Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

4.tane iyi bence...ameliyat öncesi ben içtim ama 5.geçmedim karında,sonrası içmeyin yara izi için bence

of of o öksürük beni mahvetti su ile pastil ile yaşadım o dönem....

vallahi o koca çirkin sarkık şişko göbek yok oluyor mucize bence :))) sonrası ben kiloda verdim dediğim gibi lipo değilde karın germede müthiş değişim oluyor

selam,bakacak biri varsa çok sorun değil ama 2.aya yakın ağır kaldırmamanız lazım yazdığınız doktor hakkım-nda bilgim yok görüştüğüm doktorların arasında da değildi o yüzden hakkında bi şey yazamıyorum

jelesec cok tesekkur ederim, ağır kaldırmamaya çalışırım artık :) burdaki bir komşum da dr coşkun levent taşçı'yı önerdi. ama sanırım burada en çok ercan bey tercih edilmiş sanıyorum ben de kendisiyle bir görüşme yapacağım. biraz daha forumda geçmişi okuyayım madem, daha önceki sayfalarda bir önceki sonraki fotoğraflarından bahsedilmiş, burada ameliyat olan arkadaşlar ekledi mi?

merhaba arkadaşlar burda yeniyim. morale ihtiyacım var. perşembe günü ameliyat oldum. göğüslerimde sıkıntı yok. fakat karın germe beni zorluyor. ne zaman normal yürüyebilirim acaba ((

merhaba arkadaşlar burda yeniyim. morale ihtiyacım var. perşembe günü ameliyat oldum. göğüslerimde sıkıntı yok. fakat karın germe beni zorluyor. ne zaman normal yürüyebilirim acaba ((

canım bende aynı ameliyatı çarşamba oldum.bence normal yürümek 1 ayı bulur,bana öle geliyor.ne sıkıntı var?ağrın mı var?

canım bende aynı ameliyatı çarşamba oldum.bence normal yürümek 1 ayı bulur,bana öle geliyor.ne sıkıntı var?ağrın mı var?

çok geçmiş olsun. yürürken kasıklarımdan bacaklarıma vuran ve kasıklarımla bacaklarım sanki ayrılacakmış gibi bir gerginlik ve ağrı. senin durumun nasıl?

çok geçmiş olsun. yürürken kasıklarımdan bacaklarıma vuran ve kasıklarımla bacaklarım sanki ayrılacakmış gibi bir gerginlik ve ağrı. senin durumun nasıl?

benim çok aşırı bi gerginlik hissim yok.dikişin sol tarafında kalkarken yanarak çok acı veren bi yer var.bacaklarım etkilenmedi.kontrolün ne zaman?

benim çok aşırı bi gerginlik hissim yok.dikişin sol tarafında kalkarken yanarak çok acı veren bi yer var.bacaklarım etkilenmedi.kontrolün ne zaman?

salı.benimde solda gerginlik ağrı fazla. sağda daha az. birde jenital bölgemde direnim var salı çıkacak inşallah. çok hevesle girdim ama şimdi çok mbunaldım 4 yaşında kızım var beni yatar görünce üzülüyo kahroluyorum. sen göğüste oldunmu?

benim direnler çıktı o da rahatlatır seni.moralini bozma yatıcaz dinlenicez.gör bak yarın daha iyi hissedeceksin.göğüs oldum bende

Jelesec imdat hattıııı yetiş jelesec başlığı mı açsak acaba?benim yine bir sorum var sana..az önce fark ettim üst bacaklarımdaki damarlar mor ve genişlemiş gözüküyor.hani varis olur ya onun gibi diyeyim bilemedim nasıl tarif edilir.genişleyip belirginleşmişler sanki.yatmaktan sizde de oldu mu?yoksa bendeki ekstrem birşey mi doktora sorayım bacaklarım mı bozuldu diye çok evhamlandım

:))) imdat hattı ne güzel ya canım bacaklarda varis uzun yıllar ayakta çalıştığım için saten vardı inan fark etmedim sonradan oluşan oldu mu....hemen varis olmaz meraklanma hareket et evin içinde arada bence geçici bir durum,doktorunla görüştüğünde sor yine

ben şimdi taktım onlara,tuvalette fark ettim.bacaklar havada diyedir inşallah.sorucam doktora yarın bakalım ne dicek,yazarım imdat hattına

:) ameliyatımda buradan bir çok arkadaşım ameliyata yanıma geldi harika idi partimiz jelesec iyi ki gerildin partisi resimleri foruma koymuştu nlglpd ama hangi sayfa da hatırlayamadım

çok geçmiş olsun...karın eğilip kalktığında sıkıntı olması çok normal daha çok erken...lipo var mı işlemin içinde oda zorlar nerede kimi oldunuz doktorun tekniği sizin bünyenizle alakalı bu durumlar

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum çok güzel bilgiler paylaşıyorsunuz öncelikle teşekkür etmek istiyorum.Sizlerden aldığım cesaretle sonunda ameliyata karar verdim . Geçen hafta muayene oldum karın germe göğüs dikleştirme olacağım. Tek endişem kilo vermeden bu ameliyatı olacak olmam...umarım hata yapmıyorumdur

:) ameliyatımda buradan bir çok arkadaşım ameliyata yanıma geldi harika idi partimiz jelesec iyi ki gerildin partisi resimleri foruma koymuştu nlglpd ama hangi sayfa da hatırlayamadım

a aaa ne güzel yahu :) karıştırırım geçmişi artık teşekkür ederim cevap için :)

ben şimdi taktım onlara,tuvalette fark ettim.bacaklar havada diyedir inşallah.sorucam doktora yarın bakalım ne dicek,yazarım imdat hattına

ben ameliyat sonrası uyandığımda kasıklarıma kadar uzanan ucu tüllü falan beyaz baya jartiyer çorabı vardı bacaklarımda :) bir makine üstünde ayaklarım yürür gibi hareket ediyordu kan dolaşımı için

doktoruna güveniyorsan ve ameliyata uygun olduğunuzu söylediyse bence rahat ol. bence biraz vücut direnci ile ilgili ben kilolu değildim. karnım büzüş büzüştü ve göbek fıtıgım vardı biraz yag aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…