yardımcı olabilirseniz feci mutlu olurum

evet sezeryanlardan biliyorum :) büyük oğlumu babaneye bırakıp gitmiştim ne ağlamıştım onu orada bıraktım diye....tabi ayılırken çok sorun oldu..

valla hiç kusura bakmasın ben aslında eşimi yanıma istemiyordum ama bunca baskıdan sonra illede onu istiyorum
naz niyaz yapcaz artık o da çekecek mecbur

daha önce aml geçirdinmi mothers?
bende üçüncü sezeryanda bir hafta eğik gezmiştim ama tabi bu farklı bir durum eğer daha önce aml geçirdiysen onunlada kıyaslama yapabilirsin

merhaba fragola
1 yaşında olan çok küçük sen bilirsin ama bence biraz ertele aml fikrini yani zorlanırsın diye düşünüyorum...
ercan beyin soyadı Karacaoğlu :) ataşehir memorial hastanesinde.çok sıcak güven veren bir dr.ama ben henüz aml olmadığım için tavsiye ediyorum diyemiyorum :) olan arkadaşlar memnuniyetlerini dile getiriyorlar bende hem onlara hem ercan beye güvenerek aml olma kararı aldım :)
umarım istediğin görüntüye en kısa sürede kavuşursun...

Son düzenleme:
inşallah moral oluyo yazdıklarınız

Canım benim en büyük şansım k.k.dan arkadaşlarım olması idi telde beyinlerini yedim o böyle mi şu şöylemi diye hiç unutmuyorum canım nlglpd eşi ile dışarıda geziyormuş telini deli gibi aradım ameliyat olalı 1.hafta olmuş dikişim yukarıda doktora veriyorum veriştiriyorum hem o hem diğer kızlar inecek bekle dediler doktor zaten benden yaka silkiyor tatilde bile tacizde idim anlayabiliyorum seni ve bu süreci yaşayanları sabır en zorunu atlattın geçecek

arkadaşlar ameliyattan sonra yardımsız kalkmak kaç gün sürüyor.eğilerek yürünüyor ya ne kadar eğiliyoruz bunları çok merak ediyorum.yani hafifçemi yoksa daha mı öne

ilk haftadan sonra rahatsın aslında ama dümdüz ben hiç yatmadım hep hafif dik idim bacaklarımın altında yastıklara vardı kişinin bünyesi ile ilgili galiba ameliyat sonrası kızlar beni koridorda gezdirirken uyardılar çok dik yürüyorsun eğil diye
hafif eğilme zaten yavaş düzelirsin yani 15.20.gün iki büklüm gezilmez zor olur

bir de şu korse çok mu sıkı bişey yoksa normal giydiğimiz klasik korseler gibi mi.sıkılığını merak ediyorum

çok sıkı olmuyor yara olmasın diye ben hep atletin üzerine taktım korseyi arada havalandırdım çıkarıp korseyi

jelesec bende foto gormek ıstıorum ekler mısın benı ltfnnn (

smyylmzi selam benim forumda albümüm yok bentoprak nlglepde diğerlerin var eski arkadaşlarıma tanıdığım bir kaç kişiye telden attım

ozelden yazabılır mısın acaba?bende cok ıcıorum nasıl azaltcam bılemıorum

ameliyat öncesi sigarayı en fazla 5.adet için arkadaşlar ben stresten içtim üstüne ameliyata 15.gün kala hastalandım ameliyat sonrası öksürük gıcığı beni zorladı öksürük çok zor karın ameliyatında üstelik iç korse yapıldığı için patlayacak gibi oluyorsun....ameliyat sonrası ben yara iyileşmesi için çok canım çekerse 2.fırt çekip söndürdüm hep şimdi yine başladım o ayrı

be her ameliyat gecesi zırlamıştım yavrumun yatakta uyurken öpüp Allahıma emanet edip ameliyata gittim çok zor minik yavrulardan ayrılmak büyüğü veda etmemiştim bile 20.yaşında

Kaportayı bozan eşler ve çocuklar eşe yap nazını tabi hemen ayaklanma de jelesec öyle dedi burnundan getir hahahahah

jelesec sen ne kadar zamandır içiyorsun sigara,yani ameliyat öncesi ne kadar zaman.ben bırakamadım henüz 4 tane felan içiyorum 20 gün önce sıfırlarım inşallah.yani birkaç gündür 4 tane.öncesi çoooooooooooook fazla içiyordum malesef.beni en çok korkutan durum bu sigara sorunu.inşallah bırakırım allahım

bencede ne yapıp edin azaltın sigarayı hatta bırakın.öksürmek çok fena acıyor.öle böle deil.

birde narkozda öksürük yapıyor ve hafif öksürerek atmanıza bekliyorlar.aklım çıkıyo boğazıma yemek filan kaçarda öksürürüm diye,o derece yani

ameliyat öncesi ölçülerinizi aldınızmı arkadaşlar.alan varsa öncesi ve sonrası kaç cm fark oldu acaba.sanırım lipo ile birlikte yapılınca kayda değer bir fark oluyordur.lütfen paylaşır mısınız

siz de mi kullanıyordunuz sigara.inşallah bırakırım allahım.kullanıyorsanız iyleşene kadar sakın içmeyin.

ameliyat sonrası sandalye veya koltukta otururken sıkıntı oluyor mu rahatça oturabiliyormuyuz. yatmaktan hiç hoşlanmıyorum çünkü

daha önce aml geçirdinmi mothers?
bende üçüncü sezeryanda bir hafta eğik gezmiştim ama tabi bu farklı bir durum eğer daha önce aml geçirdiysen onunlada kıyaslama yapabilirsin
Canım 2 sezeryanım var onlarda da geç iyileşmiştim ama bu kadar eğik yürümemiştim.

tlbtlb cok cok tesekkurler cevabın için

evet iki numara biraz küçük ama evde yatılı yardımcımız var, önümüzdeki yaz sonuna kadar bizimle olacak inşallah, o nedenle o gitmeden ve yaz sıcakları gelmeden yaptırmak istiyorum :) ercan beyi araştıracağım. mesela dr. osman oymak ile görüşen veya ona ameliyat olan var mı? annemin göz altındaki torbalarını almıştı göz çevresindeki yağ bezelerini alırken, ordan bi tanıyorum ama tecrübesi olan var mı kendisiyle onu merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…