Ercan beye bende bir çok ameliyat oldum....iç çamaşırında kalıyor ama hemen değil 1.ay sonra indi benim dikişim...tlbtlb gördü resmimi altta bayağı kilo verince daha indiiz kişiden kişiye değişiyor aynı doktora ameliyat olan çok arkadaşım var kiminde o iz varken kiminde hafifi kalmış benim yanlar beyazladı ama ortası pembe ne zaman randevun doktorla? Muayene edince çatlak durumun söyle sana...
güleceğin kesin canımay güzel süreç göbeksiz olmak süpeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
Benim de ikizlerim var, ben de yeni ameliyat oldum, jelesecin dediği gibi, benim de izim tam sezeryan kesisinden ama şimdilik biraz yukarıda, karnım da ilk günlere göre biraz daha şiş, zamanla inecek, göbek deliğinin üstünde kalan çatlaklar gitmiyor, aşağıya geliyor, ama kötü gözükmüyor merak etme, karnın çok kötüyse çektiğin sıkıntıya değer, sonuç gerçekten güzel çünkü.
Cevabınız için cok teşekkürler! Ameliyat oncesi mı kilo verdiniz, sonrası mı ? Ben ameliyat için bir ay sonraya randevu alıp bubarada fazla 3-4 kilomu vermeyi düşündüm. Su anda sezaryan izim var yok arası, cocuklarım 4 yasindalar. Umarım bu da öyle olurPazartesi gunu randevum, bakalım ilk görüşme ve izlenim nasıl olacak ? Biraz gerginim
Cok gecmis olsun size de, umarım istediğiniz gibi bir karına sahip olmussunuzdur. Darısı basima29 yaşındayım, dogum sonrası bikini giyemedim. Daha yasım genc, neden giymeyeyim ;-)
Yooook ameliyata şişko girdim75.76.idim sonrası verdim 5.kilo kadar...Allah bağışlasın yavrularımızı, çok şanslısınız demek ki izleriniz güzel iyileşiyor gergin olmayın soracaklarınızı net sorun ve ne istediğinizi anlatın zaten doktor şeker çok iyi elektriği var tabi tutarmı bilemem ikinizin elektiriği gelişmeleri yazarsınız artık
Ameliyat sonrası kilo alıp vermeler sıkıntı yaratıyor mu ? Soracaklarının listesini yapıyorum şimdidenKac günde normal hayatınıza dondunuz ? Gelişmelerden haberdar ederim ;-)
Merhaba,
ben bugün eve geldim,iyiyim..sizlerede haber vermek istedim.iyidilekleriniziçin teşekkrler yine yazarım..
Sizin için de hayırlısı olsun. Sizin işiniz bir tık daha zor galiba. Evdeki eş faktörünü de aşmanız gerekiyor. Ameliyat için gün aldınız mı ?
Merhaba,
ben bugün eve geldim,iyiyim..sizlerede haber vermek istedim.iyidilekleriniziçin teşekkrler yine yazarım..
Merhaba,
çok teşekkürler iyi dilekleriniiz için,yatıyorum bol bol
benim tecrübeli arkadaşlara bir sorum var..
otururken ve kalkarken dikişin sol tarafınca keskin bir acı oluyor,yanma gibi ama şiddetli.böle sanki iki deri birbirine değiyorda yakıyor gibi.nasıl tarif edeyim bilemedim.benim en büyük sıkıntım bu şu an.sizlerede oldu mu?direnler dün çıktı belki attaki dokuyo zedeledi bilemiyorum.
birde 11-13 arası regl olmam gerekirken bugün oldum belki o ağrıyı arttırdı..pazartesi kontrolüm var doktorumma sorucam.
bir bilen var mıdır önce size sorayım dedim
çok teşekkürler iyi dilekleriniiz için,yatıyorum bol bol
benim tecrübeli arkadaşlara bir sorum var..
otururken ve kalkarken dikişin sol tarafınca keskin bir acı oluyor,yanma gibi ama şiddetli.böle sanki iki deri birbirine değiyorda yakıyor gibi.nasıl tarif edeyim bilemedim.benim en büyük sıkıntım bu şu an.sizlerede oldu mu?direnler dün çıktı belki attaki dokuyo zedeledi bilemiyorum.
birde 11-13 arası regl olmam gerekirken bugün oldum belki o ağrıyı arttırdı..pazartesi kontrolüm var doktorumma sorucam.
bir bilen var mıdır önce size sorayım dedim
geçer inş yaa(( tecrübe yok ama direnler çıkarken canın yandıysa onun etkisidir hala belki...benimde en büyük korkum bu...regl dönemimde çekilmez oluyorum ben.yani etrafımdakileri bırakın ben bile kendimi çekemiyorum
gergin ağlamaklı sinirli hassas alıngan ve çook ağrılı oluyorum.aml tan bir kaç gün sonrada regl dönemim başlayacak.ne yapacağımı şaşırdım valla şu an en çok bu durumu düşünüyorum..
hastaneden eve gelmekbile büyük bi nimet arkadaşlar.ben korkusuz telaşsız girdim,hatta ayıldığımda hiç genel anesteziden ayılıyo gibi olmadın dediler.
bağımlılık kötü çünkü yataktan kendiniz kalkamıyorsunuz,birinizin elinden tutup çekmesi gerekiyor.korsem alttan kopçalı haliyle tuvalette onu açamıyorum.ama şu an oturdum şunları yazıyorum ya çok şükür Allah'a..
inşallah şu keskin acımda geçer böylece rahatça oturup kalkabilirim..
:)))) evet bende hep destek almıştık kalkarken yatarken alttan kopçalı olması kötü olmuşbenim tek göbekte idi korsem vc sorun olmamıştı....biraz sıkıntı ama değer bi kaç haftaya geçecek bunlar keyfini çıkaracaksın
inşallah moral oluyo yazdıklarınız
inşallah moral oluyo yazdıklarınız
arkadaşlar ameliyattan sonra yardımsız kalkmak kaç gün sürüyor.eğilerek yürünüyor ya ne kadar eğiliyoruz bunları çok merak ediyorum.yani hafifçemi yoksa daha mı öne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?