Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet korse çok sıkıcı benimki aç kapa artema oldu bi türlü rahat edemiyorum bi de hala eğik yürüyorum 15 gün oldu ben ne zaman doğrulucam evde çok sıkıldım biraz evvel eğik halde kardeşime gittim bi doğrulsam hiç bir sorunum yok sizler ne zaman dik yürümüştünüz
sigara içiyorum dr aslında bırakmam gerektiğini söyledi.bırakamıyorsan 4 taneden fazla içme dedi.bırakmaya çalışıyorum ama zor....
fiat vermem doğru olurmu bilmiyorum.ben istanbulda değilim belki o yüzden indirim yapmış olabilir bilemiyorum ama bana verilen fiat abartlı değil.
Ercan beye bende bir çok ameliyat oldum....iç çamaşırında kalıyor ama hemen değil 1.ay sonra indi benim dikişim...tlbtlb gördü resmimi altta bayağı kilo verince daha indi iz kişiden kişiye değişiyor aynı doktora ameliyat olan çok arkadaşım var kiminde o iz varken kiminde hafifi kalmış benim yanlar beyazladı ama ortası pembe ne zaman randevun doktorla? Muayene edince çatlak durumun söyle sana...
güleceğin kesin canım ay güzel süreç göbeksiz olmak süpeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
Merhaba,
ben bugün eve geldim,iyiyim..sizlerede haber vermek istedim.iyidilekleriniziçin teşekkrler yine yazarım..
sana ve bu ameliyatları olacak arkadaşlara tavsiyem rahat girin ameliyata çok gergin olursanız cidden ayılmak bile sıkıntılı oluyor doktorunuzu iyi seçtiğinize eminseniz onu bunu çok düşünmeyin bende kapris boldur eşim artık burnundan soluyordu nazdan niyazdan:))) ameliyat sonrasına dikkat edin işe güce dalmayın çabuk geçiyor zaman....
Evet korse çok sıkıcı benimki aç kapa artema oldu bi türlü rahat edemiyorum bi de hala eğik yürüyorum 15 gün oldu ben ne zaman doğrulucam evde çok sıkıldım biraz evvel eğik halde kardeşime gittim bi doğrulsam hiç bir sorunum yok sizler ne zaman dik yürümüştünüz
ozelden yazabılır mısın acaba?bende cok ıcıorum nasıl azaltcam bılemıorum
arkadaşlar selam,
inşallah yakın vakitte karın gerdirme ameliyatı olmak istiyorum. biri 3 biri 1 yaşında iki bebem var, sezaryen. karnım sarktı feci şekilde. hamile kaldığım kilonun altına indim, hatta evlendiğim zamanki kiloma 3 kilo kaldı. diyete devam. ideal kilomla ameliyata girmek istiyorum. üst bölgemde yağlanma var,bacaklar vs ince ama sırtımın yanları ve üst kollarım vs. bunlardan da kurtulmak istiyorum o masaya yatmışken. karın germeyle beraber lazer lipoliz oluyormuş sanırım, yağ aldırma oluyor bu lazer lipoliz değil mi? yaptıran ve memnun kalan var mıdır?
bebelerimin ikisi de küçük ikisi de huysuz, araştırma fırsatım ancak onları uyuttuktan sonra oluyor ama kesik kesik, bi o uyanır bi öbürü, yaklaşık iki saattir başlıkta geri gidiyorum fakat hala dr. ercan beyin soyadını bulamadım? istanbul'da oturuyorum avrupa yakasında, tavsiye edebileceğiniz doktorlar kimler?
bu arada 2003 senesinde göğüslerime silikon taktırmıştım hiç göğsüm olmadığı için, fakat emzirme dönemlerimde kafam kadar oldular memeler :) neticede süt bitince söndüler ve hiç hoş durumda değiller. Ne yapılabilir tecrübesi olan var mı? doktora gitmeden önce bi ön hazırlık yapmak istiyorum da yardımcı olabilirseniz feci mutlu olurum
inşallah moral oluyo yazdıklarınız
arkadaşlar ameliyattan sonra yardımsız kalkmak kaç gün sürüyor.eğilerek yürünüyor ya ne kadar eğiliyoruz bunları çok merak ediyorum.yani hafifçemi yoksa daha mı öne
bir de şu korse çok mu sıkı bişey yoksa normal giydiğimiz klasik korseler gibi mi.sıkılığını merak ediyorum
jelesec bende foto gormek ıstıorum ekler mısın benı ltfnnn (
ozelden yazabılır mısın acaba?bende cok ıcıorum nasıl azaltcam bılemıorum
evet sezeryanlardan biliyorum :) büyük oğlumu babaneye bırakıp gitmiştim ne ağlamıştım onu orada bıraktım diye....tabi ayılırken çok sorun oldu..
valla hiç kusura bakmasın ben aslında eşimi yanıma istemiyordum ama bunca baskıdan sonra illede onu istiyorum
naz niyaz yapcaz artık o da çekecek mecbur
ameliyat öncesi sigarayı en fazla 5.adet için arkadaşlar ben stresten içtim üstüne ameliyata 15.gün kala hastalandım ameliyat sonrası öksürük gıcığı beni zorladı öksürük çok zor karın ameliyatında üstelik iç korse yapıldığı için patlayacak gibi oluyorsun....ameliyat sonrası ben yara iyileşmesi için çok canım çekerse 2.fırt çekip söndürdüm hep şimdi yine başladım o ayrı
be her ameliyat gecesi zırlamıştım yavrumun yatakta uyurken öpüp Allahıma emanet edip ameliyata gittim çok zor minik yavrulardan ayrılmak büyüğü veda etmemiştim bile 20.yaşında
Kaportayı bozan eşler ve çocuklar eşe yap nazını tabi hemen ayaklanma de jelesec öyle dedi burnundan getir hahahahah
bencede ne yapıp edin azaltın sigarayı hatta bırakın.öksürmek çok fena acıyor.öle böle deil.
birde narkozda öksürük yapıyor ve hafif öksürerek atmanıza bekliyorlar.aklım çıkıyo boğazıma yemek filan kaçarda öksürürüm diye,o derece yani
Canım 2 sezeryanım var onlarda da geç iyileşmiştim ama bu kadar eğik yürümemiştim.daha önce aml geçirdinmi mothers?
bende üçüncü sezeryanda bir hafta eğik gezmiştim ama tabi bu farklı bir durum eğer daha önce aml geçirdiysen onunlada kıyaslama yapabilirsin
merhaba fragola
1 yaşında olan çok küçük sen bilirsin ama bence biraz ertele aml fikrini yani zorlanırsın diye düşünüyorum...
ercan beyin soyadı Karacaoğlu :) ataşehir memorial hastanesinde.çok sıcak güven veren bir dr.ama ben henüz aml olmadığım için tavsiye ediyorum diyemiyorum :) olan arkadaşlar memnuniyetlerini dile getiriyorlar bende hem onlara hem ercan beye güvenerek aml olma kararı aldım :)
umarım istediğin görüntüye en kısa sürede kavuşursun...